Cerclaj rupt la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Toate gandurile bune spre Lia si ma rog sa fie bine amandoi si peste cateva luni sa se bucure mami ee bebe si bebe de mami ..
Nu o cunosc pe Lia , insa ii doresc din suflet sa fie bine

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MA BUCUR ATAT DE TARE!SA DEA DUMNEZEU ca bebe sa stea in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia ma bucur tare mult pentru tine! Si as vrea sa accepti laptopul lui cris pentru perioada asta, sa mai intri cu noi la odisee si sa iti treaca timpul mai repede, stiu ca e cumplit sa stai atata timp in spital! Te pup si te asteptam!
Cris, vad ca nu se incarca pozele puse de tine cu lia.

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Lia ma bucur tare mult pentru tine! Si as vrea sa accepti laptopul lui cris pentru perioada asta, sa mai intri cu noi la odisee si sa iti treaca timpul mai repede, stiu ca e cumplit sa stai atata timp in spital! Te pup si te asteptam!
Cris, vad ca nu se incarca pozele puse de tine cu lia.

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze
La mine merge...mai pun odata link sau intra direct la semnatura mea

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lia bravo draguto.Sunt asa fericita ca ai reusit sa treci cu bine peste asta.M-am gandit mult la tine ca mie mi-a fost asa greu ca am pierdut sarcina mica dar multumim lui DD ca esti bine si bebe la fel, sa stea cumincior acolo la tine in burtica pana la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bravo Lia,ma bucur enorm.Asa si trebuie,bebe sa ramana in burtica cat mai aproape de termen.pupic multi!
Multumim cris ca ne tii la curent

Pupici multi Liei!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Doamne-ajuta in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

la ora asta asa tarzie
va spun doar
VA IUBESC!!!
am plans iar cand am recitit mesajele
vb maine

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit! Asteapta bebe, ca mami are rabdare sa te faci mare!

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, multumim pentru mesaj! Ne gandim toate la tine si la bebe mic si ne bucuram din suflet pentru vestile bune. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat, o sa vezi ca asa o sa fie

Lai 32+ cu

Mergi la inceput