Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)
Raspunsuri - Pagina 3
squirrel spune:
Ramona draga de tine mult curaj si rabdare, nu mai e asa de mult. Intreb si eu fara sa stiu- daca cumva trebuie sa faca cezariana nu pot face echipa si cu urologul sa ii scoata si piatra?
Felicitari Anaemi si Alexa, bun venit Petru si Andrei, sa cresteti mari si sanatosi.
Pentru cine mai doreste, pofteste:
Pana acum observ ca nici o graviduta nu a ajuns la termen...
Edel- multumesc mult de intentie- din pacate am experianta in domeniu
Adra- eu am plans in sarcina aceasta cat nu am plans in toata viata mea si de multe ori habar nu am din ce motiv.
Mai aveam ceva dar am uitat.
Merg sa scot strumfii afara ca altfel mi se urca in cap.
Multumem mesagerelor noastre
Pupici
corry_28 spune:
Cereline, poate ne faci vre-o surpriza frumoasa
De abia astept s-o vad pe frumoasa aia mica
Lisssa, cat sta mama ta?Ramane sa te ajute?
Apropo, de abia astept sa-ti vad si tie printesa
Babyblue, offf, nici nu stiu ce sa-ti mai zic......curaj in continuare, si daca este sa se intample, asta este, o sa mai avem un strumfulet.
Acum imi dati voi sa ma ingrijorati pentru Arianna?
32+cu "Mugurel" si "Strugurel"
Babylicious spune:
Squirell, am intrebat si eu asta, dar din pacate nu se poate. Cel putin asha i-au zis. Oricum ii face ceza, pentru ca de la contractii ii poate perfora rinichiul sarma aia din uretra...
Abia la 2 sapt de la ceza intervin iar sa ii scoata sarma si sa ii sparga si piatra aia cu ultrasunete si sa scape de probleme...
O sa ii fie foarte greu inainte sa ii fie bine, dar cu rabdare cred ca va fi totul bine!
Oana.Irina, imi pare bine sa te vad! Ai o burtica tare dragalasa, iar de greturi infernale nici nu vreau sa imi aduc aminte!!!
I-am dat mesaj lui Alinuff si ieri si azi, si nu mi-a raspuns!
Doamne ajuta sa fie ocupata cu bebelina si sa fie totul bine!!
Oana 37+ cu Eliza Maria
Ruxiiiii spune:
Ana felicitari pt Petru si tot odata La multi ani!! E un grasunel :)
Alexad de asemenea felicitari pt Patrick!1
Recuperare usoara mamicilor si o viata cat mai frumoasa bebeilor!
Ramona imi pare sincer rau ca situatia s-a agravat...cateodata ma gandesc ca ar fi mai bine pt bebe iustin sa vina pe lume decat sa fie sub influenta sedativelor...DD sper sa te ajute sa faci ce e mai bine pt amandoi!!
Lissa cred ca esti linistita acum ca a venit mama ta! Iti tin pumnii pt controlul de azi!
Ireth vremea de afara e de vina :) Stiu ca fiecare si le stie pe ale lui dar ar fi mai bine daca ti-ai ocupa timpul cu lucruri care sa te faca sa uiti de neajunsuri si neplaceri...rasfata-te cu bebe ...nu mai e asa mult timp de intimitate maxima cu burtica :)
Eu stau la pat cumintica...maine ma duc la analize...multumesc pt raspunsurile voastre vi a vis de streptococ...analiza oricum o voi face indiferent de riscuri!
Voi ati terminat cu totul pregatirile? aveti camerele gata?
mamutz spune:
Cica maine imi vine mobila de la Bebe design, DAR, ca trebuia sa fie un dar, nu mai au lenjeriile. Le-au avut saptamana trecuta cand defapt trebuia sa primesc comanda, dar pana saptamana asta au facut picioare. Ei zic ca le trimit maine si pe alea. Adica mobila pleaca de azi, dar ajunge maine si lenjeriile pleaca maine si ajung... Asa o fi, pana nu le vad ajunse. Asta ca sa iti raspund si tie Roxxi la intrebarea cu camera gata. Ar fi gata, dar cu ce?
37+
ramyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz Cica maine imi vine mobila de la Bebe design, DAR, ca trebuia sa fie un dar, nu mai au lenjeriile. Le-au avut saptamana trecuta cand defapt trebuia sa primesc comanda, dar pana saptamana asta au facut picioare. Ei zic ca le trimit maine si pe alea. Adica mobila pleaca de azi, dar ajunge maine si lenjeriile pleaca maine si ajung... Asa o fi, pana nu le vad ajunse. Asta ca sa iti raspund si tie Roxxi la intrebarea cu camera gata. Ar fi gata, dar cu ce? 37+ |
mie mi-au raspuns la mail ca intarzie 1-2 zile adica o sa trimita sapt viitoare.
ti-au trimis pe mail factura si chitanta?
ti-au zis ca bani de transport nu apar pe factura trebuie sa ii dai asa pe ochi frumosi la cei care aduc mobila.
abia astept sa imi zici cum e.
la Ariana i-am dat eu sms aseara si e ok..nu stiu de ce nu mai scrie pe forum dar mi-a raspuns ca e ok.
34+ Gabriel Constantin
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Krissy spune:
Buna regasit in capitol nou, mama ce se umplu paginile cand curge cu bebei!
Deci, in primul rand ma bucur de vestile minunate cu noi-nascuti, asa ca sa incep cu felicitarile:
Bine ai venit pe lume PETRU, asa cum si-a dorit mamica ta, de Sf. Petru & Pavel! Sa fii sanatos si sa ai o viata fericita! Felicitari Anamaria, recuperare rapida si abia asteptam poze si detalii!
Bine ai venit pe lume ANDREI-PATRICK, ! Sanatate si o viata minunata! Felicitari Alexa, refacere usoara si multumim ca ti-ai facut vreme sa ne anunti! De asemenea asteptam pozici si detalii cand ai timp.
La multi ani celor care isi au onomastica astazi!
In al doilea rand, rugaciunile mele si gandurile de speranta se indreapta catre Ramona si bebe Iustin! Doamne-ajuta sa nu se declanseze nasterea inca, iar daca e sa fie, e tot pentru ca e voia lui Dzeu, care o sa ajute sa fie bine! Ramona, fii tare si optimista, 33 saptamani nu e f critic, cred ca esti pe maini bune!
In al treilea rand... nu stiu ce mai vroiam sa spun. Trec in viteza ce-mi amintesc repede:
-Andra, f faina si graitoare poezia! Cine a scris-o?
-Betty - ce frumos si bine e cu bunica, welcome! De-acu' poti sa tot nasti linistita!
-Burtocika - cu conectarea cu bebe dupa nastere ai pus exact punctul pe I: indiferent cum nastem, nu cred ca il marcheaza emotional pe bebe, care e buimac si nevazator la momentul expulziei. Eu am nascut natural, dar Sophia l-a "vazut" tot pe tata primul, care statea la "iesire", dar pentru asta avem un bonding aproape magic, pe care nu stiu daca tati il va egala si simti vreodata! Sustin si eu cu tarie ideea finala a Laurei si Feliciei - nu conteaza cum nasteti - sanatate sa fie - atata timp cat e decizia voastra, si nu cea "manipulativa" si neobiectiva dpdv medical a doctorului!
-Oana/Babylicious - merci inca o data ca ne tii tot timpul la curent despre fete, esti super-dulce!
-Cereline, Laura, sa scoatem si pt voi?!
Va pup, tre' sa fug, dar mai revin,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 32+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
oana.irina spune:
Citat: |
mie mi-au raspuns la mail ca intarzie 1-2 zile adica o sa trimita sapt viitoare. ti-au trimis pe mail factura si chitanta? ti-au zis ca bani de transport nu apar pe factura trebuie sa ii dai asa pe ochi frumosi la cei care aduc mobila. abia astept sa imi zici cum e. |
Eu nu am niciun semn de la ei. Oare sa le trimit un e-mail sa intreb ce au de gand? Sau sa mai astept pana la sfarsitul saptamanii?
alexia_ada spune:
am venit de la Ramona de la spital . Este mai bine,am papat impreuna :). de dimineata la 4 au aupact-o contractiile rau de tot , dr ei este in strainatate pana vineri dar a vb cu ea la tel si s-a ocupat medicul de garda de ea(dr. Tarig ). Bebe a luat doar 100gr in ultima saptamana , probabil de la stres, perfuzii ...luni avem 2040g. A facut control pe masa si colul este semi-inchis si poate sa nasca oricand . Daca cumva se intampla asa , in timpul travaliului or sa o mute la Polizu sau Giulesti (unde a rezolvat) si dupa ce bebe Iustin este ok se va ocupa si de rinichiul ei.
Va multumesc si va cere scuze la toate cere ati sunat-o sau ati trimis sms ca nu a reusit sa raspunda dar in ultimele zile nu a fost deloc in apele ei. Spera sa mai traga de timp si cavalerul sa mai stea la caldurica .
va pupaceste pe toate , si va transmite mii de multumiri pentru sustinere si este cu gandul la voi sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi .
Acum cand am plecat era cu moralul umpic mai bine , trage un pui de somn pana ajunge si sotul ei la ea .
32+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
fecian spune:
Felicitari Anaemi!!!Recuperare cat mai usoara si lapte in tzitzi pentru pitic!
Bine ai venit bb Petru (ai venit de ziua ta, strumfule)!! Sa fii sanatos, necolicos si papacios!!
multumesc mult de reaspunsuri!
Sincer ma cam panicasem, insa vad ca e ceva comun, deci nu mai imi fac griji. M-am saturat de griji.
Burtocika fiecare isi are o imagine/plan despre cum vrea sa isi aduca pe lume copii.. In momentul in care lucrurile nu sunt asa cum ti le-ai planuit atunci apar automat frustrarile si dezamagirile. Eu sunt genul ala de persoana care cred ca toate astea conteaza!
O relatie cu un copil se construieste, adevarat spui insa eu cred si in conexiunea imediata. Mie mi s-a intamplat si stiu cat de valoroasa e!
Eu m-am indragostit la prima vedere, total si nebuneste..si acum pastrez in mine amintirea aceea! Si cred ca si cu copilul tau poti sa ai acel click imediat.
Evident fiecare om isi are propriul sistem de valori, apreciem diferit anumite experiente. Eu sper ca fiecare dintre noi sa aiba parte numai de ceea ce si-au dorit!!!
oana.ioana bine ai venit printre noi!!!
laura13 uff mamicule ce e cu tine? O fi de la caldura? Ca si eu de 2 zile aproape ca nu mai mananc nimic...nu vreau sa mananc mai nimic..in schimb bag in mine apa cam 3litri...si tot greatza imi e!
Sanatate maxima
babylicious multumim de mesaje Esti cel mai tare mesager
Eu sincer nu stiu ce mai vroiam sa spun insa acum merg sa fac ceva de papica.
V-am pupat!
Felicia,de pui (Gabriel) si 35+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 5 s!!!!
Victoria invinge cancerul!!!
_
Simply happy!