Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ralukab spune:
Mama, ce vorbareata sunt azi, vorbesc singura Se vede ca am baut cafea.
Doarme Vladut de aproape 2 ore. Afara in curte, cu ciripit de pasarele, se doarme cel mai bine. Acum este si innourat, vreme perfecta de dormit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Heeellpp!
Mi-a aparut un herpes la gura . Nu mi-a mai aparut de vreo 2 ani.
Ce fac acum? In continuare alaptez, dar nu o pup pe gogoasha . Si ma spal pe maini inainte sa o ating.
Oare este posibil sa-i dau si ei?
Ma dau cu Aciclovir unguent, dar stiu din experienta ca va dura 10 zile pana imi trece.
Aveti idei, ceva? Sa sun doctorul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ce faceti fetele? ne-am intors si noi de afara. am stat in parc pana acum si bebelina a dormit tare bine. asa s-a incalzit , m-am si bronzolit putin ![]() ![]() mandreeac de fapt ce este supa aia de albitura? ![]() ![]() ![]() ![]() lauriciu ma bucur ca esti bine si tu si bebe. te asteptam mai des. va doresc ca de data aceasta sa mearga relatia dintre voi si sa va bucurati impreuna de bebe mic si dulce. ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy, se pun la fiert morcovi, albitura si telina si cred ca din zeama aia ii voi da intai si apoi ii voi pasa legumele. Eu asa imi imaginez ca se face. Daca nu,mamicilor cu experienta corectati-ma.
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
am sters mesajul pe care il scrisesem acum 10 min despre facebook... ca mi-a soptit pasarica gresit ca nu e secret sa nu afle lumea de la odisee ci sa nu afle tot poporul de pe facebook... dar ideea tot aiurea mi se pare ... pentru ca nu pe facebook dragi doamne care ati creat contul si nu dati cu lunile pe forum aici , ati petrecut o odisee de 9 luni de zile ci pe acest forum care se numeste despre copii
...plus ca nu toata lumea are facebook , eu una nu-mi fac ca nu-mi trebuie si mai sunt si alte considerente dar aia ii alta poveste
deci va doresc socializare placuta pe facebook
ce era forumul asta fara activitate in unele zile, acum chiar ca o sa dispara toata lumea pe facebook... eu si cu yasmi mai ramanem pe aici ca noi nu avem cont de facebook mai e cineva ?
sa stiu daca sa imi jucariile si sa plec in banca mea ca vad ca nu-si mai are rost acest club aici ca va mutati pe facebook ca va e mai usor acolo decat sa urmariti discutiile in 2 locuri... deh, cele care au creat contul pe facebook s-au si omorat cu scrisul /cititul pe acest forum... stim noi cine
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui simonacip miki, tare ma bucur de vesti mai bune...sa dea bunul Dumnezeu sa fie totul bine pana in final roxy asa e prima supitza din morcov, pastarnac si patrunjel radacina.Asa incep si eu la 5 luni, eu zic ca poti incepe si tu ca ii dai o sapt-doua doar cateva linguritze, apoi incepi sa introduci o data cam la 2 zile cartof, dovlecel, pastaie de fasole, ardei gras, rosie...ceapa mai tz si pana le introduci pe toate se face luna...si e bine sa-i dai direct pasata nu doar zeama...ca se umfla cu zeama in loc sa pape ceva consistent. voi ma vedeti slaba, dar cantarul spune alta ...mama lui de cantar...si am unul nou care tot asa imi spune...ca-s grasa ![]() Mada arata fff fain, are un aer de dna bine..si asa si e ![]() in schimb Andreea e o slaaaaba si tot slabeste, nu stiu de unde alapteaza rotofeiul de Rares... Strumpfi, abia astept sa vii in sept,vor fi si ei mai maricei...sa vezi atunci.. andreeahaha...am si o poza facuta de niste prieteni cand era david mai mic, acum vreo 2 ani si facea la gard pipi...dar asa in stilul lui de vedea toata lumea...ba se mai si intoarce spre public cand isi ridica chilotii...Am pastrat poza sa-i arat cand va fi mare ![]() ![]() Mada, macar tu pleci in concediu ![]() ![]() Ally, bun venit dragutza dupa 3 zile de petrecut...asa ca-n povesti. ![]() Stefy...uuuf, ce program nasol! Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Super poza. Oricum este mortal si cand a zis "mama, mi-am uitat apa acasa, dar nu ma supar daca nu imi poti lua alta, mi s-a rupt sufletul" Ai un baiat de milioane si foarte intelegator.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui pisucmic Strumphi asa e - cu soarele asta stam mai mult pe-afara! Imi place cat inca nu e prea cald, dar inteleg ca vin mari calduri! BBYasmi, si mie imi place vara, dar la 36 de grade parca nici sa respiri nu mai poti... Asta nu ma prea incanta. Vara asta nu mergem nici noi la mare, sa vedem poate un WE - doua la munte. Dar in iulie o tinem tot in botezuri si petreceri. Madutza, ce poze faine cu puiutza ta!!! cate jucarii!!! Nu mai stiu cine povestea zilele trecute ca plange puiul daca nu e in brate desi nu facea asa inainte (Catank?) - mai, asa patesc si eu de ieri, eu am impresia ca numai cand e foarte obosit, fiindca nu prea doarme peste zi; in parc doarme sub o ora (cand era racoare putea dormi si cate 3 ore), mananca si apoi incepe joaca, vorbtul pana oboseste si il duc acasa in brate ca nu mai vrea nici sa atinga landoul... Sper sa fie o faza rapid trecatoare... Voi patiti asa? Si vroiam sa va intreb, pe mamele care alapteaza ![]() ![]() Va imbratisez ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
Eu ii dau sa pape cand vrea el, nu ma uit niciodata la ceas la cat timp ii dau sa pape, dar niciodata. Fiecare copil are propriile lui nevoi.
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
simo, io sa fiu duoamna?
he-he veinii inca imi spun "sar'na don'soara"
Apropos de supica, eu stiam ca uleiul se pune la sfarsit eventual chiar in farfurie pt ca nu tb prelucrat termic. Iar la ou se da doar galbenusul, albusul dupa 1 an.
abramburika, sanatate multa
pisuc, nici mie nu imi plac caldurile maaari. Cata si-a cam format program de somn si pe timpul zilei si daca nu o poate sa adoarma la orele respective devine bazaita. Cat despre papa...nu mai stiu de cate ori ii dau sa suga... aprox 5-6 mese pe zi plus masa de seara cu lp. Oricum vara tb sa suga mai mult, nu neaaparat de foame cat de sete
roxy, la noi kk e diferit si datorita lp si cereale pe care le mananca seara. Este pasta si galbui, bobita a avut doar in prima luna apoi au disparut. la Cristi bobitele au tinut mai mult timp Despre dintisori, sper sa mai stea stirba macar 1 luna..am impresia ca a inceput sa aiba ceva dureri cand roade...vom vedea...parca si gingia jos e putin mai umflata pe interior
. Daca vad eu bine acum primul dintisor va aparea in dreapta jos...vom vedea..
catank, unul pentrui tine si unul pentru frumoasa Ioana
yasmi, da cunoasc perioada de telecomenzi si telefoane, asa a inceput cristi sa se taraie pe burta cu ochii dupa telecomanda. Si Cata daca le vede e numai cu ochii pe ele..ar vrea sa le apuce dar nu le nimereste mereu. in schimb am obsrvat ca ii place culoarea galbena si bulinele
. Are o pijama cu buline pe mana stanga si vrea tot timpul sa le prinda, e ff haioasa
Cat despre stat in fundulet, asa e si Cata, nu mai vrea culcat decat in pat cu mine Cristi pe langa ea.
Sanatate mamei tale
cami, poate ne vedem cand mai vi prin Buc ...daca vei mai avea timp si de asta
strumph, nici eu nu vreau 40 de grade, mai ales in Bucuresti. pastile iei cerazzette? Sunt maari porcarii!
ally, ieri m-am gandit la tine. Am vazut o masina f frumoasa (nu am retinut marca) era neagra cu floricele roz
, iar numarul era la sf cu "ALY", m-am gandit ca ar fi fost perfecta pt tine
ralukab, ma bucur ca ii ploac fructele lui Vlad, si noi tot cu fructe incepem: cu mere.
irinuca, evida sa o pupi si evita sa pui mana la gura. Ca sa reduci riscul sa-i dai si ei, pune plasturi Compeed pe herpes. Eu am avut si la nastere
mandreeac, telina se pune mai tarziu in supa pt ca este f aromata si e posibil sa nu ii placa.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui simonacip roxule,, pai intreaba, sigur...doar d-aia suntem aici ![]() Supica se face fff usor. Pui intr-o olicica mica apa cam jumate si un morcovel, un patrunjel, juma de dovlecel, spanac etc...plus o linguritza de ulei de masline (ei au nevoie si de grasimea asta) DUpa ce fierb pui legumele in blender cu putina zeama si le paseaza fff bine, ca o supa-crema. Acum trebuie vazut si cum prefera bb. Poate ii place mai zemoasa supa, sau dimpotriva mai groasa, poate prefera mai caldutza sau la temperatura camerei...sau poate vrea mai mult morcovel sau mai mult cartof...O sa va dati seama de toate astea la momentul respectiv...care nu e departe deloc...Pe la 5 luni jumate stiu ca mi-au spus mie sa le dau carnitza.Pusa tot asa progresiv de la o bucatzica mica pana la una cat pumnul lui bb. carnitza se fierbe separat de supa si se amesteca apoi in blender cu legumele si zeama de supa. Supa se poate da 2 sau mai tz chiar 3 zile. Se sa supa in ziua respectiva si restul se pune in frigider intr-unul sau 2 borcanele dintr-alea pt copii ...sa mai aiba inca o zi sau 2...eu n-am congelat niciodata dar sunt fete care congeleaza pt o sapt mancarica, apoi o decongeleaza. Eu n-as sfatui sa se faca asa...pana la urma mai bine se face o cantitate mai mica si mananca bb mai proaspat, nu decongelat dupa nu stiu cate zile. Masa se introduce trepatat de la cateva linguritze apoi completare san sau lp se creste cant de supa si se scade cea de lapte..pana nu mai vrea lapte si ramane doar cu mancarica. EU am dat masa de legume intai la ora 13.00-14.00 Atunci se poate inlocui a doua masa...cea de fructe de ex (care se va da pe la 9-10) Fructele se pot amesteca cu branzica..nu mai stiu exact parca de la 6 luni le-am dat branzica. Se face in casa cu calciu gluconic sau cu o lingura de iaurt pusa in laptele care fierbe. se pot pune si cereale fara gluten in fructe sau biscuitzi fara gluten (eu nu prea le-am dat pt ca nu gaseam biscuitzi fara gluten)..si nici cereale nu le dadeam ca erau grasuni si n-avea rost Gluten abia dupa 8 luni. Iaurtul se poate da de la 7 luni la masa de la 15.00-18.00 Se poate amesteca cu cereale sau biscuitzi (dc nu se dau la masa de fructe)...dar mai bun e simplu...Aaaa, e de inteles ca iaurtul trebuie simplu, nu cu fructe.. Peste dupa 10 luni ca are potentzial alergen si nu-i ok dat prea devreme. Insa se poate da ou sau ficatzel alternativ cu carne, adica cand nu-i dai carne ii pui ou in supica de pranz..oul introdus tot asa intai un sfert, apoi jumate.. Apoi, mai tz se fac fel de fel de combinatii, se poate da mamaliga cu branzica, ou cu cartof, spanac cu ou, cartof cu ficatzel si cu putin unt, etc Sunt cartzi intregi cu retzete...si-s sigura ca-s fete pricepute la bucatarit...eu nu prea ma dau in vant.. Hai ca am facut apologia diversificarii...m-a luat valul cu puiul dormind pe o perna pe picioarele mele ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Super mami ca ne-ai spus ca nici eu nu stiam. Deci sa pun si putin ulei de maslin, asta chiar nu imi trecea prin cap.
![](pupic.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s prietena mea care are bebe de 3 luni mi-a zis aseara ca i-a iesit primul coltisor ![]() ![]() si Anastasia isi molfaie buzitele de vreo sapt asa, balute are, manutele le-ar manca pan' la cot...dar eu sper ca inca nu-i iese nici un dinte ca nu vreau asa repede. mai bine incolo dupa 6 luni. ai vostrii fac asa? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Da, al meu face de ceva vreme, dar inca nu e nici urma de dintisori.
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
raluka bebelina mea nu se intoarce in somn, doarme ca valijoara. doar capul si-l intoarce cand pe-o parte cand pe alta
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)