un alt fel de a incarca nota de plata ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Ce mi se intampla mie-sun de pe fixul de aici pe mobilul parintilor,in Ro.Imi spune un robot(in romana) ca nu am credit pt a efectua convorbirea.Say what?!!

Si pe asta am patit-o la fel imi spunea ca nu am credit pentru a efectua convorbirea desi eu sun de pe telefon fix(pe abonament) nu cu credit. Dar apoi am incercat peste alte cateva minute si a mers.

Buna
Ti a raspuns mcoca f bine...cineva face ceva!
atentie la factura !
hai pupici! viva italia nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai in cazul meu-Vodafone Ro,ca nr respectiv e al lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Ce mi se intampla mie-sun de pe fixul de aici pe mobilul parintilor,in Ro.Imi spune un robot(in romana) ca nu am credit pt a efectua convorbirea.Say what?!!

Asta am patit-o eu aseara incercand sa o sun pe sora mea de la Bucuresti pe mobil de Vodafone, eu sunand de pe fix de aici am facut ochii mari si nu stiam ce se intampla... vad ca e practica arhicunoscuta, nu-s eu prima

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai pe mobil plateste si cel care e sunat daca sunati din strainatate. Deci daca sunt cu cartele reincarcabile si nu mai au credit nu au credit ca sa primeasca telefonul vostru. Daca sunt pe abonament atunci chiar e dubios.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

De cand se plateste pe mobil daca esti sunat din strainatate si tu esti in tara,cu cartela in retea romaneasca?! Nu e serviciu roaming,nu? Stiam sa se plateste daca esti in afara tarii si in intervalul asta esti sunat pe cartela romaneasca,dar in tara...??

Mergi la inceput

Stai ca daca am vorbit intru sa fac niste sapaturi.

Uite la www.orange.ro/roaming/roamingpp-option-ro.html" target="_blank">ORANGE de exemplu, un abonament oarecare, ultimul rand sau pe la coada e pentru apeluri primite. Nu zice din ce retea e primit apelul de unde deduc ca nu conteaza.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Da,dar tarifele acelea sunt pentru cand calatoresti in UE,nu cand esti in Romania,unde apelurile primite nu se taxeaza,indiferent de unde esti sunat.

Mergi la inceput

DA, ai dreptate, s-ar putea sa fi facut eu o confuzie. Oricum investigati si posibilitatea asta.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Se plateste doar daca cineva este in roaming , dar precum eu sunam de pe fix de aici si sora mea era acasa la ea in Bucuresti, deci nu are cum sa fie asa ceva , plus ca ea e pe abonament, dar si cei pe abonament daca sunt in roaming platesc, nu numai cei pe cartela .... eu sincer am ramas masca atunci cand am auzit ca nu am credit suficient putea macar sa imi spuna in engleza ca tot sunam din Englezia ca poate nu era socul asa mare

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput