Colectia de toamna-iarna 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata!

Mi-am adus mandrele acasa! Ce vesela e casa cu copii!!!
Joi dupa amiaza plecam n vacanta, pana atunci am program full cu ele.

Azi mergem la ortodont, la control, sunt foarte incantata ca Silviei i s-au indreptat incisivii centrali din fata-sus, mai e de lucru la cei de jos care inca sunt inghesuiti, dar, oricum, a progresat. Bravo ei ca isi poarta constiincioasa aparatul, il are de la ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Lavi, unde mergeti la dentist? avem si noi de rezolvat pentru amandoi care ceva.
Merci!

bic, e bine ca poti sa faci programul asta
Cat despre foto, nu am vazut comentariul tau pe fb ca ar fi un fals :)
oricum esti datoare cu poze

Mergi la inceput

Roxi, la ortodont mergem aici:
http://www.dental-care.ro/index.htm

Recomandat de stomatoloaga mea care se ocupa si de cariile Silviei si controalele Nataliei, de fapt de toti 4. Stomatoloaga ne-a recomandat-o pe ortodonta pt ca ea si colegul ei au trimis multe cazuri mai complicate la tanti asta si le-a rezolvat cu succes si nici nu e f scumpa.
Ortodonta se ocupa doar de ortodontie, (aparate), dar are si colega care se ocupa de pedodontie, adica carii la copii. Nu stiu ce sa-ti spun despre colega, noi am ramas la stomatoloaga noastra.

Stomatoloaga mea, merg la ea de prin 99, e mai in varsta (prietena cu mama unei colege de fac., asa am ajuns la ea) e f buna dar nu ia copii de obicei, a facut o exceptie pt fetele mele ca le stie de cand erau in burtica.

In schimb colegul stomatoloagei mele se ocupa si de copii daca vrei, mi-a facut si mie o extractie si o operatie (rezectie), e f bun si el si genul calm, pasnic. Are si el o fetita cu cateva luni mai mare ca Silvia. Daca vrei iti dau contact, cabinetul e in zona Mosilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi, m-am gandit si cu ce va fi la anul, andru singur in alta grupa, plus ca nu vor fi aceleasi educatoare.inca ma gandesc...

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

lavi nu pot. Asta-i problema!!! Mai devreme de 9.30 -10.00 nu prea reusim acuma vara.

Mergi la inceput

Am adus duminica mandrele acasa, ieri le-am lasat singure pana la 15:30 (eu am fost la servici), cand m-am intors acasa, casa vraiste! Sufrageria era acoperita de puzderie de hartiute mici, nu stiu ce carduri cu printese imprastiate peste tot, un set de la Imaginarium (cos de cumparaturi) si ala imprastiat, cizme de iarna pe parchet in sufragerie, beteala de pom, balamuc total!

M-am apucat sa le fac de mancare, le-am zis sa stranga, cu chiu cu vai au pus cizmele la loc, in rest tolaneala maxima. Silvia dadea vina pe nati ca ea a facut dezastrul, Nati intr-o relaxare totala. Apoi am plecat la dentist ca aveam programare, de acolo la tuns, apoi la Unirea sa le mai cumpar de imbracat ce mai aveau nevoie, pe la 21:15 ne-am intors acasa. Ordine totala.

Virgil se intorsese mai devreme cu o bormasina imprumutata de la un prieten sa puna niste cuie, s-a enervat ca nu-si mai gasea lucrurile, calca pe jucarii, asa ca a strans tot din sufragerie cu destinatia gunoi.

Nati - relaxare in continuare. Nici nu parea ca-i pasa de toate jucariile aruncate. Mi-a parut rau mie de cele de la Imaginarium care costasera o gramada. Bine a zis Virgil: a ajuns sa-ti para tie mai rau decat lor de jucariile aruncate, ceva nu-i in regula!

Intr-un tarziu s-a apucat Nati sa boceasca, ii parea rau dupa bucatica de beteala.

Nu stiu ce sa zic, poate ii parea rau si dupa restul dar nu voia sa recunoasca, in orice caz e pedepsita, pana la ziua ei nu-i mai cumparam absolut nicio jucarie.

Seara, cand a vazut ca e de rau Silvia s-a apucat si a strans de la ele din camera, a pus si CD-urile la loc (si alea erau scoase).

Deja sunt mari, dragoste si intelegere da, dar deja ajungem la rasfat si lipsa de responsabilitate, in casa asta 2 oameni muncesc si la servici pt bani si acasa sa tina tot ceea ce banii au cumparat in regula si in buna stare si 2 oameni, mai ales unul, cel mai mic, nu apreciaza. Seara a venit cu niste covrigei pe care i-am spus sa-i termine de mancat in bucatarie, nu ea i-a mancat prin toata casa care fusese aspirata inainte de venirea lor. Deja nu mai e copil de 1-2 ani.

Trebuie sa-i mai fac si azi o morala, sa-i mai explic cum e cu muncitul si cu apreciatul ca e de rau.

Voi patiti din astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu nu i-am lasat decat 10 minute singuri - si nu s-au miscat de la locurile lor pana cand m-am intors.
dar sunt sigura ca daca i-as lasa mai mult s-ar intampla ceva de genul "party-party-party", mai ales cu pasiunea anaisei de a taia hartii.
eu nu (mai) arunc jucarii (ca ma pedespsesc pe mine) -

chestiunea e ca andrei abia constientizeaza ce-s banii, cum se produc si cum se duc ei, de cand i-am pus sa dea bani din pusculita
- sa luam pizza cand aveam mancare gatita in casa
- sa luam nu-stiu-ce jucarie din piata
- sa-si ia inghetata de pe strada cand aveam acasa
ei, cand a vazut ca sacul are fund pare ca incepe sa aprecieze.

anais e inca departe de intelegerea asta

(ma mai trezesc cu replica - nu-i nimic ca nu mai ai bani, ai card)
ai mei se "reintegreaza" greu dupa ce au fost departe de noi; vreo doua zile e dialogul surzilor la noi in casa, dup-aia incepe intelegerea

lavi, cred ca scoti flacari pe urechi, ti-au testat rezistenta.
eu probabil as fi facut ca toate animalele si dup-aia m-as fi calmat, nu sunt capabila de actiuni cu sange rece. si le-am fi strans impreuna, pana la urma.
si as fi restrictionat o perioada cumpararea de jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, sa stii ca si noi ne confruntam cu aceeasi problema din partea Dariei - nu VREA sa inteleaga ca sacul are fund. I-am explicat in nenumarate randuri si pricepe ea ceva, dar nu recunoaste neam. Sunt convinsa ca SE FACE ca nu intelege. Bineinteles ca si noi avem partea noastra de vina, pentru ca i-am tot cumparat diverse la cerere.
Insa trebuie luata atitudine, alfel ajungem la nebuni!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Eu cand am venit de la servici nu am putut actiona altfel decat rugandu-le pe ele sa faca ordine si insistand, pt ca trebuia intre timp sa le fac de mancare, apoi sa le pun sa manance, sa intind o masina de rufe si sa pun alta, toate pana la ora la care trebuia sa plecam la dentist.

Silvia deja stie valoarea banilor, chiar imi place de ea ca nu cheltuie mult cand pleaca in tabere, are mereu bani cu ea la scoala din care isi cumpara diverse caiete tip si ce mai trebuie, nu-i sparge decat rareori pe cate ceva, si nu cere prin magazine diverse. Ea mai face si ordine in camera lor (nu tot timpul, doar atunci cand se strange latul), dar nu vrea sa stranga ce a insirat Nati, ceea ce mi se pare corect.

Are si ea stilul de a-si imprastia hainele peste tot si de a le lasa acolo unde au cazut de pe ea, etc. E departe de a fi o ordonata.

Nati pe de alta parte e foarte harnicuta la gradi, sau cand e numai ea acasa (de ex cand a stat o sapt la bunici); cand sunt amandoua si se face ordine ea strange 2-3 chestii maxim apoi se tolaneste si greul ramane pe mine si Silvia.

Corap, si Nati e pasionata de maruntit gartii

De acord cu voi , trebuie luata atitudine ca altfel ajungem la nebuni si intr-adevar, dureaza cateva zile "restabilirea fortelor" dupa o perioada de separare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor .
Nu am mai scris de ceva vreme pt ca am tot fost plecati... ocupati... etc.
Mateea , la mamaia copiilor s-a clasat pe locul 4.
dupa acest festival am mai fost si la alte concursuri/festivaluri individual si a fost super.
la unele dintre voi v-am mai trimis pe msg cateva linkuri, dar daca nu va suparati ... o sa le pun si aici...

- filmarea de la Mamaia , cu grupul
http://www.youtube.com/watch?v=srUdn9TD_dU , Mateea e cea din stanga, canta ultima

http://www.youtube.com/watch?v=VjYq4YvT-0w&feature=related

http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2011/08/09/festivalul-art-vox-de-la-onesti-o-califica-pe-bacauanca-mateea-cosma-in-finala-de-la-ti-amo.html

in rest... suntem bine, ne pregatim de o excursie la Viena, de pe 15 august, cu Mateea si apoi mai are m
Mateea cateva concursuri ... si incepe scoala.... ... si gata vacanta

Un sincer LA MULTI ANI ! tururor sarbatoritilor estivali...

Mateea e ffff ordonata, dar nu se prea joaca cu jucarii ... ea canta si danseaza toata ziua, se plimba cu bicicleta - cu 2 roti, fara ajutatoare, sau cu trotineta.

Cami, lavi .... va doresc sa vina berzele cat mai repede ... ca tot fu ziua vostra....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput