LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
carla_2008 spune:
Rody tu ziceai ca vii in Ro?cand?ca spuneai ca poate intrati prin Oradea,pe la Bors.te astept!
LA MULTI ANI TUDOR SI DENIS!!!!!!SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI SA VA BUCURATI PARINTII!
cabana lui Ochidut e frumoasa tare,ar fi ok sa mergem la ea.Si busteni e ok!mie imi place oriunde la munte,mai mult ca la mare!
gata 27 ramane!i-am scris si eu lui ochidut sa vedem ce spune.Daca nu raspunde in 2-3 zile,ne hotaram rapid la alta locatie,probabil cea de la Busteni daca e prin recomandare deja,de la Paula nu?. Si ne apucam de bagaje!
Ultima strigare!!!!!!!ramane 27???????ne mobilizam fete cumva sa ne vedem?????????
daca nu luam atitudine nu va iesi nimic.
si cine nu poate acum nu e tragedie,ca doar nu e ultima intalnire,demarajul e mai greu!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
ne-am intors si noi de la vaccin! ne-a facut doar in piciorus, in manuta a zis ca peste o luna jumatate. a bazait putin cu o lacrima dar i-a trecut.
crispro, mulumim de reteta, am salvat-o si minicavacanta placuta!
cris 2010, si noi o sa fim in per aia la mare, eu am vb cu puiutz, poate ne vdm mai multe, tare mult mi-ar placea.
gata fug
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
racusor2010 spune:
salutare
am pus orez la fiert sa ii fac la pui orez cu lapte. e treaz de la ora 3, sa vedem daca ne mai apuca miezul noptii azi
vaccinuri pana acum si noi am mers pe infarix si acum la 1 an mi-a zis pediatra ca sunt 2 vaccinuri de facut, priorix si infarix nu stiu care, adica unul la 1 an si unul la 1 an si luna . noi nu am facut inca nici unul ca plecam la mare...
de fapt de ce nu mi-a facut inca priorixul penta, cica a disparut o perioada de pe piata si acum a aparut unul cu 4 tulpini de virus in loc de 3 cum era pana acum. e contra rujeolei, rubeolei, varsatului de vant si pojarului. parca varsatul de vant e in plus. problema e ca acesti virusi sunt foarte puternici si exista riscul reactiilor adverse. intre timp cred ca s-a mai interesat si o sa ne zica daca sa il facem sau nu. eu merg pe mana ei, daca vrea sa il facem, il fac, daca nu, nu. mi-e cam groaza de vaccinul asta drept sa spun.
o alta prietena care a mai vorbit cu mamici prin parc zicea ca cica in randul mamicilor exista frica ca acest vaccin e de vina pentru autism si alte probleme. eu una nu prea cred in asta, dar totusi e singurul vaccin de care am auzit chestii rele, asa ca o sa incerc sa ma documentez si o sa o intreb si pe pediatra mai multe, ca sa nu ii fac rau puiului...
fetele care ati facut vaccin de un an, ce ati facut? infarix? v-a zis cineva de priorixul asta?
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
cristina, sa aveti o vacanta placuta si relaxanta
denisa, haha, eu ziceam de vara viitoare . pana atunci eu ma bucur de intalnirile voastre. am si eu 4 delfinasi la activ, plus o mamica (ochidut), chiar daca atunci erau miculuti si cumintei cu totii
nu mai stiu ce vroiam sa zic... is cam pe alta planeta, intre mancare si plimbare nu mai stiu altceva . vroiam sa mai comentez de jucarii pentru copilasi: calut de lemn i-am luat Mariei la 2 ani ca ii placeau tare mult, in magazin tot calare pe el era. ei, dupa ce l-a vazut acasa (era tare frumos, ca un dalmatian, de piele, cu sa...) uita de el cu saptamanile, plus ca trebuia sa fiu pe faza langa ea cand cobora sa nu cada
. dar intre timp am uitat, am vazut altul pentru Isa, la fel am pus-o pe el si ii placea, chiuia de numa! si asa mi-am amintit ca am aruncat multi bani pe un calut care a ramas nou de Maria, si ne-am decis sa luam un animalut de ala gonflabil de cauciuc (sora-mea zice ca is la 28-30 lei in Ro si nepotica de 2 ani jumate inca e incantata de el). azi i-am luat si eu cutia aia cu forme de biscuiti. tot asa avea sora-mea si Isa nu era deloc interesata de ele, zilele trecute insa a plans cand i le-am luat din mana sa le dau inapoi proprietarului... deci azi s-a jucat cu tati cu formele si radea in hohote de cate ori nimerea gaura corecta, si tati radea de rasul ei
...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Fete, multam! tot fac bagaje, stam doar 2 zile, pun haine groase, haine subtiri, o mie de sepci, prosopele de baie, lotiuni, scutece., scutece de apa, medicamente, etc... borcanase, iaurt. plus pt noi haien, cosmetice, etc. Am un fierbator de apa- asta il voi folosi ca sa incalzesc apa pt Lp- dar nu las sa fiarba, ci doar sa se incalzeasca. in miez de noapte stau sa se incalzeasca.
noroc ca am copil ce nu plange pana ii vine Lp-ul, ca asa fac noaptea/dimineata- ii incalzesc apa, agit cu praful, mai merg la toaleta, pana ma sapunesc bine, apoi ii dau lapticul. Si asteapta cuminte pana intru in camera. De la usa pana ajung la pat maraie si casca gura.
Am plecat la bagaje, ca mai am.
Puiut, am mai vrut sa iti ca asa pari de senina si linistita in toate pozele, inca de pe vremea gravideniei. si mereu zambareata!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Multumim pentru urari! Multi si un tort mare mare..chiar daca este o ora tarzie..o felie de tort nu se pune
Nu imi vine sa cred ca peste 1 luna vom serba 1 anisor...Un an frumos alaturi de micul nazdravan
crispro spor la bagaje si sa aveti vreme buna
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Tot eu-culc copilul.
Iuliana, la multi ani pt Tudor, sa creasca mare, sanatos si voios!
Paula, bine ai revenit, ne era dor de tine!
Sotul meu colaboreaza la proiecte cu un tip ce are un baiat de 2 ani. A mers singur la un an si 4 luni, iar de o manuta la un an si 3 luni. A zis ca e mai lenes, mai linistit. Si-a dat drumul dupa ce a venit de la mare, ca si Andrei. Si mai are un prieten al carui baiat a umblat la un an si 2 luni ( si tot ca V, pus la 6 luni in fundic, nu mai devreme).
Mai am bagaje de facut, zici ca ma mut...
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Crissy, fi fost ceva virus urat la voi, cu febra de la mic la mare. Stef a avut ceva? Tu cum te mai simti?
Crisule (2010), niste poze cu solnushka mai vedem?
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 salutare de fapt de ce nu mi-a facut inca priorixul penta, cica a disparut o perioada de pe piata si acum a aparut unul cu 4 tulpini de virus in loc de 3 cum era pana acum. e contra rujeolei, rubeolei, varsatului de vant si pojarului. parca varsatul de vant e in plus. problema e ca acesti virusi sunt foarte puternici si exista riscul reactiilor adverse. intre timp cred ca s-a mai interesat si o sa ne zica daca sa il facem sau nu. eu merg pe mana ei, daca vrea sa il facem, il fac, daca nu, nu. mi-e cam groaza de vaccinul asta drept sa spun. o alta prietena care a mai vorbit cu mamici prin parc zicea ca cica in randul mamicilor exista frica ca acest vaccin e de vina pentru autism si alte probleme. eu una nu prea cred in asta, dar totusi e singurul vaccin de care am auzit chestii rele, asa ca o sa incerc sa ma documentez si o sa o intreb si pe pediatra mai multe, ca sa nu ii fac rau puiului... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Si eu am auzit aceleasi lucruri rele despre vaccinul asta, problema e ca e obligatoriu dar eu nu l-as face. Oricum nu protejaza toata viata si bolile copilariei e mai bine sa le faca la varsta mica decat la maturitate cand dau forme mai grave.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Cristina, fugi odata la bagajele alea Am vazut zilele trecute din intamplare intr-un pliant hotelul unde mergeti. Mi se pare super, sa aveti vreme buna si sa va distrati. Sa faci multe poze!
Am vazut si eu pozele de la intalnirea estivala, super mamici cu super copilasi. Paula, mi-e ciuda pe tine ca ai cunoscut cred ca cei mai multi delfinasi dintre toate fetele de pe forum
Am vazut-o si pe Isa umblareata, cat e de dulce
Si sa va spun isprava noastra de azi, ca inca nu mi-am revenit din sperietura. Dupa-masa pe la 4 ne jucam noi in camera de zi, Victor era agitat ca de obicei, cand voia sus pe canapea cand jos, iar intr-o secunda de neatentie a mamei lui denaturate a aterezizat de pe canapea in cap pe jos
Problema e ca langa canapea era patutul de voiaj adunat si cred ca s-a lovit in ceva roata, sau oricum ceva tare. S-a albastrit si inflamat instantaneu o portiune destul de mare de pe frunte, eu m-am speriat rau, am adus gheata dar n-a suportat-o puiul, plangea tare de tot. L-am imbracat rapid si ne-am dus la farmacie sa luam unguent de arnica si apoi am ramas afara. Mai bine sa ne plimbam cu caruciorul decat sa facem prostii in casa
Asa ca pozele de la un an ne vor aminti mereu de intamplarea asta, ca la cum arata cucuiul, nicio sansa sa ne treaca pana atunci.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)