Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
Salutare din nou,
Si eu m-am ingrasat, din pacate, aproape 30 kg in prima sarcina si am suferit foarte mult. Tot Elevit am luat si eu. Am ramas toata plina de vergeturi. Mi-e tare frica sa nu ma ingras iarasi. Eu chiar nu am mancat mult, sotul manca mai mult decat mine , dar ma ingrasam vazand cu ochii. Noroc ca am dat destul de repede jos.
Am trimis fetelor interesate PM-uri, daca mai vrea cineva da-ti-mi va rog PM si va raspund. Nu stiu cand, caci maine avem nunta, dar o sa va raspund cand ajung acasa.
Fug sa ma odihnesc, caci maine avem treaba mare, o sa fim nasi
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul si 7+
anangel_lexi spune:
Buna dimineata! Haideti la ceai si fara cofeina!
Cris-cris si carina, bun venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Carina, avand sarcina gemelara (multe felicitari) e foarte posibil sa nasti un pic mai devreme, pe la sfarsitul lui februarie, asa ca eu zic sa ramai cu noi!
Apropo, anul viitor e an bisect, chiar sunt curioasa daca vom avea bulgarasi nascuti pe 29.02.
Olishka, multumesc pentru PM. Distractie placuta la nunta si sa va traiasca finii! Vom cununa si noi prin octombrie anul viitor, abia astept!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
cris_cris1 spune:
A mai luat cineva nux vomica - granule homeopate? Am luat eu si parca ar avea un efect, nu-mi mai vine sa vomit asa de rau. Am si o migrena groaznica si nu cred ca e voie sa iau nimic, poate doar paracetamol, dar mie nu mi-e trecut niciodata de la paracetamol.
Va pup
carina spune:
Neata,
Lexi: si la prima sarcina, am nascut la 32 de saptamani. Va multumesc ca m-ati primit.
Eu sunt ca si calcata de tren din cauza dozei mari de progesteron, dar o sa treaca si perioada asta.
Am o intrebare: am inteles ca unele femei in sarcina in loc de greturi de dimineata au probleme digestive pe partea cealalta. Eu de cand am ramas insarcinata merg de cate 5-6 ori la baie in fiecare zi. Sunt singura?
Sa aveti o zi plina de soare,
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
catiushor spune:
My_Lady multumesc de informatie. Eu citisem doar prospectul. Acum am citit pe muchia cutiei si zici ca-s ingrediente la guma turbo...sper sa fie bun. oricum mai am 7 pastilute si l-am terminat.
Olishka multam de program. Sunt atat de multe...bine ca-s pe perioade. O sa vorbesc cu medicul de familie, momentan sunt in cautare de alt ginecolog...stau cu lista de nume in fata si nu stiu la care sa ma duc. ma simt ca la loterie.
Pentru greturi stiam ca e buna radacina de ghimbir uscat...nu pot sa zic ca m-a ajutat prea mult, insa depinde de la mamici la mamici. la mine au fost suportabile o perioada, numai de vreo doua zile ma invart de colo colo si nusht ce sa mananc...cand, cand sa stau, unde, sa mai dorm, sa nu? mama ei de treaba !!!
In rest..sa auzim numai de bine si de pici nazdravani la eco !!!
gravidutza 12+
bubbles21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kraluca neatza tuturor! alina - sotul tau merge la concertul bon jovi? mi-am dorit si eu extraordinar de mult sa pot ajunge. insa, o nunta la care ne ducem duminica si distanta mare pana la buc m-au cam impiedicat sa-mi indeplinesc visul ... poate alta data lexi - m-am distrat aseara citind perlutele mariucai tale.... e fenomentala. cateodata ma cam sperii de ceea ce va urma dupa nastere, insa ma inseninez la asemenea bucurii - sper sa fie normal la prima sarcina si sa nu fiu eu o mama denaturata bubbles - stiu ca exista o reglementare legata de efectuarea turelor de noapte de catre femeile insarcinate (legea 24/2005 privind protectia gravidei si a lauzei la locul de munca) - daca am timp astazi si daca te intereseaza caut exact articolul din lege. daca te intelegi bine cu angajatorul, in baza reglementarilor legale, iti poti modifica programul pentru a nu efectua ture de noapte maine incerc si eu reteta de cartofi cu branzica la cuptor (voi pune rosii doar pe jumatate de compozitie ) poop la toata lumea si o zi frumoasa 8+ |
Stiu si eu de chestia cu turele de noapte insa eu nu am anuntat inca la servici pentru ca nu am avut timp sa merg al gineco inca.Sper sa ajung saptamana asta si apoi sa ii anunt.Multumesc oricum frumos pentru ajutor
Nicole1980 spune:
Buna burtici,
Legat de kg si eu m-am ingrasat foarte mult la prima sarcina si totusi nu am luat absolut nimic, nici macar acid folic. Eu cred ca este si un aspect genetic in toata aceasta problema. Cunosc persoane care mancau normal si s-au ingrasat foarte mult (cazul meu, al sorei mele, al mamei etc), dar am vazut persoane care nu au luat mai mult de 12 kg.
Alice – ai dreptate, nu sunt obligatorii, dar a fost alegerea mea de data aceasta sa le fac, deoarece la David am facut amniocenteza si am avut niste zile de cosmar….Intr-adevar la Synevo am fost pentru analizele de sange si spre surprinderea mea nu era nimeni la rand.
Am rh negativ- la prima sarcina nu au fost probleme, anticorpii anti D au fost absenti si trebuie sa monitorizez atent din punctul acesta de vedere.
Carina – felicitari pentru gemeni . Esti o mamica fericita, ai impuscat 2 iepuri…. Si eu merg mai des la baie, dar pentru treburi mici…. Si totusi sarcina anterioara m-a salvat de constipatie…
in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Alice_Elena spune:
Nicole si eu am tot negativ. Trebuie sa ajung si eu sa imi fac anticorpi anti rh. Stiu ca la synevo nu faceau anu trecut, doar la cantacuzino si inca intr-un loc.
Tu unde ai facut?
Ziceam de bitest si tt pt ca unii doctori iti spun ca si cum ar fi obligatoriu si nu este.. In cazul tau e altceva
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
freedelia spune:
Salutari dragi mamici si scuze pentru intruziune!
Vreau sa va prezint doua tipuri de port bebeuri pe care eu si prietena mea le facem si ma intereseaza sa le vand in Romania in vara asta cand venim in vacanta.
Primul tip -- wrap-uri din bambus bio, usor elastice, extrem de comfortabile si usor de infasurat datorita petecului de material de la mijloc. Modelele sunt unicat, iar petecul este din material designer brand. Wrapul poate fi folosit de la nastere pana pe la 12-15 kg, dar este in mod special recomandat in primele luni de viata.
Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/
Pretul: 145 lei
Al doilea tip este un port bebe ergonomic, similar cu Ergo Baby sau Manduca. Acest tip pe port bebe poate fi folosit de la 2-3 luni pana la 20 de kg si chiar mai mult, datorita designului care distribuie tpata greutatea pe solduri si picioare, fara a solicita spatele si gatul. Poate fi purtat pe fata, pe spate si pe sold.
Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/
Pretul: 240 lei
Daca va intereseaza, puteti sa ma contactati pe PM.
Multumiri si scuze de deranj,
Delia
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
My_Lady0091 spune:
'neatza,fete scumpe!
o duminica placuta sa aveti!!
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |