LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OANA asta am comandat eu , sper sa ajunga maine, l-am vazut si e super fain si usor, eu zic ca merita investitia:

http://www.carucioarebebelusi.ro/carucior_bebelusi_d888_mov_babycare-61468.p.html

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tina, te sunasem initial sa iesim azi in parc...intre timp,Stefan s-a pus pe vomitat ..asa ca mi-ar fi util o recomandare de pediatru sau homeopat, ca nu stiu pe nimeni pe aici.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

a iesit dintisorul nș3, la 4 luni distanta de nș2!! si nș4 cred ca maine e prezent si el . no, coincidenta sau nu, scaunele moi au durat exact pana a iesit coltisorul!! (cu si fara tratament...), la fel si maraitul noaptea!! febra n-a avut deloc.

am intrat pe fuga doar sa va anunt, suntem pe picior de plimbarit iar. si sa va mai spun cum stiu eu ca vine Isa spre bucatarie in hol, in caz ca o face in liniste: o desconspira Airwick-ul cu senzor (pe motan nu-l simte , deci numai ea poate fi)!!

crispro, lasa mami netul si simte-te bine acolo, ca apoi tot la noi te intorci

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am iesit afara am stat vreo ora dar ne-a alungat vantul rece si norii

Racusor- e super carutul...l-am vazut si eu...ma gandeam sa-l iau dar nu stiu cat mai sta David in carut...daca imi face ca Antonia dau banii degeaba...deocamdata ne plimbam cu ce avem

Rodyka- felicitari pt coltisori

Victo- multa sanatare poate a mancat ce a ce nu i-a priit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Andreea, iar mi-ai dat batai de cap cu site-ul ala de triciclete!!!. Nu stiu pe care sa i-o cumpar. Mie imi plac, mie ca mie, dar lui Raul ii plac mult..
Si eu am carucior rosu la Raul, asa am vrut eu sa-l cumpar si chiar nu ma deranjeaza. Mai stau babele si se intreaba daca e fetita sau baiat ( mai ales cand ii pun si suzeta roz ), dar au tot timpul din lume...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

HAHA...si mie imi plac...mie mi se par f ok, rezistente si comode...fata de astea pe care le gasim in hypermarketuri de ex...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

FETELEEEEE
VENIM SI NOI LA INTALNEALA DE PE 27 AUG. SIGUR!
Yupiii! Mie oferta lu' ochidut mi se pare super, mai ales ca e cineva cunoscut si avem papa inclus. Doar sa imi spuneti unde si cum si suntem acolo.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rodi, felicitari pentru dincioc. La cat mai multi fara durere.

eu am o tricicleta luata de mama mea, o cazatura, dar isi face treaba. Oricum nu sta in ea mai mult de 10 minute, apoi suntem pe jos.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bamboooo, si noi papam noaptea... si nu cred ca voi scapa curand..decat daca trec la varianta dura...mutat in alta camera sau plecat de acasa... el nu se linisteste decat daca suge, apoi doarme la loc, linistit...

cu caruciorul, asa si noi...si cum noi avem deja 2 copii, am zis ca alta investitie in caruciaore nu mai fac... mai ales ca si noi, ca si Antonia ta, n-am folosit caruciorul decat pana la 1 an, cand a inceput umblatul...am unul usor, tip umbrela, cumparat din ceva hypermarket cu 100 ron...dar nu i se lasa spatarul pe spate...e doar pt cumparaturi, urgente...il cumparasem pe vremea lui eric, insa e ca nou, nefolosit...

mai fetelor, eu zic ca e utila tricicleta, mamicile cu 2 copii pot sa confirme... o sa vedeti voi mai incolo, cand n-or sa mai vrea carut...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Acum cate persoane, atatea pareri ca si copii sunt diferiti. Eu la Radu nu am folosit tricicleta, era prost conceputa si nu ajungea cu picioarele bine sa pedaleze, iar ca sa-l plimb eu preferam carutul, mai usor de manevrat si mai si atipea in el chiar daca nu se lasa pe spate, dar si lui ii placea in carut. Apoi la 3 ani am trecut la bicicleta mica, cu roti ajutatoare pe care a iubit-o f. mult si la care pedala mult mai bine decat la tricicleta ca avea saua reglabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bambo, se poate sa fie si de la ceva mancare, e drept..dar era de azi facuta, proaspata,eu am facut-o. am mancat si noi, si mihai..numa el a vomitat. bine, el a bagat apoi si calic un suc la cutie cu paiul..
bai, era fara sare, poate ca de aia..:)
ce fain ca va intalniti la munteee..in preajma zilei mele de nastere..:) de era mai aproape poate trageam si eu o fuga, totusi.dar asa..5 ore...imi faceti pofta, oricum..cadou de ziua mea :):)

rodi..si noi devenim mai dintosi. a iesit nr 4. si mihai m-a scancit asta noapte de numa bietu.si atata saliveaza..e umflata gingia si la nr 5.cred ca o sapt mai dureaza.sus i-au iesit mai ciudat, intai lateral stanga si apoi central stanga.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput