Asa...o postare rapida:
- io-s mai bine. Bubele s-au uscat, au cazut in proportie de 99%. La unele au ramas gauri, la altele nu. Sper sa treaca cu crema cicatrizanta.
- am anulat dusul fetelor in Bulgaria si week-end-ul nostru in Bulgaria, la mare, ca eu am interdictie clara de a sta la soare.
Bufnita va pleca cu mama, cu autocarul, si vor merge la mare, la Duni, da' si ele cu interdictie de a sta la plaja.
Lavi, rasu-plansu' cu fetele ieri. M-am gandit de multe ori la ele ieri cum se descurca. Buna treaba a facut Virgil aseara. L-am vazut pe la 20.30 ca se ducea spre casa (pe trafic greu). Bietu' om, ce-o fi simtit cand a ajuns...
Eu am facut aseara curatenie eliminatorie la jucarii. Cu aceasta ocazie am constatat ca NU avem multe, deci e ok.
Eu una NU ii cumpar bufnitei jucarii. Toate cele pe care le are, le primeste de ziua ei sau cu ocazii extrem de clar specificate (Craciun, 1 iunie, Sf. Sarah). Notiunea de a merge in magazin si a cumpara jucaria X ca ii place copilului nu o avem in repertoriu.
In plus, recunosc ca noi suntem mereu intr-o plimbareala: la gradi sta pana la ora 18, cand fie o iau eu, fie mama, fie Adi, dar oricum nu mergem acasa, ci parc, inot, vizite, mall-uri, pe-afara, cumparaturi etc.
Efectiv nu are copilu' timp sa se joace cu tone de jucarii. Asa ca eu una nu investesc in asa ceva.
Gabitaco bravo pentru rezultat!!!
Si multumim de urari!
Noki, uau 99% dez-bubosire? Pai ai fot rapida! Ai grija ce faci cu zgarmatul, sa nu-ti ramana urme!
haideti la subiect nou, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166057
Sper sa nu va piara cheful de povestit