Cerclaj rupt la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Doamne ce veste buna! Acum am ajuns acasa de la tara si primul lucru am deschis calculatorul sa aflu vesti bune! Si asa a fost! Lia, te asteptam sa te refaci rapid si sa te intorci alaturi de noi in odisee.

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am vb si aseara cu Lia,si-a revenit cu greu,a zis ca a fost cumplit,a avut dureri groaznice,dar este pe mana unui super medic.
Totul depinde de cum evolueaza in primele 2 zile dupa operatie,important e ca paunelul e bine si operatia a reusit.
Daca va este dor de ea,aici

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

II doresc multa putere si sa o ajute DD sa duca sarcina cat mai aproape de termen.

PS:Accepta laptopul?

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carola

II doresc multa putere si sa o ajute DD sa duca sarcina cat mai aproape de termen.

PS:Accepta laptopul?

21+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

A zis intai sa treaca zilele critice de dupa operatie,si vb dupa

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Desi nu fac parte din odiseea voastra, stiu povestea Liei si ma bucur nespus ca e bine. Doamne ajuta sa se refaca repede si sa nasca la termen un bebe sanatos tun!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Desi nu fac parte din odiseea voastra, stiu povestea Liei si ma bucur nespus ca e bine. Doamne ajuta sa se refaca repede si sa nasca la termen un bebe sanatos tun!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna

Toate gandurile buna pentru Lia noastra draga
ma sa treaca peste aceste zile grele cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

sunt sigura ca o sa bine si ea si bebelusul..nu concepem altfel
Lia, ne e dor de tine

cris multumim din suflet

17+

Mergi la inceput

A fost la control Lia.Operatia este foarte bine,domnul conferentiar este foarte multumit de cum a iesit.
Lili este foarte fericita ca puiul ei drag si iubit este la mami lui in burtica si este foarte miscacios!

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bv LIA!!! Sa dea Domnul sa treaca repede repede timpul si sa iti tii bble in brate curand. SAnatate multa si rabdare pe masura

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput