LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Rody tu ziceai ca vii in Ro?cand?ca spuneai ca poate intrati prin Oradea,pe la Bors.te astept!

LA MULTI ANI TUDOR SI DENIS!!!!!!SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI SA VA BUCURATI PARINTII!

cabana lui Ochidut e frumoasa tare,ar fi ok sa mergem la ea.Si busteni e ok!mie imi place oriunde la munte,mai mult ca la mare!
gata 27 ramane!i-am scris si eu lui ochidut sa vedem ce spune.Daca nu raspunde in 2-3 zile,ne hotaram rapid la alta locatie,probabil cea de la Busteni daca e prin recomandare deja,de la Paula nu?. Si ne apucam de bagaje!
Ultima strigare!!!!!!!ramane 27???????ne mobilizam fete cumva sa ne vedem?????????
daca nu luam atitudine nu va iesi nimic.
si cine nu poate acum nu e tragedie,ca doar nu e ultima intalnire,demarajul e mai greu!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

v-am trimis mail si ofeta pe yahoo.
nu e cu suparare daca alegeti busteni, pentru mine e bine ca vin si ma intalnesc cu voi si acolo

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ochiut imi poti trimite si mie pe mirelaaronovici@yahoo.com
pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Bee, bafta pt sambata!!!

Ha, ha, nici mie nu-mi plac tricicletele, dar vorba lui Alice, cred ca nu scapam, mai ales ca in parc studiem, pipaim si mangaiem toate tricicletele la rand...

Carucior usor am luat si noi, cu strangere tip umbrela. La noi era musai, pt ca cel principal este mare si greoi. L-am luat in special pt cumparaturi, daca avem vreo urgenta de fugit in oras cu masina, etc, mai ales ca cel mare se trange in doua piese si ocupa tot portbagajul.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Carla si Mateo, gemenasii frumosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

LML Ariana de bubster

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ilinca, pupam si noi cucuiul. Nu fi suparata, la toti se intampla odata si odata, intr-o fractiune de secunda...si am observat ca de cele mai multe ori cu noi de fata se lovesc sau cad

ce bine ca vorbiti de vaccinuri, noi maine mergem la medic, o sa o mai intreb ce si cum. noi am facut pana acum infarix, maine tot pe asta vrem sa il facem - de 1 an.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Puiut, la noi fontanela se simte ca o adancitura. Miercuri la control nu ne-a zis nimic pediatra, dar urmam niste tratamente homeopate si vigantol 4 pic pe zi.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Am fost la pediatru , am intrebat si de vaccinul de la 1 an si (rubeola, rujeola, oreion, varicela), mi-a spus ca a avut un singur caz - un copil care dupa vaccin a avut intarzieri in dezvoltare, parintii l-au dus la Buc. pt. investigatii si acolo i-au spus ca vaccinul ar fi de vina. Pe de alta parte si bolile pot da complicatii, nu mi-a dat nici un sfat, hotarasc singura daca il fac sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

la noi fontanela e inca mare, luam vigantoletten pastilute.
avem 8.700 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice, daca era rosu caruciorul era ok, rosu merge si la baieti, dar al meu e aproape siclamen Mara e o scumpa, e atat de dragalasa cum merge ea repede-repede! Si cred ca invata f. repede! O sa ai o fetita inteligenta, Alice!

fontanela si la noi e tot ca o adancitura, eu spuneam ca intre fontanela si frunte craniul este putin ...cu damb. acum vad ca s-a mai redus, cred ca s-a mai micsorat si fontanela cu ocazia ridicarii dambului astuia

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

LA MULTI ANI CARLA&MATEO!!!!!!!!!!!!!!!
Va doresc tot binele din lume, sa cresteti mari si sanatosi!!!

Mergi la inceput