Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)
Raspunsuri - Pagina 6
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui squirrel Venit si noi de la doc-ob, ca in America toate sunt bune, ma ingras deoarece nu fac asa multa miscare ca inainte-dar cum sa fac, deabia ma misc si norocul meu ca atunci cand mergem afara ii toropeste caldura pe copii si nu alearga. Burdihanul la masurat da 36 saptamani dupa calcule am 33+, sa vedem maine cum se prezinta BB. Felicia , bine ca a mai trecut o zi, asa zic si eu cand se apropie de 8.30 si vine ora de culcare. La mine se intalnesc (aproape)toate fazele. Cu Vlad (11 ani) suntem la preadolescenta iar cu Paul(aproape4 +personalitate puternica)suntem in floarea copilariei. Inca un pic si vine si BB. . Deci se poate si mai rau. Va pup, ii duc la piscina ca asa scap mai usor |
Mamico, te compatimesc sincer!!!
Toata stima si respectul, eu cred ca imi luam bagajele si ma duceam singura in azil!!!
Felicia,de pui (Gabriel) si 35+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 5 s!!!!
Victoria invinge cancerul!!!
_
Simply happy!
Savvy spune:
Buna seara, dragi burtici si mamici!
Felicitari mamicilor si bebeilor nou veniti! Sa fiti toti sanatosi, voiosi si destepti si nascuti sub o stea buna si norocoasa!
Raportul meu: am fost la doctor, mi-a zis ca ma "rezolva" vineri sau sambata (luni pleaca in concediu), la care eu: "Cum adica ma rezolvati? Prin cezariana?", iar el "Da". Eu zic: "Vreau sa nasc natural" - "Bine, atunci asteptati si nasteti natural", a fost rapsunsul.
Dupa care am stat 3 (trei) ore si jumatate ca sa intru la o ecografie de doi lei, facuta in 5 minute pe un ecograf fara Doppler - dupa ce dr. meu m-a ametit doua saptamani ca asteapta nu stiu ce somitate ca sa-mi faca eco Doppler, de parca nu mai facusem asa ceva in viata mea si nu stiam cu ce se mananca.
Noroc ca facusem o eco din asta cu cateva zile inainte si i-am aratat-o - a subliniat pasajul in care scria "circulara de cordon", desi i-am zis ca doctorul ecografist a vazut un cordon foarte larg si-a spus ca bebe poate sa si-l scoata de dupa gat, ceea ce stiam de mult.
Dr. meu s-a mai fatzait ceva prin zona, a venit la mine si-a hotarat: "Veniti vineri la mine, sa va verific, sa vad si eu colul... bla-bla-bla". Dupa care mi-a intors spatele si-a plecat.
Am inteles ca uneori dupa verificarea colulului se pot rupe membranele. Poate pe asta sse si bazeaza?
Deci, s-ar putea sa nasc vineri spre sambata. Sau s-ar putea sa ma lase in pace si sa nasc cand mi-o fi sosrocul.
M-am intins ca o placinta. Krissy, am inceput sa beau ceai de zmeur.
Sa fiti sanatoase si sa nasteti usor, indiferent cum!!!
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
crisspy spune:
Felicia daca te consoleaza cu ceva si noi suntem de mai bine de 2 sapt cu nervii pe bigudiuri ...la inceput a fost frica de dupa spital, dupa inceputul gradinitei din nou si acum avem o iritatie la putza care il face extrem de irascibil...
Incearca sa dea in mine, in taso' nu ca doara numai mami face si drage si-l doare...azi mai ca nu i-am dat una la fund
Ma consoleaza insa putin sa stiu ca nu e ceva iesit din comun si ca se mai intampla si la altii, desi era bine sa nu fi fost nici unul dintre ai nostri asa ciufuti...si eu ma gandesc ca poate fetita o sa fie mai calma...insa eu sunt mai mica ca fratele meu si tot eu am fost aia mai ciufuta, asa ca am pus-o
Acum nu a vrut sub nici o forma sa doarma la el in pat...a adormit in patul si pe perna lui tati (care by the way e la bere cu baietii - o fi bine asa? )
Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt
veronica75 spune:
la multi ani! celor care isi serbeaza numele
felicitari ! pentru noile mamici anaemi si roxy, bun venit pe lume bebe Petru si bebe Alexia ;
Imi pare rau sa aud de necazurile Ramonei , sper sa reziste si sa mai tina bb-le la cald.
Ma bucur mult sa aud de Antonia, ca e mai bine si ca e acasa
Va imbratisez pe toate si va doresc nasteri usoare si bb-i sanatosi
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
AMR 8 saptamani
fecian spune:
citat din mesajul lui crisspy Felicia daca te consoleaza cu ceva si noi suntem de mai bine de 2 sapt cu nervii pe bigudiuri ...la inceput a fost frica de dupa spital, dupa inceputul gradinitei din nou si acum avem o iritatie la putza care il face extrem de irascibil... Incearca sa dea in mine, in taso' nu ca doara numai mami face si drage si-l doare...azi mai ca nu i-am dat una la fund Ma consoleaza insa putin sa stiu ca nu e ceva iesit din comun si ca se mai intampla si la altii, desi era bine sa nu fi fost nici unul dintre ai nostri asa ciufuti...si eu ma gandesc ca poate fetita o sa fie mai calma...insa eu sunt mai mica ca fratele meu si tot eu am fost aia mai ciufuta, asa ca am pus-o Acum nu a vrut sub nici o forma sa doarma la el in pat...a adormit in patul si pe perna lui tati (care by the way e la bere cu baietii - o fi bine asa? ) Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt |
Ufff cat te inteleg!!!
Uite aici o si un ! Suferim pe aceasi tema. Inchipuieti ca al meu cupil stie si acum ca a fost intepat in mana (cand i-au luat sange pentru analize) si nici sa nu indraznesc sa il dezbrac de bluza ca acum plange ca doare!
Pot totusi sa zic ca eu chiar sunt norocoasa. am un sotz care a fost tot timpul langa mine. Practic l-am crescut amandoi!!
Eu chiar l-as incuraja (daca ar avea prieteni aici) sa mearga macar o seara sa se relaxeze! Stiu cat de important e sa poti sa ai momente de relax!
Maine de exemplu imi trimit sotul la film (unul care chiar vroia sa il vada la cinema). Sa iasa singur daca nu cu altii (i-am cumparat bilet asa ca nu are ce comenta)
Felicia,de pui (Gabriel) si 35+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 5 s!!!!
Victoria invinge cancerul!!!
_
Simply happy!
crisspy spune:
Of, pai daca aude de picior imediat duce mana unde a avut branula in spital (ca a avut la ambele maini si la ambele picioare)
Si sortl meu ma ajuta enorm...d'aia l-am si lasat sa iasa, oricum nu o face des si dupa ce vine bebelina cred ca o sa ia oricum o pauza...merita si ei un pic rasfat din cand in cand.
Gata...ma bag la culcare...trebuie sa mut maimutza in patul lui
Crisspy, fericita de Razvi si 31 sapt
Krissy spune:
citat din mesajul lui Savvy [Raportul meu: am fost la doctor, mi-a zis ca ma "rezolva" vineri sau sambata (luni pleaca in concediu), la care eu: "Cum adica ma rezolvati? Prin cezariana?", iar el "Da". Eu zic: "Vreau sa nasc natural" - "Bine, atunci asteptati si nasteti natural", a fost rapsunsul. |
Felicia, Betty, Crisppy, suntem toate in clubul nazdravanilor, dar hai sa nu le speriem pe viitoarele mamici, ca e normal ca universul nostru sa se schimbe complet o data cu sosirea pe lume a copiilor. Nu neg ca este f challenging, poate fi extenuant mental si fizic, te pot aduce de la disperare la extaz si invers in cateva secunde, dar nimic in viata nu ii poate inlocui vreodata!!!La randul meu posed una bucata fetita cu personalitate extrem de puternica si intensa, manifestata din fasa, iar acum la 4 1/2 ani "garnisita" si cu o istetime si o logica cu care ne termina, fiindu-i complementare personalitatii native in a ne manipula, invarti pe degete si impinge la extrem rabdarea, resursele psihologice si nervii. Parca proportional cu dragalasenia au fost si tantrum-ele, "nu"-urile, plansetele, noptile albe, grijile, incercarile... Dar, din nou, sunt parte din viata si am vrut sa fim parinti, ceea ce nu-i deloc o meserie usoara sau pt oricine, cum o sa afle fiecare dintre noi... Cu mai usoare si mai grele, one day at the time, copii ni se fac mari, modelati dupa cum ne este puterea si crezul, si ne dau sens, implinesc si lumineaza viata ca nimic altceva! Sanatosi sa fim, ca restul le ducem toate! Multa putere si toata intelegerea si admiratia mea, mamicilor!
Va pup acum pe toate, fug si eu acasa! Sa aveti o noapte linistita, sau mai nelinistita dar productiva pt cele care va apuca nascutul in noaptea asta!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 33+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana am revenit bai miha...2fete...eu sper sa nu am chiar asa surprize...cred ca as fi primul caz in istorie de cand sunt ecografele la care sa nu se fi vazut sarcina gemelara deci, am fost la medic, colul moale dar destul...inca nu s-a subtiat. Sunt dilatata aproape 2 cm...si bb are de gand sa mai stea va pup! Mama de Ana si 38+ Fashion |
M ai facut sa rad Lisssa si cred ca acum asta conteaza foarte mult! Ma bucur mult ca sunt in aceeasi odisee cu tine! E un privilegiu! Cred ca odiseea noastra e plina cu fete de caracter!! WE ARE SPECIAL!!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 37+ cu Imogen Tara
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 21 ZILE!!!!!
ilida spune:
Salutari si de la mine!
Cred ca la ora asta dormiti frumos toate, da' chiar de-oi fi singura prin zona, iaca semnez condica.
In primul rand:
felicitari pentru Anamaria si Alexa (daca am retinut bine), va doresc copii sanatosi, norocosi si mancasiosi. Sa va refaceti repede si sa veniti cu sfaturi de proaspete mamici!
Apoi: m-am intors acum de la vizita la doctor, unde am avut surprize-surprize. A fost primul control pe masa de la inceputul sacinii, ocazie cu care a si recoltat nu's ce probe. Cred ca alea de care ati vorbit si voi pe-aici.
Dupa ce incepe cu palparea si apoi cu degetelul imi zice ca am uter in forma de inima, caz mai rar si care se pare ca explica de ce bebe a stat mai toata sarcina transversal. O fi bie sau rau - el a zis ca nu-i nici una nici alta, ci ca doar la nastere putem vedea cum influeanteza.Deci nu m-a lamurit deloc, o sa ma bag acum pe google.
Al doilea soc a fost cand mi-a zis foarte mirat ca am o dilatatie intr 2-3 cm. Mirare si la mine, ca am avut pana acum o sarcina usoara, fara contractii ciudate sau semne ca as naste mai devreme. Acum dr zice ca lui i se pare ca bebe vrea sa vina mai devreme si nu la termen, dar ca sa nu imi fac griji, ca e dezvoltat complet la 35+ cat am acum. Doar ca sa nu fac eforturi, ridicari de greutati si ca sa merg mai mult prin preajma casei.
In fine, miercuri ma duc la spital ca sa ma puna la nu stiu ce monitor, sa isi dea seama de cum e bebe.
In rest: tensiune buna, gretatea - nu se stie (s-au descarcat chiar la mine bateriile cantarului si arata cu 5 livre mai putin decat acum 2 saptamani, adica aiurea).
Ca urmare trebuie sa ii cam pregatesc toate cele lui bebe, care nu inteleg de ce se grabeste (dr zice ca desi nu e un copil mare, dar se pare ca s-a copt mai repede).
Fetele din America, ma ajutati si pe mine va rog cu linkuri la produse pe care le-ati folosit voi pt bebelusi? Ma refer la care pampersi vi s-au parut mai buni, ce sampoane-creme-lotiuni si de unde sa iau cu preturi mai bune?
Acum ma bag sa caut detalii pe net despre ce mi-a zis dr.
Va pupic pe toate
35+ voi avea un cavaler!
lisssa_ana spune:
ilida, iti face testul no stres...e normal
eu una am experimentat scutecele PAMPERS cu Ana, asta pana la varta de 18 luni cand am incercat marca produsa de Target...SURPRIZA, o calitate f buna, deci curutul la bb nu o sa vada PAMPERS sau HUGGIES. Pretul la cele de la target sunt jumate, imi pare rau ca nu am folosit si la Ana.
Ca si produse, noi folosim gama California Baby, pt ca Ana a avut inceput de dermatita, produsele oferite de CB sunt naturale 100% si impotriva dermatitei atopice. Dupa 4 luni nu i-=a mai aparut, dar am ramas la California Baby din cauza ca mi-au placut fff mult.
Produsele Johnson, nu ne-au placut deloc.
California Baby gaseam numai la Whole Foods sau online, acum am vazut ca au si la Target sau Wlagreens.
Am inteles ca si produsele Aveeno sunt bune. Ce am mai folosit a fost Burt Bee, care sunt pe baza de miere.
www.diapers.com" target="_blank"> www.diapers.com gasesti preturi destul de bune plus cupoane de 20% off. Eu mi-am luat de la ei monitorul, am gasit free shipping, plus produsul la reducere plus 20% off.
Miha, esti o draguta
Mama de Ana si 38+
Fashion