Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
maria_alexia spune:
wow, bravo voua!
noi suntem acum la faza "camera dubla + autocar", dar rezervarile sunt cu free cancellation .
(am mai avut una pentru "family room" la care am renuntat intre timp )
sa vedem ce idei ne mai vin deseara . mi-e si frica sa-i mai raspund domnului sotz la tel, sa nu ma razgandeasca iar
mara95 spune:
mai, am o pb cu andru: de 2 sapt a inceput sa se balbaie.repeta prima silaba din propozitie/fraza de 10 ori sau mai mult, incat si pe el il enerveaza.nu mereu, dar des.am citit destule pe net, dar sunt in dilema.incercam sa il ignoram, sa nu constienizeze,dar cred ca deja a facut-o.voiam sa il dau la gradi cu flavi in grupa, dar daca vor rade copiii de el?sa nu fac ceva mai rau, in loc sa indrept.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
maria_alexia spune:
Mara, relax!
Eu am trecut cu amandoi copiii prin faza asta: in ambele cazuri s-a intamplat intr-o epoca in care ei isi dezvoltasera foarte mult cunostintele si vocabularul, dar inca nu erau suficient de versati in a se exprima. A trecut repede (maxim o luna) si la final aveam niste vorbareti...
Chiar te gandesti sa-l dai pe Andru la pregatitoare?!? Sau e grupa mixta?
mara95 spune:
maria,
da,voiam sa il dau la pregatitoare, la sugestia educatoarelor flaviei, care au mai avut frati mai mici.asta pentru ca e mai mamos, mai plangacios si ca sa se obisnuiasca sa doarma la gradi mai usor.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lavi02 spune:
Mara, si la gradinita fetelor se merge pe sistemul ca in primul an fratii mici sunt adusi in grupa cu fratii mari, se obisnuiesc mult mai repede si e bine.
Maria, cand plecati?
Bic spune:
Jizas Craist...
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 Am fost ocupata: http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=300&d=MzAwMDAwMDAwMDAxNzc4MzA* mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Bic spune:
Altfel... nu ma pot abtine sa nu remarc in ce vacante minunate si multe! pleaca lumea. Eu ma gindeam sa-mi iau citeva zile sa merg la munte, dar sint super ocupata la serviciu si se mai si intimpla niste miscari pe-acolo si nu pot sa-mi iau nimic.
Mi-am dat seama ca nu am mai puz poze in contul comun de vreo.... 3 ani.. Noroc cu FB!
Fii-mea a fost intr-o piesa de teatru si dupa e la inceput nu a vrut sa se urce pe scena, acum imi spune ca vrea sa mearga inapoi.
Altfel, face inot - face progrese... Pe 31 august incepe scoala si nu-s pregatita deloc nici sufleteste, nici organizatoric. Inca se culca tirziu - pe la 9.30 si va trebui sa schimbam chestia asta peste vreo zece zile. Of.
roxisialexia spune:
bic si eu ca tine, nu mi-am luat decat 5 zile, si cica nu se mai poate. si cu miscarile la fel si pe la mine
de acord cu tine referitor la poze, doar eu ti-am spus ceva timp in urma
De ce spui ca nu esti pregatita sufleteste?
ce program o sa aiba sma la scoala? e tarziu 9.30?
Pupam micuta inotatoare si pe mama ei, te-am vazut in poza aia pe fb in floarea formata in apa, super frumos!!!
noki cum te simti ?
meemsy daca ajungi pe la pc, spune-ne impresii
Vorbeste si Ri romanaeste acum?
lavi concediu placut! as vrea sa fiu si eu in bagajul tau Sa aveti timp bun impreuna.
CU bb o sa vina ai sa vezi
maria la ce etapa ati ajuns cu deciziile ?
mara eu nu o sa il dau in aceeasi clasa cu alexia pentru ca o sa planga si acum de numa si apoi la anul va fi strain in alta clasa unde va plange la fel de mult, eu ma gandesc cu mare teama la perioada ce va veni pentru ca mama nu mai poate ajuta, sper sa fie bine la gradi pentru toti.
Bic spune:
Roxiai luat plasa... Nu eram eu! Nu inteleg chestia asta cu FB in care unii pun o foto si apoi tag pe nu stiu cine... Trebuie sa fie amuzant pentru unii...
Da, stiu, o sa incerc sa mai pun poze. Chestia e ca noi nu prea am mai facut poze in ultimii doi ani...
Hai ca tre sa fug.
Bic spune:
roxiti-am ramas datoare cu un raspuns.
9.30 e cam tirziu. Ar trebui sa fie in pat pe la 8.30, asta ca sa am si eu o viata (la 10 trebuie sa fiu in pat).
Dar cind incepe scoala va incepe la 8.30, deci va trebui sa fie treaza pe la 7.00, ceea ce inseamna ca ar trebui sa doarma la 8.30. In plus, as vrea sa o duc mai devreme, pe la 7.30 ca sa poata barbata-miu sa mearga si el mai devreme la serviciu.