LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)
Raspunsuri - Pagina 3
tanti spune:
Merci Cris
Cel mare tuseste de ceva timp dr de familie ia dat intai sirop pe urma antibiotic si a zis ca nu are nimic la plamani, eu sunt mai panicoasa cu copii si i-am zis sotului sa mergem sa il vada si alt dr inainte sa plecam la mare, ca mai tuseste, si surpriza un dr ia pus diagnosticul de pneumonie si altul bronsita, amandoi mi-au recomandat aerosli asa ca acum sotul este in oras sa caute aparat
paula_m spune:
Tanti, scuze ed intarziere
OMRON este Compressor Nebuliser CompAir NE - C28-E
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
eladea2005 spune:
salutare mamicute!!1
Paulaaaaaaaaaaa, welcome back...missed you... ce poze faineeeee...ce intalneala ati avut...f scumpi delfinasii si mamicile.. mortale si comentariile...te-ai mai tuns/ vopsit? asa mi se pare...
crispro, distractie frumoasa, mami...si mai relaxeaza-te si tu putin...
rodi, haha, ce m-a distrat Isa...mortalam ca de obicei...
denisa, pozele noastre sunt la semnatura...imposibil sa nu le vezi...
tanti, noi avem aparat de aerosoli de la LAICA, nu e cu ultrasunete dar e f ok...sanatate la puiuti...
aaa...musai sa ma laud...am inceput si eu impachetarile, masajul si un soi de regim disociat...am slabit deja 1.5 kile! alta viata...
oana, dr. Cosma la care am fost noi, e ucenicul madamei V...asa ca e clar de ce am primit aceleasi recomandari...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Puiutz, si noi suntem pe gama infanrix, dar doar cele obligatorii.
Paula, acum vazusi si eu ca apare in schema (data de mine mai sus) si ROR, dar la 12 luni...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Ficat ii dau deocamdata in legume. SN nu vrea sa manance altceva decat blenduit. Am incercat branza frecata pe paine si nu i-a placut (cei drept acum vreo doua saptamani). Vreau sa incerc cu pate facut in casa. Victo a dat la un moment dat o reteta buna de pate, dar nu o mai gasesc (si eu ca Paula, cred ca am vrut sa pun semn, dar n-am mai pus). MAI ARE CINEVA SALVATA RETETA???
Cris2010 spune:
Eladea,
Am vazut si eu delfinasii la mare.
Noi la mare mergem de pe 19 iulie pana pe 29, cu o prietena si cumnata ei si o fetita de un an jumate. O sa stam in mamaia nord. Sotul o sa stea cu noi doar in w/e, in rest o sa depind de masina prietenei. Fetele din Ct., o sa iau nr. voastre de tel., poate reusim sa ne vedem.
Cris2010 spune:
Crispro, minivacanta placuta! Sa revii cu bateriile incarcate.
despre MAREA INTALNEALA
Pe 20 e posibil sa mergem la un botez, iar pe 27 sigur nu putem. Daca se amana pt septembrie, incercam si noi.
crispro spune:
Pateul de casa:
• Se fierbe ficatelul si se amesteca cu 1 galbenus de ou fiert
1 varf de cutit de unt
lapte pentru subtiere
• Se paseaza pana devine foarte moale
• I se va da sugarului cu lingurita asortat cu rosii crude decojite si fara seminte (1-2 felii) sau cu iaurt.
• De la 8 luni va putea fi uns pe paine ( nu mai devreme )
de la pediatra lui Racusor.
Tot pe fuga, mai are 20 de min de somn, merg sa ii fac mamaliga cu br si smantana. Paaaa
Sa-l ajutam pe Alex
Cris2010 spune:
adriana,, sa treaca repede, repede primul trimestru!
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Pateul de casa: • Se fierbe ficatelul si se amesteca cu 1 galbenus de ou fiert 1 varf de cutit de unt lapte pentru subtiere • Se paseaza pana devine foarte moale • I se va da sugarului cu lingurita asortat cu rosii crude decojite si fara seminte (1-2 felii) sau cu iaurt. • De la 8 luni va putea fi uns pe paine ( nu mai devreme ) de la pediatra lui Racusor. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Merci, Cris. Asta o am si eu, Victo avea o reteta cu mai multe ingrediente.