Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
mada
noi am avut pasaport pt antonia
dar a avut valabilitate 1 an
acum vrem sa le facem la ambele fete
sa putem pleca in bulgaria
ca noi saptamanal putem trage cate o fuga
sa zicem ca ne facem concediul
shahahahha
daaaaaaaaa
poate ne vedem sapt viitoare
ca voi sta in buc cateva zile
laq nasica de acolo
cam departe de voi ce e drept
pe la otopeni
da poate totusi gasesc o posibilitate de a ne vedea
nici mie nu-mi place FB
nici nu m cont
da nu am nica cu cei de acolo
fiecare comenteaza ce vrea unde vrea
dupa parerea mea
strumph da ce castele vrei sa mai vezi?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Simo, pup un Arsenie viteaz
mie dr mi-a dat sa incep diversificarea cu fructe..mar si apoi morcov, suc si apoi pulpa. Supa am inceput-o dupa ce i-am introdus masa de fructe dimineata la 10-11, dar nu am asteptat sa fie o masa completa pentru a-i baga supica. De cand am inceput, la 4 zile i-am tot bagat cate un aliment nou, pana i le-am dat pe toate. Ii dadeam si san, si lp..de toate
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
cami de ce doar 1 an valabilitate? Noi i-am facut lui Cristi cand avea 6 luni. Oare difera in functie de varsta pe care o are cand il faci?
Cat desore distanta, si Moghioros este departe de mine, fac in jur de 40-45 min pana acolo, asa ca daca ai timp de intalneala ne putem vedea unde vrei tu. Poate in Herastrau daca iti este bine. poate vin si soferitele Scrish, pisuc.
Poze
madutza_bra spune:
amnadoi copiii dorm de cel putin 30 min, iar eu in loc sa dorm stau pe forum...
v-am pupaaat
Poze
madutza spune:
Buna,
Imi pare rau ca am starnit reactii negative cu initiativa FB. Cu siguranta am folosit un verb gresit. Nu am avut in vedere nici mutarea, nici disparitia topicului de pe desprecopii.com, in favoarea celui de pe FB. Stiam ca sunt mamici pe FB de la acest topic si ca putem intocmi si acolo un grup, cu cele interesate. Sunt anumite avantaje, dar si dezavantaje, depinde ce vrea fiecare. Pentru mine, personal, este mult mai convenabil acolo, pentru ca am f putin timp pentru net de obicei. Acolo pot afla permanent si accesand o singura pagina, ce se intampla cu persoanele care ma intereseaza, implicit si ce se intampla cu voi.
Recunosc, asa cum destul de bine si oarecum malitios a observat Strumphita, ca nu am mai scris la acest topic de ceva vreme. Asta tot din lipsa de timp, nu din lipsa de interes.
In nici un caz nu imi doresc impartirea grupului in 2 tabere sau desfiintarea topicului DC. Imi pare rau ca s-a inteles acest lucru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
din cate stiu eu, sper sa nu gresesc, sunt 2 tipuri de pasapoarte: electronic si cel clasic. primul are o valab de 3 ani iar al 2-lea 1 an. primul dureaza mai mult pana e gata iar cel de-al 2 lea il primeste incateva ore fara nici o taxa de urgenta. ambele costa in jur de 3 mil.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
mada tot asa am inceput si noi diversif..doar ca am lungit-ooo multt cu suculetul ca aveam timp.
cami, lucas tot cu mucusori...il aspir de 2-3 ori pe zi si atat.
simo, bravo pt micutul voinic! ai 3 baieti superbi!! frumosi frumosi!! si iti seamama perfect!!
strumf...nici pe mine nu ma tenteaza deloc, deloc fb.....habar nu am cu ce se mananca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina06st/alina06st.jpg)
alina06st spune:
Salutam si noi!
Eu, ca de obicei, intru la pranz, cand doarme puiul mai mult, ca in rest n-am timp.
Ma bucur ca imi pot face treburile prin casa cu el, chiar daca e treaz: fac mancare, spal vasele, ieri am facut curatenie, iar micutul sta in scoica si isi face de lucru.
Asa ca despre facebook nici nu se mai pune problema. De-abia am timp sa intru aici. Nici n-am cont facut, recunosc. Si nici nu ma tenteaza, dar asta tine de fiecare. Ehee... pe vremuri (pana in urma cu vreun an) aveam chiar si blog . Acum ma bucur ca intru aici si va citesc cu drag si aflu atatea chestii interesante, in timp ce-mi savurez capuccino de pranz
. Pentru mine e de ajuns
Apropo, Simona, foarte interesant ce ai scris despre diversificare. Am notat si eu. Stiu ca gasesti pe internet o multime de chestii, sau prin reviste, dar iar ma intorc la treaba cu timpul . Asa ca daca mai sunt fete cu experienta in domeniu, poate mai scrieti una alta despre diversificarea asta
.
Pisuc, ce frumos ca ati primit asa cadouri folositoare. Pe la noi, la botez, nu prea se dau cadouri. Bani si atat. Cadourile mai mult la nastere, sau inainte. Atunci am primit si eu 2 carucioare , ca sa ma chinui apoi cu bebeul ca nu statea in niciunul
.
Yasmi, tu vorbeai de vacanta... . Noi anul asta nu mergem pe nicaieri. Incercam sa terminam casa si sa ne mutam. Si sotul vrea neaparat sa mergem in ianuarie la ski. Am renuntat si la saptamana de la Sinaia unde avea el recuperare, ca vrea sa rezolve cu gazele si canalizarea la casa si doar acum in iulie pot firmele respective sa ne faca lucrarile. Nici vara trecuta n-am mers pe nicaieri. Tot cu casa si cu tratamentul meu s-au dus banii. Dar nu-mi pare rau, sunt mici sacrificii care merita. Las' ca ne plimbam de la vara viitoare incolo
. In plus, mai scapam noi cate un week-end pe ici pe colo.
Hm, se vede ca am chef de vorba. Mai bine ma duc sa fac o salata .
Puuup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
alina06 si la noi botezul e ca o nunta atat la meniuri,decor, cheltuiala cat si la cat se da pe masa (se da minim 150 e, dar cam 200e). si eu tre sa ma apuc de papa...dar mie lene....am plinn de vase de spalat si eu caut un model de rochie pe net
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi din cate stiu eu, sper sa nu gresesc, sunt 2 tipuri de pasapoarte: electronic si cel clasic. primul are o valab de 3 ani iar al 2-lea 1 an. primul dureaza mai mult pana e gata iar cel de-al 2 lea il primeste incateva ore fara nici o taxa de urgenta. ambele costa in jur de 3 mil. ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)