Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

m-am descurcat.

am pus poze...acum sa va vizionez si pe voi

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nicole, multumes are aproape 11 luni, o sa pun poze mai recente diseara promit. Pun si poze cu asta mic din burta pe mailul comun.

Nu mai stiu cine intreba de listeria, eu am facut. Pt linistea ta o poti face iar daca e pozitiv ( desi nu cred) ii arati si doc.

Cris, parca tu ziceai ca trebuie sa fac toxoplasma si rubeola in fiecAre luna. De ce?? N-am mai auzit

Revin diseara cu mai multe detalii despre noi ca acum scruu de pe tel si ma enerveaza

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

poze cu noua burtica,pun cand s-o observa mai bine.

eram in plina salacand am aflat de noua..deci mai am reminiscenta de la vechea..si nu arat a lebada!

vazut si placut corpurile voastre...n-as spune la fel si despre al meu

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Aha...... Multumesc My_Lady0091 pentru lamuriri, deci am nimerit!!!
Pup!

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Bun venit noilor burtici!
Ma pregatesc sa plec de la servici si am intrat sa va salut!
O saptamina cit mai usoara va doresc si cu cit mai putine greturi!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_cris1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

bun venit viitoare mamici
eu acum vin de la doctor mi-a fost rau in weekend si am fost la o echo sa vad bebele , fiindu-mi teama de ce este mai rau, si este ok inimioara bate bine si astepta bitestulpe 21
voi aveti dureri de burta ?
10+

Eu am avut dureri de burta de la inceput, inca inainte sa-mi iasa testul de sarcina pozitiv - de asta am crezut ca nu sunt insarcinata. Oricum, sarcina a fost mai mult decat uimitoare - eu am ramas insarcinata natural chiar in luna cand doream sa incepem tratamentele pentru inseminarea artificiala. Nu ramasesem gravida timp de 12 ani!!!
In saptamana 6 am avut si mici sangerari, iar durerile erau inca prezente. Au trecut. Am rasuflat usurata. Acum sunt in saptamana a 8-a si sper sa fie totul bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza27

Dar in semnatura suntem in saptamani diferite, unde am gresit? Interpretez eu gresit? Daca am 7 saptamani si 3 zile ce trec in semnatura, 7 sau 8 saptamani?

Multumesc,

+7

Hmmm, pai lunea trecuta cand am fost la dr mi-a zis ca sunt in 7 saptamani si azi cum s-a facut o saptamana de atunci ar insemna ca sunt in 8. Dar eu nu stiu exact cate saptamani si cate zile am, probabil este asa cum zici tu. Ma lamuresc data viitoare cand ma duc la dr, pana atunci o las asa

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

buna seara.Am fost si noi la control si avem 8 saptamani si putin,aproape 9 DPN e 15.02.2012 iar al meu e nascut pe 17.02Tb sa merg la medicul de familie sa imi dea sa fac analizele si trimitere la med interna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

primiti musafiri?
Mai trec si eu pe aici in asteptarea primei eco. Sper sa primesc vesti bune dupa atatea greturi.
Am vazut ca a mai aparut o burtica din Spania. Bianca, tu ai facut eco, ti-au confirmat sarcina?
Eu am avut la pofte in ultima luna cat n-am avut toata sarcina trecuta. Si toate romanesti, cred ca bb se cere in tara.
Am vazut wrapurile Deliei. Ce frumoase sunt! Chiar ma gandeam ca n-as mai lua carut pentru primele luni, mai ales daca bb se naste iarna si nu vom sta chiar cu orele afara. Imi plac asa mult purtatoarele astea, pe voinicelul meu il puneam in mei tai si la un an jumate, numai asa de drag, sa ne rasfatam.
Bun venit noilor gravidute! Sper sa ma alatur si eu odiseii cat mai curand!
Eu iau vitamine prenatale New Life de la Cali Vita, au mai putine chimicale decat elevit si centrum. Iar omega 3 iau capsule cu ulei de in, de la plafar, am inteles ca e mai bun decat cel de peste care nu trebuie sa fie din ficat sau de rechin sau de crescatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Am scris si mai devreme dar nu mi-a aparut mesajul
Am fost la medic si bebe are aproape 9 saptamani.Am vazuty inimioara si pe el...e asa micut ca o bobita.momentan totul e bine.Tb sa merg la med de familie sa imi dea trimitere pt med interna si pentru analize.

Mergi la inceput