LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Ar trebui sa remodific semnatura, am fi 9!! Adica chiar va avea loc INTALNIREA si chiar va fi MARE!!
Ochidut, cand trebuie sa-ti dam avansul? Nu stiu daca chiar ne tb vreun responsabil (zic eu), ca trimitem avansul si ne vedem la intalnire.. nu?
Imi cer scuze, nu am luat in calcul alte preferinte. Eu i-am aratat sotului oferta si e de acord.
Puiutz, spuneai ceva de Busteni.. Ai vreun site, ca sa ne putem face o idee?
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Rody, felicitari pt No3!!
Noua nr.8 ne-a iesit la mai bine de o luna de nr.7.
Victo, la noi ordinea a fost asa. Incisivi centrali jos- incisiv central stanga sus, lateral stanga sus, central dreapta si lateral dreapta.. si acum astia 2 de jos.
Sanatate puiului!
Bambo, Crissy, acuma ca va simtiti bine.. sper sa nu mai treceti ever prin perioade asa lungi dintr-o raceala/viroza/s.a. in alta, nici voi, nici copiii..
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Rodi, felicitari pt nr3!!!
Adriana, ce ma bucur ca vii la intalnire!
poze de azi
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Si mie imi place la Ochidut- dar singura mea problema e cu meniul- sotul nu mananca deloc porc... asta va tb sa vb cu Ochidut, sa vedem cum facem.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
cristina, ce super e acolo!!!!!!!!!!! cum ii zice? cat costa? si eu vreau!!!!!!!!!!!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Rody - felicitari pentru dintisor
Cri - am ratat, stiu ca esti plecata dar unde? Mi-au facut cu ochiul terenurile de tenis. Arati tare bine mami!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Tu fetele, e tare fain aici, pacat ca ploua. Am verificat azi piscinele de afara- sunt incalzite si alea. DOar ca e rece afara, speram sa fie maine mai ok. Oricum, ne-am balacit la piscina interioara, apa calduta, la 32 -34 grade, a fost super. I-a placut lui Vlad de numa!!! E in Maramures, la 15 km de Baia Mare, noi am mai fost aici si ne-a placut. Doar ca e exagerat de scump!!! pt ca e 4 stele. O camera pe noapte costa 220 lei. Noi am luat apartament, ca nu e diferenta mare ( e 280 lei) si e fain, mare. Acum, de ex, piticul doarme, noi stam la o bere in living. Nu am adus ceva bere de la un magazin, asa ca am cumparat cu 8 lei sticla. Si mancarea e scumpa. Dar noi mancam o data pe zi aici- dimineata e micul dejun inclus, la amiaza mergem in Baia Mare (la zoo, maine) si mancam la Mcd si seara doar aici. e curat, frumos. Noi nu am mai fost nicaieri in vacanta, si am is ca 2 nopti mai speciale meritam si noi, chiar daca is mai scumpe. Pensiunea/hotelul e Secret Garden, www.secret-garden.ro/" target="_blank">asta e site-ul.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
pt un wk, chiar ca merita. eu sunt innebunita dupa curte, verdeata,. doar ma stiti.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 bamboooo, si noi papam noaptea... ![]() ![]() LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - ziua lui Filip ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
idem
![](alcool.gif)
el adoarme la 21 doarme in patut pana la 1-2 apoi se trezeste se pune in fund si ma striga
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
da da e utila tricileta
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Bumblebee-sa dea d-zeu sa nu mai fim bolnavi
sambata trebuie sa fac moldaminul parca imi e frica,nu am mai facut injectii de cand eram copil
Crispo-ce frumosi sunteti,falcute de Vladut...f faina pensiunea
hai lasa forumul si telefonul...sari pe sot...pana nu se trezeste Vladut
Ce frumos e la Ochidut la pensiune...pacat ca nu putem veni si noi
cand i-am zis sotului ca se intalnesc fetele de pe forum a zis pai hai sa mergem si noi na asta e data vittoare
n buna delfinasi si mamici