Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti fetele?
ne-am intors si noi de afara. am stat in parc pana acum si bebelina a dormit tare bine. asa s-a incalzit , m-am si bronzolit putin

mandreeac de fapt ce este supa aia de albitura? adica cu ce se face? ma bucur ca a facut singur caca.

lauriciu ma bucur ca esti bine si tu si bebe. te asteptam mai des. va doresc ca de data aceasta sa mearga relatia dintre voi si sa va bucurati impreuna de bebe mic si dulce.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Roxy, se pun la fiert morcovi, albitura si telina si cred ca din zeama aia ii voi da intai si apoi ii voi pasa legumele. Eu asa imi imaginez ca se face. Daca nu,mamicilor cu experienta corectati-ma.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

pai tocami aia intreb eu: ce este albitura? in ce consta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Si vroiam sa va intreb, pe mamele care alapteaza - de cate ori mananca puii vostri pe zi la 3-4 luni? Petru mananca doar intre 6.30 si 22 si papa de vreo 7 ori (uneori de 8) - in Capraru scrie ca ar trebui sa manance de vreo 5-6 ori/24 ore...

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Eu ii dau sa pape cand vrea el, nu ma uit niciodata la ceas la cat timp ii dau sa pape, dar niciodata. Fiecare copil are propriile lui nevoi.

Nasterea miracolului meu

Nici eu nu monitorizez de cate ori mananca sau cate minute suge.
Si eu am citit zilele trecute din Capraru si chiar nu puteam sa imi aduc aminte de cate ori pe zi mananca Daria.
Ii dau sa manance de cate ori plange si nu gasesc alta cauza a plansului. (de cele mai multe ori, cand ii este foame, strange buzele ca un pestisor)
Avem un program foooarte flexibil intre supturi: de la 1h30min pana la 5h. De aceea sunt toata ziua la dispozitia ei (de fapt tzitzi este la dispozitia ei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

am sters mesajul pe care il scrisesem acum 10 min despre facebook... ca mi-a soptit pasarica gresit ca nu e secret sa nu afle lumea de la odisee ci sa nu afle tot poporul de pe facebook... dar ideea tot aiurea mi se pare ... pentru ca nu pe facebook dragi doamne care ati creat contul si nu dati cu lunile pe forum aici , ati petrecut o odisee de 9 luni de zile ci pe acest forum care se numeste despre copii ...plus ca nu toata lumea are facebook , eu una nu-mi fac ca nu-mi trebuie si mai sunt si alte considerente dar aia ii alta poveste deci va doresc socializare placuta pe facebook

ce era forumul asta fara activitate in unele zile, acum chiar ca o sa dispara toata lumea pe facebook... eu si cu yasmi mai ramanem pe aici ca noi nu avem cont de facebook mai e cineva ? sa stiu daca sa imi jucariile si sa plec in banca mea ca vad ca nu-si mai are rost acest club aici ca va mutati pe facebook ca va e mai usor acolo decat sa urmariti discutiile in 2 locuri... deh, cele care au creat contul pe facebook s-au si omorat cu scrisul /cititul pe acest forum... stim noi cine
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Eu am cont, dar facut din greseala si nu intru pe el ca nu stiu parola, mie aici imi place. Nu stiu la cine te referi cu fb, as fi vrut sa scrii acolo cu nume, , glumesc, dar tot curioasa sunt. mamica si printesa si abia astept sa ne vedem.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza nici eu n-am cont pe FB si nici nu-mi fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

si ce va laudati fetelor ca nu aveti conturi pe FB? Io am si-mi place, dar nu sunt eu autoarea invitatiei
Pe FB tin legatura cu colegii de serviciu..ba chiar mi-am gasit si colegul de banca din clasa adoua ..dar hai ca o lungesc prea mult ..

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
Va mai amintiti de noi?
Eu am fost tare bolnavioara si a trebuit sa ma internez in spital pentru 2 saptamani, departe de maimutica mea Nu va spun ce greu a fost, au fost 2 saptamani de cosmar, in care era sa pierd lapticul (initial ma mulgeam si-l aruncam si in 5 zile abia mai scoteam 60-70ml de la ambii sani dimineata, in conditiile in care in prima zi am muls 220ml din amandoi), drept pentru care am refuzat medicamentele incompatibile cu alaptarea ca sa pot alapta bebelina. Medicii au fost cam sceptici, toti mi-au zis sa renunt la alaptare, din pacate nimeni nu sustine o mamica ce alapteaza... Doamne fereste sa te imbolnavesti si sa vrei sa alaptezi in continuare ca sprijin nu gasesti de nicaieri...noroc cu consiliera mea in alaptare care stie mai multe decat multi doctori foarte cititi - si aici ma refer la informatii medicale - a fost singurul meu sprijin cand disperam si vedeam cum scade lapticul pe zi ce trece.
Am avut probleme si cand am ajuns acasa ca maimutica mi-a refuzat sanul, urla ca din gura de sarpe de foame si nu vroia lapte de la tzitzi deloc si uite asa plangeam si eu cu ea (asta pentru ca in spital eu ma mulgeam peste noapte si-i dadeam sa pape lapticul meu din biberon, care e mult mai bun ca LP la gust si nu mai vroia decat lapte de la tzitzi la biberon ).
A durat vreo saptamana pana s-a remediat situatia, mie de suparare imi scazuse iar cantitatea de laptic, acum slava Domnului sintem bine si de 2 zile papa ca inainte de imbolnavirea mea si laptic este din abundenta!
Am intrat sa urez multa sanatate puiutilor vostri viss si lalely, nici nu vreau sa-mi imaginez cum trebuie sa te simti cand nu sti ce se va intampla cu puiul tau, daca va fi bine sau nu... multa putere va trebuie mamicilor si speranta ca totul va fi bine! (a fost nevoie sa-i fac si bebelinei analize cat am fost eu internata in spital si cand i-a recoltat asistenta sange atat a plans pana s-a epuizat ca am plans si eu apoi jumatate de ora cand am vazut-o chinuita asa)
Nici nu va doresc altceva fetelor decat multa, multa sanatate puilor vostri, dar si voua ca sa-i cresteti mari si frumosi!!!

.

Mergi la inceput

Madutza cu agentia de turism nu stiu, cauta opinii , dar si mari agentii de turism mai dau teapa, stiu eu cazuri cu Christian Tour. Bine ca mi-ai zis ca eu nu stiam cu telina, ma gandeam si eu, dar abia din august ii dau sa pape, dupa vaccin sau nu are treaba cu vaccinul????

Strumphy si eu iau Cerazzette si sunt tare fericita ca nu imi vine menstruatia, asa ca o sa tot iau, Eu nu am avut niciodata probleme cu anticonceptionalele. Inainte luam Logest si nu m-am ingrasat, nu am slabit, nu am avut nimic. Tu nu mai vrei sa iei? Nu am citit unde ai scris, sorry.

Roxy ne-a lamurit Simo pastarnac si radacina patrunjelului, deci astea sunt albiturile.,

Simo si eu am salvat mesajul tau.Cred ca ar trebui sa le punem intr-un document pe prima pagina, ce ziceti fetelor mai pricepute?????/

Asa nu pierdem nimic si tragem cate un ochi cand avem nevoie.

Cami multa sanatate mami.

miki mai ai vreo veste despre nepotica ta?

Rares e cu mine la calc si a cam pus stapanire pe mouse, e mortal si vrea si el sa se ridice in fundulet, E mare nazdravan printul meu.

tuturor fara exceptie.,

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu am cont de facebook si deja sunt in acel grup dar personal, tinand cont de lunile petrecute la odisee, imi place mult mai mult forumul. pentru ca deja nu ne mai rezumam la problemele punctuale ale bebelusilor (kk, mancare, somn etc) asa cum se intampla in alt grup paralel pe facebook, mamici in curs de perfectionare. aici deja ne cam cunoastem vietile, stim cand se intampla evenimente personale, ce griji are fiecare mamica, vorbim despre casute, surprize pt soti si n alte subiecte. repet, personal si pentru cazul fluturasilor, mi se pare mai apropiat forumul pentru ca aici efectiv parca stam la o sueta. in schimb pe facebook, se adreseaza o intrebre punctuala si se raspunde pe marginea ei. asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca mai sunt mamici care vor sa isi protejeze identitatea. una e un forum unde ai un nickname si pui niste poze, alta e cand se ajunge atat de simplu la tine ca persoana. repet, e doar parerea mea.

eu una voi continua sa activez pe forum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

si ce va laudati fetelor ca nu aveti conturi pe FB? Io am si-mi place, dar nu sunt eu autoarea invitatiei
Pe FB tin legatura cu colegii de serviciu..ba chiar mi-am gasit si colegul de banca din clasa adoua ..dar hai ca o lungesc prea mult ..

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Sora mea e cu fb vad, dar eu nu am timp sa intru si pe ala, dar pe mine ma gasiti cu Andreea Badea si am o poza de la nunta. Daca stiti voi sa ma bagati ca asa mai intru si eu sa vad poze cu voi mai multe, dar eu sunt tare nepriceputa si nu stiu cu ce se mananca.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

am sters mesajul pe care il scrisesem acum 10 min despre facebook... ca mi-a soptit pasarica gresit ca nu e secret sa nu afle lumea de la odisee ci sa nu afle tot poporul de pe facebook... dar ideea tot aiurea mi se pare ... pentru ca nu pe facebook dragi doamne care ati creat contul si nu dati cu lunile pe forum aici , ati petrecut o odisee de 9 luni de zile ci pe acest forum care se numeste despre copii ...plus ca nu toata lumea are facebook , eu una nu-mi fac ca nu-mi trebuie si mai sunt si alte considerente dar aia ii alta poveste deci va doresc socializare placuta pe facebook

ce era forumul asta fara activitate in unele zile, acum chiar ca o sa dispara toata lumea pe facebook... eu si cu yasmi mai ramanem pe aici ca noi nu avem cont de facebook mai e cineva ? sa stiu daca sa imi jucariile si sa plec in banca mea ca vad ca nu-si mai are rost acest club aici ca va mutati pe facebook ca va e mai usor acolo decat sa urmariti discutiile in 2 locuri... deh, cele care au creat contul pe facebook s-au si omorat cu scrisul /cititul pe acest forum... stim noi cine
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Strumphy, nu te supara!
Grupul de pe FB nu a fost creat ca sa inlocuiasca discutiile de aici. Nici nu poate face asta. Este doar un mod de organizare. Este ca si cum ai imparti prietenii din lista de Yahoo pe grupuri de interes: prieteni, familie, colegi, "fluturasi"
Avantajul pe FB este ca vezi cine este online si te poti adresa direct si primesti raspunsul in timp real. De ex "Simo, de unde ti-ai cumparat rochia in degrade?"
Eu am pus aici intrebarea despre herpes, nu pe FB, pt ca aici este forumul specializat pe astfel de probleme. Grupul de pe FB este mai mult pt socializare.
Un alt avantaj al FB este ca vezi evolutia persoanelor, deci si a bebelusilor lor. Fiecare are mai multe albume cu poze (eu am albume din copilarie, de la nunta, din vacante, petreceri, cu Daria in toate ipostazele). Pe FB vezi de ce sunt interesati ceilalti, ce le place, pe unde au calatorit, care sunt membrii familiei lor etc.
Chia poti afla cu stupoare ca avem prieteni comuni.
Ca sa o scurtez: grupul de pe FB nu inlocuieste forumul, il completeaza. Activitatea mea pe forum nu va fi in niciun fel afectata de aparitia acestui grup. Grupul nu este un forum pe care trebuie sa-l urmaresc.
Desi am enumerat cateva avantaje ale FB, acestea sunt incomparabil mai mici decat avantajele pe care le ofera forumul.

PS: Fa-ti cont pe FB ca sa ne poti pune mai multe poze cu frumoasa Londra.
Si iti poti gasi vechii colegi, prieteni.

De ex, eu mi-am regasit toti colegii de liceu si, prin intermediul FB-ului, am organizat intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului.

Mergi la inceput