Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Freedelia, multumim pentru prezentarea wrap-ului respectiv port-bebeului insa eu una sunt complet impotriva acestor accesorii. Numai cand imi aduc aminte ce dureri cumplite de spate imi provoca port-bebe-ul dupa numai 10-15 minute de folosit, imi vine s-o iau la fuga. Asa ca eu prefer sa renunt la asa ceva.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
cris_cris1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catiushor Pentru greturi stiam ca e buna radacina de ghimbir uscat...nu pot sa zic ca m-a ajutat prea mult, insa depinde de la mamici la mamici. la mine au fost suportabile o perioada, numai de vreo doua zile ma invart de colo colo si nusht ce sa mananc...cand, cand sa stau, unde, sa mai dorm, sa nu? mama ei de treaba !!! In rest..sa auzim numai de bine si de pici nazdravani la eco !!! gravidutza 12+ |
Credeam ca mai trec greturile pe la inceputul lunii a 4-a - eu sunt 8+ si simt ca nu mai pot. Ai baut ceai de ghimbir?
+8
Nicole1980 spune:
Alice- eu merg si de data acesta la Institutul de Hematologie Dr Felix. Nu sunt lamurita asupra programului, daca incepe de la 7.30 sau de la 8.00, dar am sa verific. Cred ca voi merge saptamana viitoare, mai putin vinerea, cand nu se recolteaza. Mie mi-a zis sa fac verificare pana in saptamna 12.
Bianca- bine ai venit la noi. Cand ai DPN ?
Noi astazi am facut cateva feluri de mancare, la care se adauga si cea de ieri, asa ca am umplut frigiderul. Lucrul acesta nu s-a mai intamplat de o luna de zile, intrucat am tot fost plecati. De mancat, insa, nu m-am omorat. Nu va spun mancarurile sa nu va fac pofta, dar sunt delicioase.
in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
anangel_lexi spune:
Bianca, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos tun.
Nicole, m-ai facut curioasa, ce-ai facut bun? Poate dai ceva retete. Eu am facut chiftele marinate, si desi nu prea pot sa vad carne, am bagat deja 2 caci mi-era tare pofta. Mi-a iesit de milioane sosul.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Alice_Elena spune:
nicole, ai dreptate, si la instit de hematologie se face. mie mi-a zis sa o fac acum, pana luna viitoare cand merg la el, apoi in sapt 28 si 36. la Mara am facut doar in trim 3 ca atunci am reusit sa imi duc sotul la analize sa isi faca rh
tu nu ai vacut vaccinul cu imunoglobulina?
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
puiutza27 spune:
Buna fetelor,
Ma inscriu si eu, daca totul merge bine, printre viitoarele mamici de bulgarasi.... Va urmaresc de peste doua saptamani, insa abia acum mi-am facut curaj sa va scriu (a trebuit mai intai sa aflu in ce stadiu ma aflu, sa ma obisnuiesc cu ideea, etc). Conform calculelor medicului sunt in 7 sapt si o zi.
Starea de spirit - groaznica, din cauza starilor de greata (asta doar de 4 zile pentru ca pana acum ma laudam cu faptul ca ma simteam perfect de bine). Sper sa imi revin pentru ca si eu am extrem de mult de munca si nu mai dau randament nici 50%.
Pentru listute:DPN - 23.02.2012 si data nasterii mele - 22.11.1984
Va , sanatate, aveti grija de voi si de bebelusii vostri.
+7
Nicole1980 spune:
Anangel – nu vreau sa fac mamicilor pofta, dar avand in vedere ca sunt mancaruri de vara, am sa iti spun: am gatit asa – ciorba de pui , chiftelute, fasole galbena pastai cu sos, vinete cu ceapa, vinete cu rosii, ardei capia rosii copti cu otet. Pofta mare a fost pentru salata de vinete cu rosii : vinete coapte, rosii decojite prajite (fierte – mai bine zis, ca isi lasa apa) intr-o lingura de ulei, un ardei mare capia copt, o lingurita de usturoi maruntit. Toate ingredientele se mixeaza putin sau se amesteca cu telul si se potriveste la final de sare. Eu o servesc cu branza si uneori mai adaug ceva carne la gratar alaturi, daca simt nevoia.
Alice- tot aici am facut si data trecuta. Vaccinul RHogam l-am facut dupa amnio si dupa nastere, deoarece din fericire bebe a avut rh pozitiv. In poze la semnatura am vazut-o pe Mara, ce dulcica este. Poate ne pui poze actualizate, are aproape 1 anisor, nu ? trebuie sa va pregatiti de aniversare.
Eu ma pregatesc pentru inca o saptamana de stres la munca . Voua va urez o saptamana usoara !
in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe