LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)
Raspunsuri - Pagina 2
lauri_ca spune:
Rody, eu ii fac ficateii cu sos de rosii si neaparat usturoi si cu piure de cartofi cu unt, ca pt. noi doar ca nu prajesc nimic, il fierb in apa, apoi il inabus in suc de rosii(sau rosii proaspete date pe razatoare). iese f. bun.
Urez si eu la multi ani pt. Tudor de baby si Denis Gabriel!
am vazut pozele de la intalnire, f.frumosi toti, delfinasi si mamici si Bogdanel.
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca buna ziua mamici dragi! profit repede ca am culcat copilul, de fapt s-a trezit la 5 dimi si apoi s-a culcat la 6 juma si s-a mai trez la 10 juma si acum doarme astept sa se trez, are un program de somn tare haotic. azi mergem la vaccin, doamne ce-o sa mai urle dar sa speram ca scapam cu bine si fara nici o reactie negativa. puiutz abia astept sa ne vdm la mare!!! oare mai vine vre-o mamica, eu m-as bucura tare mult! am vazut si pozele de la intalnirea voastra, tare fumoase, si mamicile bronzate si delfinasii scumpi foc. gata s-a trezit copilul, fug poop Corina, fericita mamica de Tudor Andrei |
si eu! fetele care mai veniti la mare, anuntati-ma, daca credeti ca o sa aveti timp si placere sa ne vedem!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
coteasca spune:
si eu urez la multe lunite inainte lui Tudorel de baby si lui Denis de princess.
fetele dar voi cum dati pateul de ficat la copii, cum il preparati??????am si eu niste ficatel in congelator si as vrea sa-l fac! eu ii dadeam ficatelul in tocanita de legune, sau tot asa, in pireul de cartofi.
aaa, am incercat sa-i dau paine prajita cu unt si gem, hmmm a luat 2 guri si dupa aia a scuipat nu i-a mai placut!
gata fug, poop
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Cris2010 spune:
Mamici, eu am o mare nelamurire cu schema de vaccin. Noi am mers pana acum pe schema obligatorie. Miercuri cand am fost la pediatru am intrebat de urmatorul vaccin si mi-a spus ca avem la un an si trei luni, PRIORIX-ul.
Acum la voi citesc de vaccinul de un an si am gasit si eu pe net www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">schema asta. O fi valabila?
Mai departe, despre PRIORIX (ROR), tot pe net am gasit, unii spun ca, mai nou e obligatoriu, altii ca este optional.
Oricum, voi suna pediatra, sper s-o prind la telefon, ca nu prea raspunde.
Voua vi s-a pomenit de ROR??? la pediatru?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
puiutz_mic spune:
eu inca nu am discutat cu pediatra despre vaccinul de 1 an, noi am mers cu optionalele pana acum - Synflorix si Infanrix. Stiu ca mai am de facut o doza de Synfloryx. Asta parca la 1 an si o luna. La 1 an parca stiu ca am 2 de facut, printre care si Priorix, sper sa nu gresesc
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
paula_m spune:
Cris, eu stiu ca la 1 an se dau 2 vaccinuri. Dar nu mai retin care. Parca imi aduc aminet de ROR.
Tanti , eu am OMRON pt aerosoli
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Paula de care Omrom? esti multumita de el? Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
Eu am modelul www.medmag.ro/medmag/eshop/0/0/5/14-Aparat-aerosoli-Omron-C28-PROMOTIE" target="_blank">acesta.
Face un pic de galagie (cele pe ultrasunete nu scot nici un zgomot), dar si-a facut treaba.
Matei e bolnavior?
de Solnushka Natali - 13.07.2010