Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)
Raspunsuri - Pagina 2
cereline spune:
Azi nu ma simt bine deloc,am greturi foarte puternice,dureri pe jos de nu mai pot,burta foarte tare,oare ce mai urmeaza!Sper sa nasc zilele astea!Sper ca nu v am plictisit cu starile mele!toate burticile ! 38+ Maya-Maria
gogoshika10 spune:
Ufff, Ramo, scumpa noastra!Ai de trecut multe incercari, dar pe multe le-ai depasit deja. Suntem toate cu gandul la tine. Doamne-ajuta ca Iustin sa mai stea un pic cumintel la mami in burtica. Suntem alaturi de voi.
Cristina G.
34+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
gogoshika10 spune:
Cereline, burticutza frumoasa..., imi pare rau ca nu esti bine. Poate s-a hotarat bebe sa dea semne ca vrea sa vina.Mult noroc iti doresc.Sa ne tii informate.
Ireth, poate-i vremea asta ciudata de vina.Uite un sa treaca.Ai incercat sa dormi un pic, poate se mai risipesc norii de deasupra borcanului...?
Cristina G.
34+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
lisssa_ana spune:
Prezent!!!
Felicitari anaemi si alexad
Bun venit pe lume Andrei Patrick si Petru. Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi.
Ramona,inca un pic mai rezista, inca un pic draga mea... .
Noi suntem bine, Ana s-a trezit...nici nu a deschis ochii bine ca a si pus-o pe bunica la citit din Nemo. peste tot unde merge o ia si pe bunica de manuta...e atre draguta
Eu ...bine, merg azi la medic la control sa vedem ce si cum. Sunt curioassa ce dilatatie am.
fecian, si eu la fel, imi ud chilotul, nu f tare dar il ud. Plus ca acum avem o scurgere mai abundenta care ajuta la nasterea naturala.
Ha...mi-am vazut numele si motzatele pe prima pagina...pai sa speram ca nu o sa stea f mult acolo si sa lasam loc si pt alti bbi sa vina.
Va pup!
P.S. Adra, mi-a placut mult poezia.
Fetelor, haideti sa o lasam balta cu natural vs cezariana, am/ati avut timp 9 luni sa luati o hotarare. Oricum acum e prea tarziu deci mai bine ne gandim poztiv si pregati psihic pt marele moment care cu adevarat va avea mai mare impacct asupra noastra decat asupra copilului. Ce stie bb?? nik...sa planga ca e intr-un mediu nou...atat...dar e cel mai frumos bb si cel mai dulce planset(asta 2 sapt pana prinde forta )
Mama de Ana si 38+
Fashion
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina Ah, voiam sa va mai spun ca eu, gravida fiind, dorm 7 ore pe noapte. La pranz nu dorm, ca-s la munci. Dar de ce dorm eu 7 ore noaptea? Pentru ca ma uit la Grey's anatomy sau la CSI pana la 1 noaptea :) |
Si eu la fel
Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
lisssa_ana spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Petru si Pavel si derivatele lor!
Mama de Ana si 38+
Fashion
v_florina spune:
Lisssa, pai si cand mai recuperam noi orele astea de somn?
Cum este cu mama langa tine? (intrebare retorica).
Biata Ramona.... mai, dar ce ghinion, de la o amarata de piatra la rinichi... Ne rugam sa mai stea bebe Iustin putin la caldurica, inca putin, macar doua saptamani.
Ireth, afara din butoi! Analize, tratamente... stai cool, macar acum mergi pt tine. Sa vezi ca dupa nastere, va trebui sa mergi pt bebe.
In ce pv probleme cu banii, nu are rost sa te agiti acum. Adica, agita-te, dar nu te mohori din cauza asta. Ai ce sa schimbi acum? Nu, asadar mai asteapta putin pana dupa nastere si vezi atunci ce puteti face.
Eu de ex, stiu ca firma se inchide in sept. La anu' cand revin din concediu, nu am unde reveni, deci va trebui sa-mi caut de lucru. Nu este o situatie f ok, insa stiu ca in acest moment nu am ce sa fac pentru a schimba situatia. Si ca atare nu ma panichez, nu ma agit, nu ma stresez. Toate la timpul lor.
32+
Laura13 spune:
ramona sa dea DD sa fiti bine si sanatosi. daca bb decide sa vina acum, tot ai reusit sa treci de cele 32 de saptamani critice. curaj, putere multa iti doresc. DD e acolo sus si are grija de voi doi, sunt sigura. noi tinem pumnii si ne rugam sa fiti sanatosi, chiar daca va fi sa nasti acum. *10000.........0000
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
eu ma duc la no-spa si stat in pat, contractii, am mancat si acum imi vine sa vomit ... si chiar nu e un moment bun, florin pleca maine dimineata la bucuresti sa il aduca pe Dani, deci, pana maine seara trebuie sa stea bb cuminte.
fetele, sper sa citesc doar vesti bune.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
oana.irina spune:
Felicitari mamicilor curajoase! Bun venit ingerasilor printre noi!
Mi-am facut si eu album pe contul comun. Nu am avut decat cateva poze in calculatorul asta, dar imediat ce mai adun, ca acum mi-e lene , mai pun. Publicarea pozelor personale pe net implica o anumita asumare, zic eu. Cam din aceste considerente nici eu, nici sotul meu nu avem facebook, insa avem o multime de ”prieteni”, cunoscuti care si-au postat poze pe facebook sau hi5, facute la noi in casa, in parcul proprietate, sau in biroul sotului. E deranjant, intr-adevar, dar mi-e si jena sa le spun sa si le scoata.