Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Ally ...sper sa iti mai faci album sa-l mai admiram si noi pe micutul edy...eu chiar nu inteleg de ce ti s-au sters tie 2 albume...si tind sa cred ca-i cineva dintre noi...daca parola e data doar intre noi
oricum urat gestul

stefy are unghii verzi fosforescente cu buline galbene...am zis ca a cumparat ea vreo 4 oje mate clorate..galbenul asta cand isi da cu el parca a bagat degetele-n galbenush de ou...alta e albastra de parca si-a pus cerneala pe ele....da cu asta albastra m-am facut si eu la picioare....sa fiu in trend, nu???

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Deea, nu mai fac altul!!! Nu a fost sters de 2 ori, ci de 3 ori....deci asta deja se numeste nesimtire. Nu dau nume pt ca nu stiu cine dar...pur si simplu nu mai are rost sa fac!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo, deea, mandreeac, alexina nu vreti sa facem luni o intalnire pe la voi pe acolo? Mi-as dori f mjult sa ne vedem.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:

Ally ...sper sa iti mai faci album sa-l mai admiram si noi pe micutul edy...eu chiar nu inteleg de ce ti s-au sters tie 2 albume...si tind sa cred ca-i cineva dintre noi...daca parola e data doar intre noi
oricum urat gestul

stefy are unghii verzi fosforescente cu buline galbene...am zis ca a cumparat ea vreo 4 oje mate clorate..galbenul asta cand isi da cu el parca a bagat degetele-n galbenush de ou...alta e albastra de parca si-a pus cerneala pe ele....da cu asta albastra m-am facut si eu la picioare....sa fiu in trend, nu???

Deea, nu mai fac altul!!! Nu a fost sters de 2 ori, ci de 3 ori....deci asta deja se numeste nesimtire. Nu dau nume pt ca nu stiu cine dar...pur si simplu nu mai are rost sa fac!

sa pui pe FB poze, ca eu acolo il vizionez pe pletosul Edy

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi pe la pranz!

la noi e o vreme de toamna autentica

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally, treaba cu pozele e chiar culmea,adica ce meschina si marunta e rautatea asta a cui o fi ea...auzi...sa stergi niste poze si sa te simti bine de aceea totusi sper sa fi fost doar greseli. Chiar si de 3 ori.
Mada,daaaaaaaa... mie mi-ar placea o intalnire la noi aici.As vrea mult sa te vad(si pe ALexina ca pe voi nu v-am intalnit niciodata) pe toate vreau sa va mai vad...cu atat mai mult cu cat luni va fi frumos am inteles...Deea, te iau si pe tine dc poti veni. nu stiu insa dc imi incap 2 carucioare..vedem noi cum ne descurcam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am reusit sa pun si eu pozici noi cu bebelica mea
si v-am admirat fluturasii. sunt absolut toti!

pupici pentru toate!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

Citat:

oricum urat gestul

sa pui pe FB poze, ca eu acolo il vizionez pe pletosul Edy

Poze

Promit ca pun deseara poze mai noi...Acum nu prea am cand ca treb sa vina sotul in pauza si apoi treb sa ajung la epilat si manichiura/pedichiura ...cu bebe cu tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ally, treaba cu pozele e chiar culmea,adica ce meschina si marunta e rautatea asta a cui o fi ea...auzi...sa stergi niste poze si sa te simti bine de aceea totusi sper sa fi fost doar greseli. Chiar si de 3 ori.
Mada,daaaaaaaa... mie mi-ar placea o intalnire la noi aici.As vrea mult sa te vad(si pe ALexina ca pe voi nu v-am intalnit niciodata) pe toate vreau sa va mai vad...cu atat mai mult cu cat luni va fi frumos am inteles...Deea, te iau si pe tine dc poti veni. nu stiu insa dc imi incap 2 carucioare..vedem noi cum ne descurcam...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Scumpa...cum sa fie greseala asta la mine de 3 ori...si mai rar si la alte fete ??? Nu cred asta... mult !

Mergi la inceput

CU gradi...eu zic ca ai putea reusi sa-l inscri si la una de stat..chiar dc e mai departe putin...dar dai jumate de pret si sta program intreg..e altceva...dc totusi nu...eu iti tin pumnii sa convingi sotul...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Scumpa...cum sa fie greseala asta la mine de 3 ori...si mai rar si la alte fete ??? Nu cred asta... mult !

stiu, e prea de tot..incercam si eu..

Mergi la inceput