Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Livia bine ai venit, sa-ti traiasca Sophia si sa va aduca numai bucurii

MariaRuxi felicitari, bine ai venit bebe Matei, sa fii sanatos si norocos.

SDcristian felicitari si refacere cat mai rapida, Patrick bine ai venit pe lume .

Corry imi pare rau ca te doare piciorul, eu de cate ori ma mai doare cate ceva, ma gandesc la tine si la alte mamici de gemenasi.
Nu stiu cum reusesti sa fii asa activa carand doi bebeloi.....

Arianna bafta azi la medic, te asteptam cu vesti bune.....

Indra03 imi pare rau de problemele pe care le-ai avut, important e ca acum sunteti bine si mai e putin pana-ti vei tine minunea in brate

Oxidoni felicitari pt cele 38 de sapt implinite

v florina dar tu ai activitate nu gluma, spor la treaba iubita si sa stea bebe la caldurica atat cat sa terminati pregatirile si sa te si odihnesti putin daca se poate

Cristelle nu te mai necaji, ai vazut si tu din experienta fetelor care au nascut deja ca ecografiile astea sunt numai orientative

Rammy sa dea Domnul sa mai stea bebe cateva saptamani, dar daca vrea sa vina acum, sanatos sa fie

Anaemi emani atata implinire, eu numai i-mi imaginez casa voastra plina de copii si ma apuca o stare de fericire, tare frumos trebuie sa fie

Alina 37+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Buna fetelor Felicit#259;ri celor Care au n#259;scut si bafta celor care urmeaz#259;. . Acum a fost si medicul meu si m#259; v#259;zut verdict:miercuri din cezariana . Nu vrea sa riscam sa īl mai l#259;s#259;m pt. Ca mai are apa putina mi#537;ca Putin deseara mai Facem īnc#259; un eco sa vedem cum e. Sunt destul de necajita sa nu Pateasca ceva. Īncepe si frica de cezariana....nu #537;tiu ce va fi..... Nu pot decāt sa m#259; rog si sa sper ca totul va fi bine. Multumesc din suflet pt sus#539;inerea voastre conteaz#259; fff fff mult. Va pup

35+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Sa va spun si despre noi, azi implinim 37 de sapt si intram mandre in sapt 38
Ieri am fost la spital pt TNS si totul a iesit bine, vinerea viitoare vom merge din nou.
Ne face iar monitorizare si ne interneaza iar cezariana va fi cel mai probabil luni (11 iulie )dimineata, asta si in functie de cum va gasi sala libera.
Am vb sa nu raman peste weekend in spital degeaba ci sa plec vineri acasa si sa ma intorc duminica.
Ma incearca niste emotii cand stiu ca mai e asa de putin si-mi voi stange in brate minunea mult asteptata......

Va pup pe toate si va urez o saptamana excelenta numai cu vesti bune !

Alina 37+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ramyy, stai linistita ca totul o sa fie bine. Esti atat de aproape de termen..... Multa bafta, iti tinem pumnii!

Uitasem sa o felicit pe Mariaruxi si pe al ei bebe. Bine a venit printre noi bebe Matei!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Vreau sa o intreb ceva pe roxybarbu: fetita are ochii caprui?? sau mi se pare mie? eu stiam ca toti bebeii se nasc cu ochi albastri, dar poate gresesc eu...

... Stau pe dreapta, mi-e frica sa-i stalcesc capul. Oricum se agita si ma loveste cu ceva in ficat. Stau pe stanga, imi da picioare intr-una, ca nu-i convine. Nu pot decat pe spate si pe spate nu prea pot eu sa dorm, simt ca ma sufoc. Deci efectiv nu stiu ce sa mai fac...

Nu-i obligatoriu sa se nasca cu ochii albastri, Irina mea a avut ochii un fel de kaki inchis la inceput, care pe urma s-au "capruit", ca ai mei.

Esti mortala cu "stalcitul" capului lui bebe Stai linistita, ca nu-l storcosesti pe bb, dormi cum poti, fara sa-ti faci probleme, ca el sta bine in saculetul lui, acolo. La Irina nici eu nu puteam sa dorm pe spate si aveam niste dureri de mijloc ingrozitoare din cauza asta (eu fiind obisnuita sa dorm pe spate), acum mai pot un pic, cat sa-mi intind oasele ... Eu dormeam spre sfarsit aproape in fund, cu vreo 2 perne sub mijloc, sau pe cate o parte.

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Apropo de dormitul cu bebe in pat: cred ca depinde de copil. Noi am plecat cu ideaa ca NU vom dormi cu ea in pat; Irina ce-i drept n-a cerut asta, am tinut-o cu mine in pat doar vreo 2-3 zile, cand am venit de la maternitate, ca mi-era greu sa ma ridic s-o alaptez din cauza cezarienei, dar nu chiar langa mine, adica nu ma simtea, pt ca mi-era frica sa nu o strivesc, asa ca pt ea era ca si cand ar fi fost in patutul ei. Pt ea a fost ok, pt noi mai greu, dar am rezistat eroic scularilor si plimbarilor nocturne.

Pe la 3-4 ani a inceput sa ceara sa doarma cu unul din noi, pt ca incepuse sa viseze si sa aiba o oarecare frica de intuneric. Asa ca unul din noi se culca cu ea in dormitorul ei si dupa ce adormea venea in domitorul nostru. Cand se trezeste prima data, pe la 4-5 dimineata, vine la noi in pat si ne inghesuim toti 3.
Sincer, e greu sa dormim toti 3 in acelasi pat, desi e destul de mare patul, pt ca tot timpul ne e frica sa nu o lovim, ea doarme destul de agitata, ba mai si cade din pat cateodata ...

Asta a fost experienta noastra cu dormitul, nu stiu daca sa zic ca am facut bine sau rau ...

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

sdcristian!!!Recuperare usoara si laptic din abundenta! Chiar nu ma asteptam sa fie chiar asa de repede...si mai ales ca stiam ca vrei sa incerci o nastere normala. Te asteptam cu amananunte!
Bine ai venit bb Patrick!!!Acomodare usoara si sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri parintii!!!

Livia bine ai venit si recuperare cat mai ushoara! O sa ajungem noi sa ne cunoastem mai bine, ma bucur ca ai avut curajul sa ne abordezi...nu suntem noi chiar asa de rele!

crisspy saru'mana de vesti. Cum mai sunteti voi?

anaemi si asa e greu cu somnul fa ce iti zice instinctul. Oricum are timp sa doarma la el in patut!

andra, burtocika

Ireth lasa ca bb stie el cum sta, asha cum ii e lui mai bine Am si eu una bucata matza care sta cu fundul in stomacul meu si cu picioarele pe lateral. Astfel ca atunci cand se intinde , burta capata un aspect tare caraghios...nu mai spun cat de dureros e! Consoleaza-te ca acusi o sa iasa si o sa se intinda cum o sa vrea el.

rammy bb e mare si din moment ce esti in spital si monitorizata cred ca totul va fi bine!Stai linistita si ai grija de tine. Incearca sa nu te mai stresezi prea mult (desi e greu si te inteleg)! Hai ca pana pe 6 nu mai e mult!

Despre noi: toate bune si frumoase: nu stiu ce a fost atunci vreo furtuna solara, ca acum ma simt foarte bine. Obosita, ametita dar cel putin nu doare nimic

Acum sunt nitel ingrijorata iar de al meu matz. Caruia iarasi a inceput sa ii curga sange...Dar de pe nara cealalta. Cu mult mult mai putin (nici nu se compara) insa enervant de insistent (de dimineatza pana seara). Pp ca acum e o scurgere dintr-un vas de sange venos, caci si culoarea parea diferita, fluxul diferit. Acum sincer, simt ca ne invartim in cerc. Repara aici, mai carpeste pe colo.... O sa mergem saptamana viitoare la control, sa vedem ce e si acolo

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
crisspy saru'mana de vesti. Cum mai sunteti voi?

Sa zicem bine. Lui Razvi i-a trecut iritatia, insa tot plange cand il lasam la gradi. Iar eu...simt ca m-au lasat bateriile, parca mi s-a intamplat asa dintr-o data. Si nu-mi permit ca trebuie sa umblam acum dupa gresie, faianta, parchet & co sa terminam cu apartamentul pana vine bebelina.

Nu am mai luat de vreo 3 zile vitaminele...o fi si de aici starea asta de sfarseala?

baietelul...sper sa nu fie nimic grav...hai ca si voi dati din una in alta

Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

'neata si de la noi!!!

Livia , bun venit! m-am delecgtat cu pozele voastre. Sunteti o familie frumoasa! de Sophia...nu mai zic, o grasuna scumpa tare. refacere rapida

CRISTI ce-mi vad ochii...mi-ai luat-o inainte???? ...na...n-are nimic, sanatos sa fie Patrick si tu sa te refaci cat de repede. Bun venit pe lume P

Rammy incearca sa nu te ingrijorezi si sa ai increde in Dumnezeu. Esti pe maine bune la spital. si tu...iti vei cunoaste minunea...si ai sa vezi cum vei uita toate necazurile de pana acum

fecian ma bucur ca ti-ai mai revenit. ce iti e si cu matzul, poate iar are o venisoara sensibila.

mihaV cum te mai simti? Esti cam scumpa la vedere

corry m-ai facut sa rad de dimmineata...mai copiii astia ai nostri au personalitate

anaemi cred si eu ca esti implinuta cu 3 pitici pe langa tine. Cam dezamagita fiica ta...oricum...tare simpatica a fost

noi am dormit de la bun inceput separat, imi e f greu sa dorm cu Ana in pat care se intoarce pe toate partile.Cand era mica, mi-a fost frica sa nu dau peste ea, asa ca...ne-am chinuit pana al 6 luni cand a inceput sa doarma toata noaptea.

noi...nimic, chiar nimic. O sa vedem ce zice d-na doctor miercuri cand merg la control.

Va pup pe toate si revin mai tarziu

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Sd Cristian felicitari,refacere rapida,bine ai venit bebe Patrick!Mariaruxi felicitari,bine ai venit bebe Matei!Livia bine ai venit,sa ti traiasca Sophia este o scumpete!Ramyy mult curaj,daca bebe vrea sa vina acum,sanatos sa fie!Corry sa treaca durerile!Azi noapte am pierdut dopul,asta inseamna ca numai am mult,asteptam contractiile,sunt nerabdatoare! 39+ Maya-Maria

Mergi la inceput