Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ally vreau si eu calduraaaa. la noi nu zici ca-i vara, este asa racoare. ce face frumosul de Edy? ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
![](pupic.gif)
![](alcool.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
neata si pupici
fetele, unde tb sa caut daca o agentie de turism este serioasa? cum se numeste agentia respectiva?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ralukab spune:
citat din mesajul lui roxy_s prietena mea care are bebe de 3 luni mi-a zis aseara ca i-a iesit primul coltisor ![]() ![]() si Anastasia isi molfaie buzitele de vreo sapt asa, balute are, manutele le-ar manca pan' la cot...dar eu sper ca inca nu-i iese nici un dinte ca nu vreau asa repede. mai bine incolo dupa 6 luni. ai vostrii fac asa? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Daaa, si Vladut a inceput sa isi suga buzele mai nou. Manutele mai rar, doar cand este obosit, somnoros.
ralukab spune:
Pisuc, sa stii ca si Vladut suge foarte des ziua si el este mai mare decat Petru. Rar depaseste 3 ore intre mese. Suge si la 2 ore, foarte rar si la o ora jumate. Noaptea doarme legat de pe la 21:30-22:00 pana in jur de 5 dimineata.
ralukab spune:
Bebelusii vostri se intorc de pe o parte pe alta in somn? Vladut m-a innebunit, il culc normal in patut, pe spate, si de cele mai multe ori il gasesc treaz cu capul la picioare si pe burta. Cred ca daca ar putea sa se intoarca singur inapoi pe spate ar dormi mai mult. Acum se trezeste fiindca nu ii mai convine pozitia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
citat din mesajul lui roxy_s strumphitza vezi sa nu te aud peste 2-3 luni nu 2-3 ani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() auzi, si tu cum esti? nu tot tanara? 30 ani este o varsta foarte frumoasa, in floarea tineretii cum se zice. acum esti si coapta la minte cat de cat..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
2-3 luni ?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](patfierbinte.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cat despre cat de coapta sunt ...neah, n-ai sa vezi
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](bibe.gif)
_
Happy Mummy of
![](indragostita.gif)
ralukab spune:
Viss, am retinut intrebarea ta legata de starea de dupa operatii. O sa iti raspund pe PM cand ma mobilizez, sper cat mai curand
Apropo, Lalely, prietena lui Somleac daca si-a operat copilul la Cluj sigur l-a operat la acelasi dr. care m-a operat si pe mine, prof. Lucan. Este un medic foarte bun. Apare de cateva ori pe an pe la TV cu fel de fel de interventii chirurgicale in premiera in RO. Eu tot la Cluj am mers si pentru controalele din timpul sarcinii cand am avut stent montat pe ureter.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
2-3 luni ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cat despre cat de coapta sunt ...neah, n-ai sa vezi ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
eeu zic sa renunti la pastile. eu una ,m-am lamurit cu ele, nu mai vreau sa aud de ele. prezervativ ssi gata, este bine si asa.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ralukab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
2-3 luni ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cat despre cat de coapta sunt ...neah, n-ai sa vezi ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
Dupa ce am vb aici pe forum despre Cerazette la cateva zile am citit si eu prospectul si m-am cam speriat de ce scria pe-acolo asa ca am renuntat sa mai iau pastilele. Si asa am avut o perioada in care tot uitam sa le iau. Eu nu am avut nici un fel de efect advers de la ele. Adica tot slaba si cu pofta de mancare sunt, la fel ca si inainte. Nu se lipesc kg de mine si pace
![](icon_smile.gif)
ralukab spune:
Pentru ca l-am vazut din ce in ce mai mancacios eu i-am dat de cateva ori pana acum lui Vladut cateva lingurite (in jur de 10-15 ml) de suc de mere sau de piersici si pare pregatit pentru diversificare dupa simptomele de www.babycenter.com/0_age-by-age-guide-to-feeding-your-baby_1400680.bc?scid=momsbaby_20110705:2&pe=MlVBcEdZYnwyMDExMDcwNQ..#articlesection2" target="_blank">aici. Si ii place la nebunie gustul. Nu prea da pe langa, linge tot
Roxy, mie cateodata suptul buzelor imi pare asa ca un mestecat / plescait, apropo de ce zice articolul de mai sus.
Simona, din ce am mai citit eu cu supa se incepe la bebelusii mai grasunei; supa are cel mai mic aport caloric.
Saptamana viitoare o sa merg si eu la pediatru sa imi dea sau sa discutam despre o schema de diversificare.