LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Carla si Mateo, gemenasii frumosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

LML Ariana de bubster

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

La multi ani si din partea noastra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cristeo, ai pm

Alice, foarte preocupata Mara de jucarie! Ce satisfacuta a adormit ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Puiutzii mei dorm de 2 oredar cred ca nici nu termin mesajul si se trezesc
Suntem bine Antonia termina tratamentul maine eu vineri

Lui David tot nu i-au iesit lateralii de josde 2 nopti suge de 3 ori pe noapte fetele care inca mai alaptati mai papa bb-ii noaptea?

Alice-ce scumpa e Mara
Oana-si eu zic tricicleta Antonia de cand a inceput sa mearga nu mai vroia in carut maxim 1 an si 2-3 luni l-am folosit...acum depinde de copil..Sofia de Aelita si acum sta in carut cand e obosita...deci si carut si tricicleta asta daca crezi ca v-a sta Matei in el
Victo-nici eu as nu lasa copii la tara..bunicii care ii mai am sunt in oras pe la tara doar rude...bunicii sotului nu mai sunt..cand mergem stam maxim 1-2 zile
Cripo-esti o frumoasa vreau si eu par ca al tau ,distractie placuta in minivacanta

a facut ochi David..Antonia inca doarme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Merci Cris
Cel mare tuseste de ceva timp dr de familie ia dat intai sirop pe urma antibiotic si a zis ca nu are nimic la plamani, eu sunt mai panicoasa cu copii si i-am zis sotului sa mergem sa il vada si alt dr inainte sa plecam la mare, ca mai tuseste, si surpriza un dr ia pus diagnosticul de pneumonie si altul bronsita, amandoi mi-au recomandat aerosli asa ca acum sotul este in oras sa caute aparat

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

Tanti, in cazul pneumoniei, nu v-a facut radiografie?? Mie mi-au dat substante diferite in aerosoli pentru pneumonie fata de bronsita...In plus la pneumonie (am modificat...)mi-a dat si antibiotic, pt ca e posibilitatea mai mare de complicatii, suprainfectii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fete, dar atat de mult ati scris de nu apuc sa recuperez. Ca zicea Rodi de fructe- azi dimineata i-am dat fructele cu degetul!!! Adica bagam degetul in borcan, luam ceva pe el, si apoi in gurita lui! Asa manca! Dar cu lingurita, nici vorba (am incercat cu toate linguritele lui, plus de adulti). Vad ca multi delfinasi fac nazuri la fructe. Si al meu ar manca de la mana, bucatele, dar nu mananca atat de mult si dureaza 2 vesnicii.

Ne-am cazat, imediat se trezeste copilul, mergem sa papam ceva, desi am mancat deja un meniu de la McD.. a plouat, asa ca pana acum am mers doar la piscinuta interioara. O sa ne plimbam un pic pe aici, ca vad ca s-a oprit ploaia.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am uitat sa zic legat de carucior- si eu am vrut sa iau cel mai ieftin posibil, tip umbrela, pe cand mergem in sept la mare (daca mergem). Dar cum vrem sa umblam mult, nu imi place sa doarma in pozitia sezut (ca nu se lasa pe spate). Asa ca il caram pe asta existent.

Imi face figuri tasta "z". Mai nou vad ca si tasta "s". Sa stiti care-i baiu daca scriu aiurea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crispro, distractie placuta!

Mergi la inceput

Soacra e de treaba, are grija de Vlad, face exact cum ii zic. Il poarta non stop de manute- eu il mai las sin singur la joaca (ca altfel nici la baie nu m-as putea duce). Are rabdare multa. Vlad o iubeste, e tot o bucurie cand o vede. Dar peste noapte nu a fost cazul sa stea cu el. Oricum, cred ca s-ar descurca. Eu astept sa vina mama acasa- pe mama o sa o las si noaptea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Eu am luat un carut tip umbrela inainte de concediu, am luat de la Mothercare (din uk, ca la noi au adaos de 150%) cu 22 lire (plus alte 20 lire accesoriile). Face toti banii! e robust, e rezistent, eu sunt extrem de multumita de el. Il folosim tot asa, cand plecam pe undeva; carutul mare e prea voluminos.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Paula, esti mortala. cica au babele tot timpul din lume.

Ce tare e Mara, cum se uita ea unde a intrat cercul.

S-a si trezit copilul, l-am trimis pe tata-so sa stea langa el, poate mai adoarme.

Tricicleta am una naspa acasa, nu e stabila deloc, un pic se misca copilul, e gata sa cada. Plus ca de abia il trec pragul de la usa, ca sa nu mai zic cum ar fi la borduri.

Fete dragi, multumesc de complimente si de urari! Dragute, ca de obicei!

No, ca am recuperat, pot respira linistita.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput