Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
L-am doborat, era terminat, l-am tot trezit di son azi, pt vaccin, pt ca am ajuns acasa si trebuia sa-l dau jos din masina, pentru ca a facut Mati pe el pana a apucat sa se suie pe WC Stiti voi...d-astea...
Fetelor, n-a plans deloc deloc, ma uimeste tot mai mult copilasul acesta al meu drag. ba dimpotriva s-a intors pe-o parte si a inceput sa rada la mine...se mira si asistenta cat de scumpic a fost...
Are 68 cm si 8 kg..cu body si pampers...E un voinic...dritza mi-a spus sa incep incet incet cu fructe deja..mar, piersica...dar eu voi incepe cu legume la 5 luni...cum stiu eu.
Raluk, n-am mai auzit pana acum treaba cu supa pt cei mai grasunei...Eu stiam ca se incepe cu supa pt ca fructele fiind dulci le plac mai mult si e riscul sa accepte mai greu legumele apoi...Oricum iti spun sigur ca masa de fructe se digera ff repede dc nu are ceva mai conistent in ea branzica, cereale...Eu voi incepe cu supa din obisnuintza ca asa am facut la toti.
Madutza, ok, ok o donsoara bine. CU oul ai dreptate, mersi ca ai spus tu, eu am omis...se da doar galbenusul, albus dupa 1 an...la fel fructele cu seminte se dau mai tz, capsuni chiar la 3 ani...kiwi tot asa mai tz peste 1 an, rosii peste 6 luni...gratar
nu au voie, nici porc
...Deci mai sunt multe reguli pe care sigur le veti afla de la dri.
Strumpfi...eu abia astept caldura sa ma mai bronzez nitzel...
Andreea
Yvyana, ooof,bine ca ai tras de laptik sper sa nu mai aveti astfel de probleme de acum inainte...
Irinuca, mi-a placut cu rochia in degrade..si e corect ce spui ..si eu mai verific fb dar asa ...ca sa fac o revista presei rapida...ca sa zic asa...nu ca aici unde e muuult mai fain.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish eu am cont de facebook si deja sunt in acel grup dar personal, tinand cont de lunile petrecute la odisee, imi place mult mai mult forumul. pentru ca deja nu ne mai rezumam la problemele punctuale ale bebelusilor (kk, mancare, somn etc) asa cum se intampla in alt grup paralel pe facebook, mamici in curs de perfectionare. aici deja ne cam cunoastem vietile, stim cand se intampla evenimente personale, ce griji are fiecare mamica, vorbim despre casute, surprize pt soti si n alte subiecte. repet, personal si pentru cazul fluturasilor, mi se pare mai apropiat forumul pentru ca aici efectiv parca stam la o sueta. in schimb pe facebook, se adreseaza o intrebre punctuala si se raspunde pe marginea ei. asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca mai sunt mamici care vor sa isi protejeze identitatea. una e un forum unde ai un nickname si pui niste poze, alta e cand se ajunge atat de simplu la tine ca persoana. repet, e doar parerea mea. eu una voi continua sa activez pe forum ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
Sunt de acord cu tine Cris. Desi am enumerat ca fiind un avantaj ca poti afla mai multe despre celalalt folosind FB, nu stiu daca este chiar un avantaj.
Pe FB poti sti mai multe despre cealalta persoana, dar forumul iti da ocazia sa o cunosti mai bine.
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui simonacip Irinuca, mi-a placut cu rochia in degrade ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Chiar mi-a placut rochia ta si mi-a ramas in minte
![](icon_smile_cool.gif)
Ai un baietel tare viteaz! Bravo!!!
Superbe pozele de la intalnirea din Moghioros!
As fi vrut si eu sa vin, dar stau in capatul celalalt al orasului, in Colentina. Si nu imi place deloc sa plec cu masina doar eu cu buburuza (ca trebuie sa o tin pe scaunul din spate si daca plange nu am cum sa-i dau suzeta
![](icon_smile_sad.gif)
Apropo, si voi tineti copilul in scoica, in spate?
La BMW-ul meu sport nu se dezactiveaza airbag-ul din fata (asa e cand nu te gandesti si la copil cand cumperi masina
![](bang.gif)
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
irinuca eu in masina in tin pe luca doar in spate in scoica, in diagonala cu mine (soferita). nici o singura data nu l am tinut altfel si noi mergem cam zilnic cu masina pe undeva :)luca nu plange deloc in masina, ii place tare mult si adoarme cum simte motorul pentru linistea ta, vezi ca au niste oglinzi la mothercare pe care le pui pe tetiera din spate, copilul se vede in ea si il amuza iar tu din oglinda retrovizoare te uiti direct in reflexia lui din oglinda de pe tetiera
mie mi se pare foarte ok sa l vad tot timpul cand ma uit in spate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Deci, eu am fost cea care ia sp lui Strumpitz despre grupul de pe Fb dar in nici un caz sa reiasa ca o rautate sau cu suparare. Ma simt super prost acum ...si asta pt ca ea nu m-a inteles corect pt ca nu m-am exprimat eu bine. Oricum,fiecare o sa abordeze ceea ce vrea Fb sau Dc ....chiar si ambele. Eu aici ma simt minunat!!! Imi pare rau pt neantelegere
!!!!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irinuca05
Chiar mi-a placut rochia ta si mi-a ramas in minte ![]() Ai un baietel tare viteaz! Bravo!!! Superbe pozele de la intalnirea din Moghioros! As fi vrut si eu sa vin, dar stau in capatul celalalt al orasului, in Colentina. Si nu imi place deloc sa plec cu masina doar eu cu buburuza (ca trebuie sa o tin pe scaunul din spate si daca plange nu am cum sa-i dau suzeta ![]() Apropo, si voi tineti copilul in scoica, in spate? La BMW-ul meu sport nu se dezactiveaza airbag-ul din fata (asa e cand nu te gandesti si la copil cand cumperi masina ![]() Mami fericita de ![]() |
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
irinuca05 spune:
Am pufoshenie cu pasaport!
Si cu sling.
Ne ducem acum sa ridicam pasaportul. Ieri am fost sa-l facem si azi ni-l elibereaza. L-am facut la urgenta (pasaport temporar, valabil 1 an) ca ne-am hotarat in ultimul moment sa mergem cu prietenii nostri in Bulgaria weekendul viitor. Bineinteles ii luam si pe bunici, sa stea cu fata cat face mami plaja
Sling-ul l-am comandat aseara de pe sling.ro si azi la 11 ne-a trezit curierul (dormeam cu fii-mea ca ursii). L-am incercat eu un pic si nu pot spune ca sunt foarte incantata, dar mai vedem, poate dupa ce ma obisnuiesc cu el...
Multumesc Cris pt sfat. Si Dariei ii place in masina, dar ma streseaza pe mine gandul "daca plange". Si noi mergem aproape zilnic cu masina, dar cu tati sofer.
Ma voi duce la shopping dupa oglinda
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui irinuca05 Am pufoshenie cu pasaport! ![]() Si cu sling. Ne ducem acum sa ridicam pasaportul. Ieri am fost sa-l facem si azi ni-l elibereaza. L-am facut la urgenta (pasaport temporar, valabil 1 an) ca ne-am hotarat in ultimul moment sa mergem cu prietenii nostri in Bulgaria weekendul viitor. Bineinteles ii luam si pe bunici, sa stea cu fata cat face mami plaja ![]() Sling-ul l-am comandat aseara de pe sling.ro si azi la 11 ne-a trezit curierul (dormeam cu fii-mea ca ursii ![]() Multumesc Cris pt sfat. Si Dariei ii place in masina, dar ma streseaza pe mine gandul "daca plange". Si noi mergem aproape zilnic cu masina, dar cu tati sofer. Ma voi duce la shopping dupa oglinda ![]() Mami fericita de ![]() |
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
si noi tb sa-i facem pasaport catalinei, dar la Cristi acum 2 ani, a durat cateva ore pana sa-l dea...si nu l-am facut la urgenta. Costa in jur de 100 RON in total, sunt vre-o 2 taxe acre se platesc la CEC. Valabilitate 3 ani pt copii mici.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!