Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata fetelor!

Am citit cam pe diagonala ce ati postat in weekend, asa ca imi cer scuze ca efectiv nu-mi amintesc mare lucru! Transmit felicitari fetelor care au nascut, parca Livia si Mariaruxi!

Dya Cristelle Rammy

Noi suntem ok dar in continuare f ocupati. In weekend am demontat un mutant de sifonier si l-am dus la ai mei. Acum camera lui bebe arata haotic, la fel ca si restul casei. Ne-am hotarat pe ultima suta de metri sa zugravim camera ca sa mai deschidem putin culoarea (acum este un vernil care cam inchide - o sa transformam in ceva galben pai, ca sa se potriveasca si cu mocheta). Azi achizitionam ustensilele, am eu de reparat ceva, o umflatura in perete ( Razvan nu se pricepeeeee), si de miercuri incepem efectiv sa dam cu trafaletele. Sper ca la sf saptamanii viitoare sa fim gata cu toata organizarea camerei.

In plus, in weekend mergem la rulota si ne facem reteaua de apa de la poarta pana in spate, unde avem chiuveta. Bine, inca nu avem apa, dar se aude ca-i dau drumul in iarna, si ne-am gandit sa facem acest ultim efort (financiar) a.i. la anul sa ne fie mai usor (la anu' facem gardul ).

Asa ca suntem ocupati full-time si zau ca mi-e teama ca vine bebe si noi nu reusim sa ne tragem sufletul. Nici macar bagajul de spital nu l-am facut.....

In rest, suntem bine ca pana acum. Nicio problema deosebita. Abia astept sa intru in concediu in doua saptamani. Am inceput deja sa transfer sarcinile si sa ma simt mai relaxata.

Ceva vesti de la Ramona?

Krissy, Fecian, Corry - stati cuminti si aveti grija de voi.
Lisssa, la tine toate-s bune?

toate fetele fara exceptie si imi cer scuze ca nu v-am nominalizat pe fiecare-n parte!

Imi pare rau ca nu-s asa prezenta, insa sunt multe 'trebi' de facut, iar timpul liber nu exista inca.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

DYA, CRISTELLE, RAMMY si ... CRISTINA

si sunt convinsa ca ar trebui sa mai numesc cateva fete, dar deja am pierdut sirul Se vede ca am intrat bine in iulie si au inceput sa vina bebeii pe banda rulanta !!!

Eu sunt singurica acum, fii-mea s-a dus in parc cu bona iar eu profit sa mai fac una-alta prin casa (mai mult pt sufletul meu, ce treburile le las pe dupa-masa, cand o sa fie si ea pe capul meu).
Tati iar a plecat in delegatie, iar eu azi noapte m-am culcat la 2, ca mi s-a pus pata sa vad "Anatomia lui Grey", am adormit pe la 3, m-am trezit pe la 5 cand a plecat sotul, am adormit iar pe la 6 si pe la 8 m-a trezit fii-mea ... Asa ca sunt cam chiauna

Abia astept vesti de la fetele care au nascut, dar cred ca sunt saracele super-ocupate ...

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

A nascut Cristi (Sdcristian)

Bine ai venit pe lume Patrick - 3,600gr, Apgar 8-9. Cristina era Ok, deocamdata sub efectul anesteziei.

Recuperare grabnica mamico

Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Neata fetele si de la noi!
Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor, recuperare usoara si bebei sanatosi si papaciosi!

In weekend am crezut ca nasc, samb dim la 5 jumate mi-a cazut dopul ,era maro gelatinos, mai mare decat o bomboana, asa ca sanb am stat cu sotul in asteptari,am crezut ca gata nasc,dar nik pana acum, nu contractii,decat niste dureri de mijloc, burta dar asa ca la menstruatie constante,nu contractii.

Acum ink astept sa vad ce se intampla,bebelina vad ca e mai puturoasa decat de obicei,prb se odihneste pt nascut...pe mine cand ma apuk emotiile,cand am curaj...e o stare tare ciudata,parca nu mai am rabdare.

Anaemi felicitari pt bebe Petru,sa inteleg ca ti-ai mai revenit din durerile pe care le aveai? Eu o sa nasc tot la Filantropia, poti te rog sa imi spui cum s-au comportat cu tine ? De ce ti-au facut asa putina anestezie?Eu vreau tot epidulara si speram sa nu simt durerile...

Va pe toate si va anunt daca se intampla ceva,am luat si nr de tel a lui Babydelicious sa trimit sms daca e sa nu apuk sa intru sa va anunt.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Am fost la control...bebe nu a luat in greutate ba chiar a scazut..probabil agitatia din ultimul timp.. are 3033 si sper din tot sufletul sa fie masuratori relative si sper ca totul se va termina cu bine..Lichidul a scazut ..si mi-a spus ca ma mai duc la un control miercuri si apoi daca situatia nu se prezinta mai bine trebuie sa imi provoace nasterea...El e tot sus cu capul,dar colul a mai coborat...Sunt cam daramata, azi nu mai am chef de nimic si imi vine sa plang intr-una..

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Maria Ruxi sa-ti traiasca bebe Matei! sa va bucurati de el sa si aveti o viata frumoasa, armonioasa, plina de bucurii!!

Cristelle, Dya, Lissa, Oxidoni va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!!

Rammy eu iti doresc sa mai stai pana la 38 de saptamani daca reusesti...nu-i o problema sa nasti acum dar ar fi bine daca ai putea cu tratament sa stai pana la 38...daca nu scot motate si pt tine

Sdrcristian baftaaaaa!!! Nastere usoara si bebe sanatos!!

Krissy te inteleg perfect cu restrangerea activitatii si statul la pat dar daca e musai asta e :)

Eu lunea viiotare am controlul de 38 de saptamani si o sa stabilim nasterea...inca nu m-am hotarat cum...abia astept oricum sa apara bubulina..

Miha imi pare rau ca ai astfel de probleme dar in general familia ne dezamageste pt ca ne permitem mai multe in familie si sunt iertate mai repede greselile...poate ai prins-o intr-o pasa proasta :( oricum o sa gasesti resursele necesare sa te descurci!!

Edel imi pare rau sa aud ca a trebuit sa mergi noaptea cu carutul dupa la urgenta...esti o mamica luptatoare si sunt sigura ca exista acolo sus cineva care te iubeste si iti da energie si forta sa mergi mereu mai departe indiferent de greutati!

Bebelusii sunt absolut geniali...iar voi fetelor sunteti din ce in ce mai frumoase!

Alexa multumesc si eu pt linkurile de alaptat...mi-au fost chiar folositoare!

O intrebare legata de toaletare...nu am inteles pana la urma care e varianta buna...ii fac sau nu baie pana cade cordonul ombilical??? in principiu am citit ca nu, doar o sterg cu carpa umeda pana cade cojita si apoi baie propiu zisa...dar am vazut ca medici neonatalogi si pediatri recomanda baia inca din a 4 zi chiar daca nu a cazut cordonul...voi cum ati procedat?

O sa pun si eu cateva poze...of...abia astept sa vina bebelina mea frumoasa...sa se umple casa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele si de la noi!

Felicitari Cristina! Bine ai venit bb Patrick !

Hai Dya, Cristelle, Lissa, Savvy,Mihaa ! ...si cine mai e la rand !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Felicitari Cristina!! Recuperare usoara!!
Bine ai venit bebe Patrick !!
Sa cresti mare, sanatos !!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Felicitari SdCristian, refacere usoara si bebel sanatos!
Cristelle 25 nu iti face griji in privinta greutatii,bebelina mea are numai 2600g la 39 de sapt fix ,joi cand am fost la dc ,asa ca bebelul tau e mult mai bine decat bebelusa mea,dc stie mai bine ce e de facut,asa ca nu te mai supara ca ii faci rau la bb! Sper sa fie totul bine, iti tin pumnii!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Bine ai venit, bebelus Patrick

Recuperare rapida, mamica Cristina

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput