Cerclaj rupt la 20 de saptamani
Raspunsuri - Pagina 2
lai spune:
Si eu stiu de Dana Oprescu de la Polizu ca este si f buna profesional si f sufletista.
Lia, iti trimit si eu toate gandurile mele bune!!
Lai 30+ cu
madutza_bra spune:
Lia, ma gandesc la tine si ma rog pentru tine si comoara ta, sa fie bine
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
bubu30 spune:
Uite, am gasit pe net urmatorul raspuns al unui medic:
"Un cerclaj se practica in timpul evolutiei unei sarcini ( dupa 14 sapt.) cand se depisteaza o incompetenta cervico-istmica, adica un canal cervical intredeschis ,care poate favoriza o ruptura de membrane amniotice cu pierderea unei sarcini pana in 28 sapt. ( avort tardiv) sau nastere prematura ( de la 28 la 36 sapt.) . Cerclajul se efectueaza cu anestezie totala si o relaxare prealabila uterina( amestec litic) , si consta in suturarea colului uterin cu fir de nylon( sau o panglica speciala) care se extrage inainte de nastere ( 38-39 sapt.). Se poate efectua cerclaj "la rece"-- adica profilactic, cand gravida nu are contractii dar la un consult local se constata un canal cervical intredeschis, inclusiv si orif. intern-acest tip de cerclaj ,de obicei, este fara riscuri. Din pacate , nu acelasi lucru se poate afirma si despre un cerclaj "la cald"--cand exista deja contractii uterine dureroase,o secretie muco-sangvinolenta si la un consult local se constata un col mult scurtat , cu inceput de dilatatie ( 2-3cm.)si o punga amniotica care bombeaza in vagin.Foarte rar se poate salva o sarcina in asemenea conditii."
Matzaila_81 spune:
Pechi Laurentiu de la Polizu. E un om si doctor extraordinar. Pe mine m-a operat acum doi ani si am toata increderea in el.
MeAlex spune:
Si eu il recomand pe Laurentiu Pechi de la Polizu, este un medic foarte bun. In plus, se implica foarte mult, probabil si pentru ca are copii mici, iar sotia lui a avut probleme cu o sarcina...
Doamne ajuta sa fie bine!
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
eladea2005 spune:
offfff, nu pot sa cred...Doamne, de ce se intampla chestii de-astea??? mai ales cand e vorba de un copil atat de dorit... nu e drept....
ma rog totusi sa faca DD o minune si sa reuseasca Lia sa duca la bun sfarsit sarcina...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
cris_09 spune:
Buna dimineata!
Am vb mai devreme cu sotul Liei,a vb ieri cu directorul spitalului,Suciu care este conferentiar acolo,a spus ca nu promite nimic dar incearca sa-i faca ceva.A bagat-o ieri pe antibiotice sa vada cum se comporta.Spunea sotul ei ca intr-un fel a fost bine ca a fost plecata doctora ei,ca ieri un alt doctor a vrut sa o bage la avort si a intervenit Suciu,ca ce face?inca se mai poate face ceva!
Va multumesc mult pentru gandurile bune si recomandari!
Doamne ajuta!
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
O vestuta pentru David
abramburika spune:
Ma bucur ca se intrezareste o raza de speranta, ca se poate face ceva.
Transmite-i gandurile noastre bune! Ea cum se simte, fizic si psihic?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Ma bucur ca se intrezareste o raza de speranta, ca se poate face ceva. Transmite-i gandurile noastre bune! Ea cum se simte, fizic si psihic? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
O vestuta pentru David