Cerclaj rupt la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

la ora asta asa tarzie
va spun doar
VA IUBESC!!!
am plans iar cand am recitit mesajele
vb maine

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +22

Lia te imbratisez cu drag.Te astept cu vesti cand reusesti sa ai acces la net

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nu am inchis pana acum acest subiect pentru a impartasi deznodamantul cu voi.

Astazi,4 noiembrie 2011,la 39 de saptamani a venit pe lume Matei Ioachim,baietel iubit si mult asteptat,de mamica Lia73.
Are 3 kg si a luat nota 10 la nastere!

Va multumim pentru toate rugaciunile,sfaturile,gandurile etc

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sper ca deznodamantul acesta sa ajute si alte mamici sa nu-si piarda speranta,intotdeauna e loc de o minunte,cu incredere in Dumnezeu,rabdare si multa vointa orice se poate.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Felicitari din inima Lia. Ai fost o mama eroina, un exemplu pentru noi toate, si Dumnezeu te-a ajutat! Bine ai venit pe lume bebe Matei

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 39 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET CA ATI FOST ALATURI DE MINE!!!
DUMNEZEU NE-A AJUTAT

Mergi la inceput