Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

fetele multumesc pt aprecieri
sicer spun si stiu ca ma repet acum cu amandoua ma simt implinita
anna pt mine nu e un bebelus....nu mi se pare greu de loc cu ea cum am crezut atatia ani....totul e o joaca..mai ales ca din ce creste o pot smotici si mai mult....ce imi pare rau este ca am facut-o la varsta asta...dar ma consolez cu voi cele care sunteti tot de varsta mea...Cami ,Pisuc Xeo, Vas...am acest regrte ca pe mine mama m-a facut la 36ani si cand eram adolescenta se vedeau diferentele dintre generatii....acum poate ca si mentalitatea de atunci.....insa eu mi-am propus sa raman vesmic cu mintea tanara si imbracata in haine tineresti si moderne....hai ca o iau pe aratura, nu???/

Catank pai ce mai astepti..pune te pe treaba
Roxy nu mai rade de maine si prajitura...da uite mi-a dat ideea Catank cu 14 oo....da cu 14 oo il omor pe sot...ii cresc bruc colesterolul..face icter...sa manace atatea oua in 5 minute

Simona aseara am fost in cartierl latin....da ce am patit..la intoarcere s-a lipit un catel de mine..era mic ca un pechinez si tot se tinea dupa mine...pai nu zici ca toti cainii din cartier i-am deranjat...sareu din toate gradinule..era un circ pe strada..veneau cu coama sculata sa-l bata pe noul meu partener de drum...doamne eram cu mainile pline de noroi de la pietre...dai cu pietre in asta micu sa se departeze de mine ca mai aveam putin si facem pp pe mine de frica cand sareu cate 3-4 dulai de temiri ce curti....bine ca nu a fost stefy cu mine ca nu stiu cum o aducem acasa..probabil in carca mea.....nu stiu dacva mai am curaj zilele astea sa mai ajung in zona...nu am crezut ca sunt asa multi caini in zona

mi s-a trezi pupitza....
o zi buna va doresc

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

vaaai, e teroare cu cainii astia...ce ne facem cu ei? Eu am oroare sa umblu printre ei...am fost la fiecare sarcina sunt si acum...dc ma musca unul nu mai pot alapta...
cu botezul si la noi la fel a fost, cam pe graba, mie nici nu mi-a pasat asa mult cum arat, etc...si de ce sa nu atingi hainutzele fetei, tu ca mama? Sa nu crezi in astea..sunt superstitii.
oricum ce pot sa-ti spun din cele 5 min cat ne-am vazut e ca da esti o mamica moderna si tanara asa ca nu-ti face probleme din asta...Ai vzt-o pe mama? poti crede ca are baiat de 14 ani? ea nu se machiaza, nu se vopseste, nu-i pasa deloc de treburile astea.important e sa fii tu multumit cu tine insati, ca oricat am incerca pe toti ceilalti nu-i putem multumi...

Mergi la inceput

Ally dc poti sa ma crezi ma uitam azi la stiri si ma gandeam la tine ce vreme faina aveti in Italia...si cum stai toata ziua cu Edy la plimbarica
ma bucur insa ca scii mai descand apuci sa intri

Mergi la inceput

Cami, las-o pt luni. E urit si ploua..si se pare ca asa va fi pana duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ally dc poti sa ma crezi ma uitam azi la stiri si ma gandeam la tine ce vreme faina aveti in Italia...si cum stai toata ziua cu Edy la plimbarica
ma bucur insa ca scii mai descand apuci sa intri

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Da, este foarteeeeeeeeee cald! Prea cald totusi...ca trebuie sa stam in casa. Astept sa merg la epilat dar cand ma gandesc ce-i afara ma ia goaza. Puuup mult scumpa mamica!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Cami nu veni maine la bucuresti....e frig si acum ploua mocaneste..parca e o zi de toamna tarzie....si maine e l a fel..au zis la antena...

Simo multam de compliment....eu oricum nu ma sint de 36....
chiar daca mama ta nu se vopseste si machiaza , nu stiu are ceva asa band si bun prin felul ee a fi si nu mi s-a parut deloc rescrictiva cu voi....
mama mea desi ea nu s-a machiat si vopsit nici pe noi nu ne incuraja...ba avea si idei invechite ...daca ne puneam fusta scurta..a e prea scurta..daca ne puneam lunga a ce sunteti babe...ea cat a stat in bucuresti purta ff mult niste rochite gen sarafanul acela de scoala de pe timpul raposatului , undeva in jurul ghenunchilor de lungime si incerca si pe noi sa ne imbrace cam asa....bine si multe alte chestii....asta cu hainele mi-a venit asa in cap....nu mai zic cu iesitul in oras, cu mersul la biliard ,ca asta era moda pe timpul meuetc.dar cu toate astea mi-a dat o educatie care mai traziu mi-a prins bine....o iubesc pe mami asa cu e ea si sufar ca suntem despaatite de suta de km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffff
simona si aici e asa de calddddddddd
si bineeeeeeeee
aseara era racoare
dar f frumos ca nu batea deloc vantul
acum adie doar putinsi deja e fffffff cald
sa-mi intreb si sotul
\ca e greu sa vin cu 2 bebe mici
si sa nu fie cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele

va rog spuneti-mi si mie cum e vremea in bucuresti
sa stiu daca vin maine sa imi rezolv o problema sau aman pt luni
mercic

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

nashpa raaaaaau. 18 grade la ora asta. Cata e cu pantalon lung si maneca lunga
Mai bine vi luni

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ally ...sper sa iti mai faci album sa-l mai admiram si noi pe micutul edy...eu chiar nu inteleg de ce ti s-au sters tie 2 albume...si tind sa cred ca-i cineva dintre noi...daca parola e data doar intre noi
oricum urat gestul

stefy are unghii verzi fosforescente cu buline galbene...am zis ca a cumparat ea vreo 4 oje mate clorate..galbenul asta cand isi da cu el parca a bagat degetele-n galbenush de ou...alta e albastra de parca si-a pus cerneala pe ele....da cu asta albastra m-am facut si eu la picioare....sa fiu in trend, nu???

Mergi la inceput

Deea...asa e sunt mamicile noastre si le iubim...cum am putea altfel?!?. Pe mine mama m-a salvat mai mult ca eram necredincioasa si nu stiam nimic despre Dumnezeu, doar imi inchipuiam ca stiu. Datorita ei L-am gasit si am capatat notiunile de care sufletul meu avea atata nevoie. Desi pana sa o inteleg mi-a luat muuult... Nu e restrictiva cu noi, n-a fost niciodata
cami, la voi e frumos? Parca la stiri spuneau ca si in Dobrogea si la mare e frigutz. Oricum, aici nu veni cu fetele pe vremea asta, iti va fi greu

Se pare ca maine sunt reduceri de pana la 80% in Mall baneasa - extravagantza reducerilor...incerc sa-l conving si eu pe-al meu sa mergem, sa-l luam doar pe cel mic cu noi...Nu stiu dc il conving, uraste Mallurile si aglomeratia...cel putin pe cat le iubesc eu...Si as vrea sa iau ataaaateeeeeeaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Mada cu ceva pilute nu crezi ca il mai poti inscie pe Cristi la gradi?

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Poate sunt eu nebuna dar mi-a picat cu tronc o gradi particulara ffff aproape de casa. E la curte, se ajunge 5-10 min de plimbare pe jos, ma si vad la iarna tragandu-i pe amandoi pe sanie pana acolo
Singura pb e cea a banilor, programul scurt 7:30-13:00 deci fara masa sau somn este 600 ron,
Am fost sa vad gradinita fara sa anunt inainte , tocmai pleca directoarea. Mi-a placut mult cum arata, salile ptrivit de mari, curatenie..ce mai.. mi-a placut tare mult...acum mai tb sa conving sotul

Adevarul este ca in zona sunt 3 gradinite de stat. 2 din ele sunt mai departe si au iesire direct in bulevard si una este ff frumoasa, intre blocuri, cu spatiu enorm de joaca f frumos amenajat dar la care s-a desfiintat grupa mica..si cica primesc doar de la 4 ami

Tineti-mi pumnii in "dezbaterile" cu sotul

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput