Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)
Raspunsuri - Pagina 7
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana ilida, iti face testul no stres...e normal |
Betty, saru'mana mult pentru detalii! M-a cam luat prin surprindere consultatia si acum ma bag la pregatiri. Deci no-stres pt bebe dar big-stres pt mine
35+ voi avea un cavaler!
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana eu una am experimentat scutecele PAMPERS cu Ana, asta pana la varta de 18 luni cand am incercat marca produsa de Target...SURPRIZA, o calitate f buna, deci curutul la bb nu o sa vada PAMPERS sau HUGGIES. Pretul la cele de la target sunt jumate, imi pare rau ca nu am folosit si la Ana. |
Betty, am cautat pe site la Target dar nu vad nici urma de produse ale lor la scutece. Se numeste cumva - altfel decat Target?
35+ voi avea un cavaler!
lisssa_ana spune:
da, nu se numesc Target, www.target.com/Diapers-Baby/b/2311207011/ref=sc_fe_l_4_2242001011_13?node=2311207011" target="_blank">http://www.target.com/Diapers-Baby/b/2311207011/ref=sc_fe_l_4_2242001011_13?node=2311207011
eu una recomand tuturor mamicilor sa isi cumpere pt inceput pachete mici ca sa vedeti cum va plac/cum se simte bb in ele si dupa acea cutiile mari.
Mama de Ana si 38+
Fashion
lisssa_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilida
Betty, saru'mana mult pentru detalii! M-a cam luat prin surprindere consultatia si acum ma bag la pregatiri. Deci no-stres pt bebe dar big-stres pt mine 35+ voi avea un cavaler! |
n-are de ce sa fie stres pt tine, eu cu Ana mergeam de 2-3 ori pe saptamana, atunci era stres, mai ales ca aici te cheama de mai multe ori numai daca exista un semn de intrebare pt ei. Stai relaxata si mananca inainte sa mergi. Ei iti monitorizeaza bble in intr-un interval de 20 de min, monitorizeaza miscarile si sa vada daca ai sau nu contractii.
Windy pe unde umblii?
Mama de Ana si 38+
Fashion
alexia_ada spune:
neata ! cafeluta este gata, va asteapta
m-am trezit acum 30 min si am mancat , direct la frigider m-am oprit oare mai pot merge la analize ??? sau las pe maine? trebuie sa repet si toxoplasma , aia stiu ca nu are treaba cu papa dar astea uzuale de la med de fam din sange si urina...?
o zi frumoasa fetele
ps: ma dor sanii ii simt mari, frig iar sfarcurile sunt sensibile rau ...
32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
madybulancea spune:
Neatza....alexia mmmm cafea!!!
Of sanii ma dor si pe mine....
Ramona,hai mai rezista putin...multa sanatate!!!
Lissa cred ca tu vei fi urmatoarea cu bb in brate!
Laura mai ai atat de putin!!!!
Mie mi se pare ca mai am asa de mult....
O zi frumoasa!
Mami de Razvan (09.05.2007) si 31+
adra_bell spune:
Alexia, Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta! E tare greu, stiu, si nu conteaza cat a trecut, doare la fel de tare. Si devine si mai greu dupa ce vei fi si tu mama, eu am momente cand plang ca nu si-a cunoscut nepotii si regret ca nu am inteles-o atat de bine cum o inteleg acum.
Krissy, poezia e scrisa de Diana Loomans.
Fetelor, in legatura cu lenjeriile pentru patut, zau ca nu prea aveti nevoie de lenjerii complete. Pe perna nu are voie sa doarma, de invelit o sa stea acum invelit, ca pe urma, eu nu prea am auzit de copil care sa doarma invelit, numai in saculet poate. Deci cateva cearceafuri ar fi suficiente, dupa mine.
Am fost ieri la Doppler, doctorul a zis ca nu rezista sa nu faca si o biometrie, bebelusul e bine mersi, pozitionat transvers, 2400g, colul de 4 mm. Fluxurile au iesit bine, aveam un ghimpe cu artera cerebrala, din cauza Rh-ului, dar e bine
Daca v-a placut poezia va mai las una, asta nu-i pentru mame, e pentru doamne
Dust if you must, but wouldn't it be better
To paint a picture, or write a letter,
Bake a cake, or plant a seed;
Ponder the difference between want and need?
Dust if you must, but there's not much time,
With rivers to swim, and mountains to climb;
Music to hear, and books to read;
Friends to cherish, and life to lead.
Dust if you must, but the world's out there
With the sun in your eyes, and the wind in your hair;
A flutter of snow, a shower of rain,
This day will not come around again.
Dust if you must, but bear in mind,
Old age will come and it's not kind.
And when you go (and go you must)
You, yourself, will make more dust.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Babylicious spune:
Buna dimineata si de la mine!
Azi ma duc sa iau rezultatele la analize Sper sa fie in regula, sa nu stau iar cu ganduri...
In rest nimic nou!
Foarte frumoasa si poezia asta Adra
Va pup pe toate!!
Oana 37+ cu Eliza Maria
oxidoni spune:
Neatza si de la noi.
Am dormit bine azi noapte...noroc de vremea asta racoroasa...imi place asa.
Imediat ma apuc de calcat.
Babylicious - ai sa vii cu rezultate bune.
Fetelor cu 37-38 de saptamani, ce analize ati mai facut? Eu la 36 sapt le-am facut pe cele uzuale de sange, sumar de urina, si streptococ-ul B. Marti voi merge la control la dr care se ocupa de noi cat e dr noastra in concedu, si zicea ceva de-un sumar de urina...sa-l repet oare? Sa le fac din nou pe toate cele uzuale?
Va pe toate si sa avem o zi minunata!
37+ cu Miruna-Maria
Babylicious spune:
PAi de ce sa le repeti ? eu le-am facut la 36, azi iau rezultatele...MEdicul ti-a zis ceva? ca mie mi-a zis ca ne vedem pe 8, la control...nimic de alte analize...
Oana 37+ cu Eliza Maria