Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bun venit bianca si puiutza!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_cris1

Citat:
citat din mesajul lui catiushor
Pentru greturi stiam ca e buna radacina de ghimbir uscat...nu pot sa zic ca m-a ajutat prea mult, insa depinde de la mamici la mamici. la mine au fost suportabile o perioada, numai de vreo doua zile ma invart de colo colo si nusht ce sa mananc...cand, cand sa stau, unde, sa mai dorm, sa nu? mama ei de treaba !!!

In rest..sa auzim numai de bine si de pici nazdravani la eco !!!

gravidutza 12+

Credeam ca mai trec greturile pe la inceputul lunii a 4-a - eu sunt 8+ si simt ca nu mai pot. Ai baut ceai de ghimbir?

+8

popular se spune ca greturile,in majoritatea cazurilor, trec atunci cand pot simti miscarile copilului in burtica!nu spun "primele miscari",caci e fals..ei se misca si acum...

dar pot dura si toata sarcina...daca e toxica!

sa speram ca nu vom avea cazuri

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Va doresc o saptamana usoara!
Bun venit, puiuta! Sarcina usoara si bebe sanatos tun!
Nu prea mi-am inceput nici eu ziua foarte bine, am avut o stare de greata destul de puternica dimineata plus ametelile de rigoare. Mi-am facut frigider in masina, ca sa pot sa conduc dar am inghetat bocna pana la serviciu. Asta e, sper sa nu racesc.
Maine dimineata am programare pentru masurarea pliului nucal, am emotii... Doamne ajuta sa fie totul bine si bebe sanatos!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ink@, la multi ani pentru sambata, cu scuze pentru intarziere! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe sanatos, voios si cuminte! Si cand ai timp, mai povesteste-ne ce mai faci!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

neata fetelor si bun venit bianca si puiutza,sa aveti sarcini usoare si fara greturi
cand sa ma astept ca-mi trec greturile ,hop si io cu capu-n wc sau pe unde ma prinde, ca nu reusesc totdeauna sa ajung unde trebuie ,of ,si ieri si azi am vomitat ,asta e un record negativ ,ca nu ma tineau 2 zile consecutiv...dar ieri am avut si o durere de cap si de acolo greturile puternice...am fost si la o nunta care m-a cam obosit ...deci toate bune si frumoase ,ca doar cine-si dorea greturi, io ,nu?!
poate pun si poze pe picasa ,ca era o locatie foarte faina ,mai mult pe afara decat pe la nunta am fost...
ziceti ca este deja(doar) un baietel "confirmat" ...dar parca imi amintesc ca si ink@ zicea ceva de fetita ,chiar unde umbli draguta?

minunea mea +14

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

ooo...la multi ani ink@ ,mai bine mai tarziu...ca tot te pomeneam...
am pus poze pe picasa...dar asteptam si alte poze ,haideti fetelor ,curaj...sa ne cunoastem

minunea mea +14

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Buna fetelor si o saptamana frumoasa va doresc!
Bun venit fetelor noi si sarcina usoara!
eu vin mereu cu cate o intrebare: mi-am facut restul de analize in weekend si am observat ca mie dr nu mi-a dat sa fac listeria... am cam mancat la inceputul sarcinii chestii care nu trebuia (branzica de la tara si tot felul de salamuri) si cam stau in dubii. Sa-i spun dr, sa ma apuc de capul meu sa fac analize? voi toate ati facut analiza pt listeria?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

am schimbat si semnatura!

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

Buna fetelor si o saptamana frumoasa va doresc!
Bun venit fetelor noi si sarcina usoara!
eu vin mereu cu cate o intrebare: mi-am facut restul de analize in weekend si am observat ca mie dr nu mi-a dat sa fac listeria... am cam mancat la inceputul sarcinii chestii care nu trebuia (branzica de la tara si tot felul de salamuri) si cam stau in dubii. Sa-i spun dr, sa ma apuc de capul meu sa fac analize? voi toate ati facut analiza pt listeria?

8+

eu nu am facut analizele suplimentare (gen listeria ,toxoplasma, cmv),doar cele uzuale si oarecum obligatorii,dar pt. linistea ta poti face ,eu am preferat sa fac altceva cu banii (aprox .4 mil) si nu mi le-a cerut niciun dr. doar ce am vaz.|citit pe aici si era cam tarziu...dar nici nu am mancat alimente nepermise ca sa zic asa...

minunea mea +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, cat ma bucur sa vad ca sunteti bine...Offf....ce n-as da sa fiu si eu printre voi cu bebita la mine in burtica! as fi avut si eu aproape 12 saptamani. trec printr-o perioada atat de urata din viata mea...parca nu se mai termina! Pierderea sarcinii a fost doar inceputul! Sper sa ma alatur si eu in randul mamicilor cat mai repede...dar numai Dumnezeu stie ce o sa fie! sa aveti grija de voi si de bebicii din burtica voastra!

Mergi la inceput