Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)
Raspunsuri - Pagina 5
corry_28 spune:
Cate o si un pentru cele (mai recente)doua mamici nerabdatoare :Cristelle si Mihaaa
33+cu "Mugurel" si "Strugurel"
cristelle25 spune:
Multumesc de incurajare Mihaa
Asa se intampla daca te duci la prea multe controale ..te baga in sperieti...Pana acum a avut un ritm de crestere si acum a scazut ..de asta ma ingrijorez nu pt ca are numai 3000 grame..saptamana trecuta avea mai mult..dar daca era vreun motiv de ingrijorare presupun ca nu ma lasa sa plec acasa asa repede...
39+ cu Vlad Rafael
cristelle25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Cate o si un pentru cele (mai recente)doua mamici nerabdatoare :Cristelle si Mihaaa 33+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Iti intorc si ..
39+ cu Vlad Rafael
anaemi spune:
Mihaa mi-am revenit , chiar surprinzator as putea spune ca sunt spre f bine!
La spital, in general, toata lumea se poarta f frumos. Bineinteles ca mai sunt si uscaturi, dar, cum am zis, in general sunt f OK.
Ruxii, noua la spital ne-a zis ca le putem face baita chiar daca nu au buricul cazut. Eu le-am facut la toti baita din prima zi cand am venit acasa si nu au fost probleme.
Le-am dat la buricel cu pudra cu Baneocin.
Burtocik, Roxi, nu stiu exact daca au fost colici...dar un discomfort cu gaze si alte alea a fost, pt ca de cand ii dau infacol nu a mai facut (chiar) asa.
Oricum am vazut ca daca il las sa doarma in patut se trezeste din ora in ora, dar daca il iau langa mine, doarme dus 3-4 ore.
Acum eu nu prea stiu ce sa fac. Sa tot insist cu patutul sa doarma singurel si ne chinuim amandoi toata noaptea ,sau sa-l iau cu mine si suntem amandoi ok cu somnul.
Pe Anastasia am luat-o in pat cu mine si asa am dormit 2 ani si un pic, pana am intarcat-o. Acum chiar nu stiu ce sa fac. Sunt intre parerea psihologilor care spun ca bebe este bine sa doarma singur si intre AP. Voi ce ziceti?
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Burtocik ai mei copii nu au reactionat in nici un fel cand am luat hainute pt bebe. L-am aratat,le-am zis ca sunt pt bebe si gata, nu i-a mai interesat.
Asrera au venit si stumfii mei acasa ...ce-mi place ca este casa plina...si deja cu fundul in sus . Imi place ca suntem multi
Copiii au fost f incantati de bebe, in special Filip, care este f mamos , grijuluiu si iubaret. Anastasia este putin mai distanta.
A fost f simpatica aseara cand il schimbam pe bebe. A venit s-a uitat la putica lui , a zis cam dezamagita "Mmmdaa, e baiat ca Filip!" si a plecat.
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
mihaaa spune:
corry_28
Anaemi ms pt raspuns, si iti doresc ca bebe Petru sa fie sanatos si necolicios.Felicitari ,esti o mamica implinita cu 3.
39+
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi A fost f simpatica aseara cand il schimbam pe bebe. A venit s-a uitat la putica lui , a zis cam dezamagita "Mmmdaa, e baiat ca Filip!" si a plecat. |
mortala...deh vroia si ea o surioara ...ce zici mami?
Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria
veronica75 spune:
Am intrat si eu sa felicit noile mamicute si bb-i
Felicitari! Mariaruxi si bine ai venit bebe Matei
Felicitari! Sdcristi si bun venit bebe Patrick
Si pentru fetele in asteptare
Curaj fetelor
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
AMR 7 saptamani
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
mortala...deh vroia si ea o surioara ...ce zici mami? Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria |
Data viitoare!