Cerclaj rupt la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Lia draga, Doamne Ajuta!!! Sper sa avem curand vesti bune de la tine!!!

Subscriu pentru Laurentiu Pechi ca un profesionist!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Doamne sper ca rugaciunile noastre sa fie ascultate si LIA si bebe sa fie bine pana la urma.Stiu ca ea are mare incredere in Dumnezeu,e o fata extraordinara,careia ii port un respect maxim.Nu inteleg de ce viata asta e asa de cruda uneori;sunt "mame"(care nu pot fi numite asa )care isi omoara bebelusii sau ii abandoneaza fara nici cea mai mica remuscare si unele femei tre sa treaca prin incercari majore pt a pastra o sarcina pe care si-o doresc din tot sufletul.Nu e drept,si nu am sa inteleg acest lucru niciodata.
Dar cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Sfantului Nectarie(in care eu am mare inceredere,care p mine ma ajutata ca obtin sarcina de acum)totul va fi bine si Lia isi va putea strange puiul in brate.

Doamne te rugam fa o minune pt o fata care chiar merita acest dar al tau,copilul mult dorit.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

CRISS spunei Liei sa-i ceara parerea si lui Pascal,pt ca stiu ca ea avea mare incredere si in el.Fiind u medic mai in varsta si care pana nu demult a lucrat ca ginecolog in Germania,are ceva experienta si sper sa fie capabil sa faca ceva bun pt ea si bebe.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Draga de ea, cat este de optimista. Asa si trebuie!! Da, D-zeu trebuie sa aiba grija de ea si bb, a mai trecut printr-o incercare asemanatoare, deci nu merita sa mai treaca prin asa ceva.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

I-am trimis si eu un sms de incurajare Liei,sper sa ii mai ridic macar nitel moralul si gandurile noastre bune sa o faca sa fie la fel de optimista pe cat era ea inainte.
I-am trimis si din partea voastra a tuturor care va ganditi si va rugati pt ea.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

of... incepe saptamana cu vesti proaste.
Ma rog pentru Lia si puiul ei! Sper din tot sufletul ca Dumnezeu s-o ajute de data asta!

+21 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

O, Doamne! sper sa nu o lase medicii balta...
important este sa incerce sa faca ceva, iar ea, sa fie optmista! tinem pumnii stransi!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Eu nu inteleg cum de i s-a intamplat sa i se rupa cerclajul in spital.Sunt atat de multe intrebari pe care le am in cap.De ce ei?De ce s-a rupt cerclajul,cand ea statea tot timpul la pat acasa si prin spital?Daca ii mai pot face alt cerclaj acum?

Doamne te rog din suflet ajut-o sa treaca peste si sa vina acasa sa ne inveseleasca cu buna ei dispozitie.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

CRISS eu o sa ma duc saptamana asta la control la Polizu(ca si eu tot acolo nasc)si as fi vrut sa merg sa o vad.Crezi ca ar vrea sa primeasca vizite,ca nu vreau sa fiu nici inoportuna,pt ca ma gandesc ca sufera mult si are multe pe cap?

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput