un alt fel de a incarca nota de plata ?

un alt fel de a incarca nota de plata ? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua.
Incerc sa sun vineri pe cineva in reteaua orange, imi raspunde o voce feminina(nu era cine trebuia sa fie) si imi raspunde, da va rog, ii spun eu cu cine vreau, zice un moment, astept putin, apoi ea, poti sa vii putin? dupa care astept si astept si nu mai vine nimeni, ciudat, azi incerc iar si la fel aceeasi voce, aceeasi replica... mie mi se pare a fi o voce inregistrata, un robot, un alt fel de a incarca nota de plata pe convorbiri telefonice.
Mi-am adus aminte ca mi s-a mai intamplat anul trecut cand o sunam pe soacra mea pe mobil si parca era aceeasi voce si la fel aceleasi replici si ma lasa sa astept in telefon.
Nu stiu ce sa mai cred vi s-a intamplat si voua? Acum nu stiu e posibil sa-ti incarce nota de plata? Eu am inchis imediat cand mi-am dat seama, dar nu stiu ce sa mai cred.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Desi subiectul e mai vechi, problema e aceeasi, deci e veche practica asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_printer_friendly.asp?TOPIC_ID=120996

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Inseamna ca nici eu,nici mama nu suntem nebune!! :)) Mare relaxare...

Ce s-a intamplat,de fapt?Acum cateva saptamani am fost in tara,insa nu am ajuns la mama acasa,pentru ca nici ea nu era acasa,ci in Italia.Pentru ca stia sarmana ca suntem in tara,a incercat sa ne sune de cateva ori pe un numar de mobil,orange banuiesc(0749...),insa nu am reusit sa vorbim deloc.Nici nu stiam ca ne cauta,de fapt,am aflat asta mai tarziu,cand am revenit acasa si ne-am luat sapuneala.Cica a sunat si a raspuns o femeie,nu sotul meu,pentru ca telefonul lui era,iar femeia respectiva a tot tinut-o vreo 10-15 minute in telefon,auzindu-se in rastimpuri 'Hai,vino mai repede la telefon!' .Sarmana mama,a crezut ca oi fi ocupata cu copiii,cu treburile,si ca totusi vin la telefon intr-un tarziu.A asteptat pana au umplut-o nervii si i s-a terminat cartela,cica...
Acum mi se explica ce s-a intamplat,de fapt,pentru ca i-am tot spus si explicat ca nu avea cine sa raspunda la telefon,altul decat sotul meu,iar eu nu as fi lasat-o in ploaie,stiind totusi ca ma suna din Italia in Romania,pe mobil.
Urat,foarte urat!!! In concluzie,cine fura,compania de telefonie mobila sau altii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am citit si eu subiectele; si asta si celalalt. Multumesc ca ati postat, ca eu il sunasem pe taica-meu pe cel. si tot asa mi-a raspuns una... la fel si identic. Dar cand am sunat-o pe sora-mea mi-a raspuns unu' in spaniola. Eu vb. spaniola si l-am tot intrebat unde e, dar degeaba, ca el era ca si tanti aia romanca, tot zicea acelasi lucru.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Am patit-o si eu de cateva ori am crezut ca e pe bune faza.

Initial am sunat la taica-meu si cand am auzit-o pe tanti ceea nu va spun ce ganduri imi trecusera si ce discurs ii pregatisem

Apoi o sun pe mama, acelasi lucru. Ma gandesc, or fi plecati la vreun amic si le-o fi greu sa se trezeasca...cine stie.

Apoi il sun pe frate-meu. Deja gluma era groasa! Intr-un final am sunat-o pe soacra-mea si cand am vazut ca e aceeasi placa m-am lamurit!

(Tarziu, stiu...dar parea atat de convingator!)

Acum ...cine castiga din toata afacerea asta?

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Inseamna ca nici eu,nici mama nu suntem nebune!! :)) Mare relaxare...

Ce s-a intamplat,de fapt?Acum cateva saptamani am fost in tara,insa nu am ajuns la mama acasa,pentru ca nici ea nu era acasa,ci in Italia.Pentru ca stia sarmana ca suntem in tara,a incercat sa ne sune de cateva ori pe un numar de mobil,orange banuiesc(0749...),insa nu am reusit sa vorbim deloc.Nici nu stiam ca ne cauta,de fapt,am aflat asta mai tarziu,cand am revenit acasa si ne-am luat sapuneala.

Iti inchipui ca eram si eu sa imi cert tatal degeaba?

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Parerea mea este ca un frodeur intercepteaza convorbirea, nici vorba de faca Orange chestia asta. Uitati-va pe factura sa vedeti daca nu cumva apare un numar supra taxat.
Cel mai bine este sa faceti reclamatie la Orange.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ce mi se intampla mie-sun de pe fixul de aici pe mobilul parintilor,in Ro.Imi spune un robot(in romana) ca nu am credit pt a efectua convorbirea.Say what?!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Ce mi se intampla mie-sun de pe fixul de aici pe mobilul parintilor,in Ro.Imi spune un robot(in romana) ca nu am credit pt a efectua convorbirea.Say what?!!

Am mai patit si d-astea... Nu e uncommon. E o metoda de a stoarce bani, cred

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Si pana la urma cine e de vina? Mi-a raspuns persoana cu care doream sa vorbesc, dar nu la telefon ci intr-un mail si imi spunea ca la el nici macar n-a sunat mobilul.
Acum la fel incerc sa sun pe cineva si la fel imi raspunde duduia, deja ma enervez!!! ce e de facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Si pe asta am patit-o la fel imi spunea ca nu am credit pentru a efectua convorbirea desi eu sun de pe telefon fix(pe abonament) nu cu credit. Dar apoi am incercat peste alte cateva minute si a mers.

Mergi la inceput