Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anaemi, eu n-am rezistat oboselii de a face n-spe drumuri pe noapte spre patut, se trezea dupa 10 minute, chiar cand ma lua pe mine somnul. Cu mine in pat a dormit si ea, am dormit si eu.
Acum o sa fac un co-sleeper si sper sa fie bine. Numai tu stii care e solutia, da-i incolo de psihologi si de AP, si vezi ce-ti dicteaza inima

Felicitari, Cristina! Bine ai venit bebe!

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata pe la pranz

Felicitari Cristina! Iti doresc recuperare usoara si laptic muuult! Bine ai venit bebe Patrick!

Felicitari Carmen! Aceleasi urari si tie Bine ai venit, bebe Matei!

Am vorbit aseara cu Ramona(ramyy) si era in continuare internata in spital. Fisurarea membranelor a luat-o prin surprindere si nu avea bagajul facut, ca si mine de altfel Ea se simte bine, i se fac injectii cu dexa... pt maturarea plamanilor lui Gabriel Constantin si i se vor face si antibiotice. Mi-a spus ca la 48 de ore dupa administrarea antibioticelor se poate produce nasterea, ea spera sa il mai tina macar pana vineri cand implineste 36 saptamani. Am simtit-o un pic speriata, dar sunt sigura ca totul va fi bine cu amandoi si bebe mi se pare suficient de mare la 2,8 kg, iar cu eroarea care am vazut ca a fost la toate fetele care au nascut cred ca el are deja 3,2-3,3kg.
Va pupa pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Bine ai venit bebe Patrick!!!!! Laptic mult pt mami si recuperare rapida!!!

Cristelle e orientativa chestia cu ecograful si o sti prea bine asa ca nu te intrista!! Nu mai ai mult si o sa sti exact dupa cantar cat are bebele tau si nu dupa ecograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

A fost f simpatica aseara cand il schimbam pe bebe. A venit s-a uitat la putica lui , a zis cam dezamagita "Mmmdaa, e baiat ca Filip!" si a plecat.

Ea tot mai spera draga de ea

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Felicitari SdCristian! Bine ai venit bebe Patrick! Sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi!

Felicitari Livia! Sophia Adrianne este o frumoasa, iar camera ei m-a impresionat foarte tare! Sa va traiasca si sa va faca mereu fericiti!
Felicitari si multa sanatate tuturor noilor mamici si bebici (si imi cer scuze ca nu nominalizez, dar nu mai tin minte tot ce am citit...)

Pupam si multumim mult fetelor care ne tin informate si celor care ne pregatesc pentru aventura asta de a fi parinte cu experientele lor si linkuri utile .Mie una imi prind atat de bine! De ex.linkul cu dr.Ana Culcer parca mi-a luat cu mana anxietatea mea in legatura cu alaptatul lui bebe.Multumim!

Anaemi, esti o scumpa cum povestesti despre reactiile strumfilor mai mari Si ma bucur ca esti deja mai bine!

Pupam toate fetele si ne revedem un pic mai tarziu, ca trebuie sa fug la posta sa ridic pachetul cu biberoanele si suzeta comandate pt.bebe(am luat doar 2 biberoane, just in case, ca eu sper din tot sufletul sa pot alapta).Chiar, fetelor - voi ati fofosit sizeta la bebei din primele zile?

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Ana multumesc pt raspuns! Probabil ca si eu voi proceda la fel...nu o sa tin cont de prea multe babisme si de chestii care au o logica si inteleg motivul pt care trebuie procedat intr-un anume fel..
Am vazut ca mai exista cateva tehnici de masaj abdominal pt bebe care ajuta la colici si digestie...chiar au rezultate? dincolo de faptul ca masajul trebuie sa faca parte din programul copilului sunt curioasa daca are efecte digestive clare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Anaemi, eu n-am rezistat oboselii de a face n-spe drumuri pe noapte spre patut, se trezea dupa 10 minute, chiar cand ma lua pe mine somnul. Cu mine in pat a dormit si ea, am dormit si eu.
Acum o sa fac un co-sleeper si sper sa fie bine. Numai tu stii care e solutia, da-i incolo de psihologi si de AP, si vezi ce-ti dicteaza inima

Felicitari, Cristina! Bine ai venit bebe!

blog

Multumesc mult!

Nici eu nu cred ca o sa rezist daca nu o sa-l mai iau si cu mine in pat...mai ales ca ziua o sa trabuiasca sa fiu fresh si pt Filip si Anastasia .

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetelor!

Wow, ce de vesti!!!
SdCristian, felicitari si tie si lui bebe Patrick, sa fie sanatos!
Ii urez un calduros "bine ai venit" si noii mamici de Sophia (imi cer scuze ca nu retin nickul) - la fel, ma rog sa ai parte de un bebe sanatos!

Ramyy, multa multa bafta! Desi eu nu inteleg de ce e MUSAI sa nasti acum. Prietena mea care a nascut la 33 sapt. i s-a rupt apa la 31, si au tinut-o cu antibiotice si perfuzii inca 2 saptamani. Vroiau si mai mult, dar nu s-a putut.
Sau e vorba ca fiind deja in 35 de sapt, spre 36, se gandesc ca nu mai exista riscuri?
Oricum, multa bafta, eu sunt convinsa ca bebe e perfect sanatos! sa ne tii la curent, nastere usoara!

Cristelle, eu nu inteleg cum poate un bebe sa scada in greutate. Dupa logica mea, ori ecografia asta a fost eronata, ori cea din urma. Sincer, nu inteleg cum poate sa dea jos din greutate!
Eu sunt convinsa ca totul e bine, ai sa vezi. Deci stai calma ca nu mai ai mult, si nastere usoara!

Lisssa, ne faci vreo surpriza azi? daca da, nastere usoara si tie!

Dya, Savvy, va vine randul! hai feteor, nasteri usoare si bebei sanatosi!

Tare ma bucur ca bebe Antonia e mai bine. E asa o scumpa!
Si ca Ramona s-a mai linistit. E mare lucru (sunt convinsa ca stressul asta in care sta il afecteaza pe bebe, chit ca e vorba "doar" de faptul ca nu ia in greutate!)

Miha, nu te enerva pe sora. N-are rost. Si eu am o familie perfect nefunctionala, dar asta e. Noi si copiii sa fim sanatosi!

Anaemi, ti-am vazut odrasla, e superba! chiar ca e combinatie intre cei doi :) foarte tare cea mica a ta.

Krissy imi pare rau pentru weekendul cu probleme pe care l-ai avut.
Stai in pat ca e cel mai bine. Repaosul e sfant!
A, si a 4th of july cat mai frumos, pentru toate americancele!

Vreau sa o intreb ceva pe roxybarbu: fetita are ochii caprui?? sau mi se pare mie? eu stiam ca toti bebeii se nasc cu ochi albastri, dar poate gresesc eu...

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic... sunt zombie pentru ca al meu copil efectiv nu stiu in ce pozitie sta in burta (ca un fel de A, capul in dreapta jos, fundul in ficat si picioarele in stanga jos??) ca ma loveste in toate partile, indiferent de cum stau. Stau pe dreapta, mi-e frica sa-i stalcesc capul. Oricum se agita si ma loveste cu ceva in ficat. Stau pe stanga, imi da picioare intr-una, ca nu-i convine. Nu pot decat pe spate si pe spate nu prea pot eu sa dorm, simt ca ma sufoc. Deci efectiv nu stiu ce sa mai fac...

O saptamana excelenta tuturor, plina de vesti bune, nasteri usoare pentru cine apuca, si bebei sanatosi!

ps: mie nu-mi merg emoticoanele astazi, deci nu pot sa ma desfasor in voie...

34+

Mergi la inceput

Livia, felicitari pentru micuta grasunica si tare frumoasa! Si bine ai venit!
M-am delectat cu fotografiile voastre azi-dimineata, mi-a placut mult camera - facuta de voi, nu? - si i-am aratat si sotului cum arata o rezerva pentru cezariana si cum este ingrijita o lauza acolo.

blog

Mergi la inceput

Anaemi, pai da, nici eu n-am acceptat sa fiu zombie toata ziua, doar ca sa-i fac pe plac unui oarecare Ferber si metodei lui de adormit copilul.

Gogoshika, eu i-am cumparat Evei vreo 7-8 suzete diferite, de la tot felul de firme, cauciuc, silicon, ortodontica, rotunda, nimic n-a vrut, le scuipa cu bolta si ma vroia pe mine. Cand am acceptat ca asa e normal pentru ea, ne-am linistit amandoua.

blog

Mergi la inceput