Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Neata fetele!
Dau eu cafeluta in dimineata asta

Sunt pe baricade de la 4.30, raportez 3 contractii dureroase ,cam la jumatate de ora distanta una de alta sa vedem pe mai departe ce-o mai urma.. Deocamdata ma pregatesc de o baita in asteptare..poate nu va fi alarma falsa

un inceput de saptamana minunat sa avem si numai cu vesti bune! Va puup

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

Hai mai fetelor (Cristelle si Lisssa) pana si Victoria Beckham naste astazi, doar voi va incapatanati!

Cred ca nu mai are sens sa spun ca sunt trezita de la 05.00, culcata la 01.00.
Astazi merg sa-mi fac analize si trec si pe la serv, sper sa reusesc sa-mi tarai piciorul

Alexia, Arianna, Crisspy, voi cum va simtiti?

Fetelor, sa avem o saptamana frumoasa, plina cu bebelusi la termen

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi ,

Felicitari Mariaruxi....bine ai venit bebe Matei

Cristelle , Rammy , Dya ....tinem pumnii

Corry.....sar'na....noi suntem bine multumim lui D-zeu .....3 sapt sa mai stam tot asa si suntem multumiti .
azi merg la dr sa vedem exact ziua cand scoate firul de cerclaj
pup fata frumoasa si imi pare rau ca te doare piciorul

33 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata si de la noi
Dya multumimesc de cafeluta !! buuunnnaaa
Mariaruxi felicitari !!! Sa fie sanatos Matei, sa pape si sa te lasa noptile sa le dormi
Cristelle, Dya, Rammy, Lisssa sunt pregatita sa scot motatele, odihnite dupa week-end
Arianna bafta azi la dr
Corry vezi cum faci cu efortul azi, mai lasa si pentru maine
Pufi cu somnul cum ai rezolvat pana la urma cu bebe? l-ai culcat in landou sau in patut la el?
Mamutz, Laura va astept si pe voi cu pozici si ne povestiti cum a fost nasterea
Am rezolvat fetele cu calculatorul o luase razna rau de tot
Sa avem o saptamana plina de vesti bune si bebei mancaciosi si necolicosi

32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Buna fetele,
Felicitari proaspetelor mamici, sanatate si noroc micutilor si micutelor!
Nastere usoara si la termen gravidutelor!
Eu nu am mai scris de mult pentru ca de aproape 2 luni sunt exilata in pat in urma unor pierderi repetate din dopul gelatinos, sangerari la inceput, dar acum, multumita lui Dumnezeu si tratamentului administrat de doctor: Gynipral, Uscosin, NoSpa de 80mg, etc... bebe este bine dezvoltat, are aprox. 2.900 gr si urmeaza sa nasc la Spitalul Universitar (Municipal). A nascut cineva recent la Municipal? Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de "atentiile" pentru doctor la cezariana, pt anestezist, al 2-lea medic, asistente... ?
Pentru ca nu apucasem sa vad decat patuturile de la BabyExpo din luna martie (in luna mai deja aveam probleme), am comandat si eu patutul de la babydesign. A venit saptamana trecuta, este ok, si ma bucur ca am scapat de grija asta.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!.
Va pup si va doresc ca intotdeauna, MULTA SANATATE!

in 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Buna dimineata,

Astazi merg sa-mi fac analize si trec si pe la serv, sper sa reusesc sa-mi tarai piciorul

Fetelor, sa avem o saptamana frumoasa, plina cu bebelusi la termen

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Neatza si de la noi.

Felicitari pentru noile mamici si noii bebelusi veniti pe lume! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!

Raportam si noi ca am intrat in sapt 39 , si ne simtitm bine.
Maine mergem la dr, si, in functie de cum stau lucrurile, pleaca sotul intr-o mica delegatie...de 2 zile...sper sa fie bine.

Corry - sa stii ca si au ma confrunt cu durerea asta din spate, care coboara pe un picior. E asa cum ai descris-o tu, si ma lupt cu ea de vreo 2 sapt. A aparut, si n-a mai disparut...eu n-am luat nimic, dar am observat ca dimineata ma doare mai putin sau deloc, si, ma doare mai tare cand sunt obosita. Oricum, parca de cateva zile s-a mai estompat. De tot, eu nu cred ca mai scap de ea pana nu scap de greutate. Poate tu ai sa fii mai norocoasa

Va pup pe toate si sa avem o sapatamana excelenta, cu vesti minunate!

38+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Nu am citit din urma nimic, revin

Am intrat doar sa va zic ca m-a sunat Cristina (SDcristian) ca au oprit-o la spital, intra in cezariana de indata ce iese dr ei de la o alta...e in acelasi salon si in acelasi pat unde a fost cu Carol

Bafta Cristi tinem pumnii sa fie bine

Va tin la curent

Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Imi cer scuze pentru deranj

Ma gandeam ca poate unele dintre voi sunt interesate de
colacei de gat pentru bebelusi

Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscina

Pentru bebelusi intre 1- 18 luni

Culori : bleo, roz, verde

Pret 35 de lei

Pentru detalii sau comenzi, ma puteti contacta prin PM

Poze colacei

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

HAI SDcristian

Sa decurga totul cu bine, si sa incepem saptamana cu vesti excelente si copilasi perfecti!!

38+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata din nou,

Babyblue ce bine ca doctorita ta te-a linistit putin ...e foarte important sa-ti pui toata increderea in ea, ea te cunoaste cel mai bine. Bebe Iustin este bine dezvoltat pentru varsta lui ceea ce este excelent. Sper sa mai rezistati in aceasta formula pana cat se poate de tarziu si bebe Iustin sa vina pe lume sanatos si sa aiba o mamica fericita.

Krissy imi pare rau sa aud ca ti-a fost rau...ehe, ar trebui sa o lasi mai moale, deja nu mai esti la inceput de sarcina. Sper ca esti bine acum .

Fecian sper ca esti mai bine azi ...Gabriel ce mai face?

Anamaria l-am admirat pe Petru pe facebook, este un bebelus perfect . Iar fotografia cu toti 3 bebelusi este minunata, frumoasa familie!

Alinuff ma bucur ca ati ajuns acasa si ca Antonia este o luptatoare. Sa de Dzeu ca totul sa fie bine in continuare!

Rammy tinem pumnii sa fie OK .

MariaRuxi felicitari pentru bebe Matei .

Betty ce faci mama? Gata?

Babylicious asa sunt si eu cu contractiile, desi mai am un copil ...la Razvi nu am avut contractii dureroase, nici macar una, am fost fluturas pana la final. Acum imi e cam frica ca imi e ca nu le recunosc.

Dya tinem pumnii

Si eu am avut in week-end dureri de mijloc si de burta ca la menstruatie, am reusit sa o sperii pe mama saraca (asta i-ar mai fi lipsit). Insa totul cred ca a fost pe fond nervos, pentru ca a fost primul week-end cand am dormit acasa de cand nu mai e tati ...tot timpul ma uitam sre usa si speram sa vina din oras cum facea in fiecare week-end . Ma asteptam sa fie din ce in ce mai usor, insa din contra, e din ce in ce mai greu, imi e teribil dor de el

Joi ma duc si eu la morfologica, sunt curioasa cat a mai luat in greutate bebelina si ce mai face ea asa in general, ca de miscat se misca mai ceva ca Razvi...daca iese mai agitata ca el, ma asteapta ani grei

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput