Iul-aug 2011!HAI MAMUTZ&LAURA! SNTATE RAMONA! (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Nici bine ca am intrat azi si vad ca in afara de Roxy, care stiam ca a nascut ieri, mai avem doua mamici. Eu ma pregateam sa zic felicitari lui anaemi, dar nu stiam cand nascuse si mai vad o mamica: Alexa!!!

Yeahhh!!!! Saptamana asta chiar ca a inceput bine!!

FELICITARI ANAEMI!!!

BUN VENIT PE LUME BEBE PETRU!!!

BRAVO ALEXA!!!!

BINE AI VENIT BEBE ANDREI PATRICK!!!!

Azi raportam si noi 37 de saptamani. Si am pus noi pozici de azi!!
Pup la toate mamicile, burticile si bebeii!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 37+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 21 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR ALEXIA PETRU SI PATRICKRECUPERARE USOARA PROASPETELOR MAMICI ROXI ANAEMI SI ALEXAD

32+super fericita cu un

Mergi la inceput

PT BABYBLUE SI BEBE IUSTIN,PRIN CATE TREBUIE SA TREACA SARACA

32+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Ramona , sa dea DD sa fie bine bebe indiferent cand va vrea sa vina si tu sa reusesti sa suporti cat mai usor putinul care a mai ramas.
Vad ca nu sunt singura care ma confrunt cu greturi, eu credeam ca o fi antibioticul de vina , pt ca am si probleme cu stomacul , mai rau ca de obicei. de dureri nu mai spun , ca dupa 3 pasi deja sunt terminata de spate , burta , picioare si toate alea...in situatia asta chiar ca ma tem sa ajung pana pe 17 iulie cand e termenul .cine sa ma mai inteleaga , pana acu plangeam ca nu ajung la termen si acu vreau sa nasc , durerile astea ma termina.

37+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Mai am o veste buna....astept cate o savarina de la fiecare ...
Sms de la Alinuff:

"Am plecat Acasa. Suntem pe drum. Anto e bine, cumintica, acu a papat si ma urmareste cu un ochi. sunt terminata fizic si psihic, dar ma montez eu acasa. Pup"

Oana 37+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Mai am o veste buna....astept cate o savarina de la fiecare ...
Sms de la Alinuff:

"Am plecat Acasa. Suntem pe drum. Anto e bine, cumintica, acu a papat si ma urmareste cu un ochi. sunt terminata fizic si psihic, dar ma montez eu acasa. Pup"

Oana 37+ cu Eliza Maria

si o
ce ma bucur pt alinuff si bebe antonia sa dd sa fie intr un ceas bun plecarea lor acasa

32+super fericita cu un

Mergi la inceput

Alexia Dumnezeu s o ierte pe mama ta!! Inteleg prin ce treci, caci si eu mi am pierdut mama acu 2 ani jumate!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 21 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Luna iulie este pentru mine una cu multe amintiri. Pe 6 iulie, acum 8 ani a murit bunicul meu drag care m a crescut. Pe 7 iulie, acum 7 ani a murit bunica de pe tata si pe 8 iulie era ziua mamei mele care s a dus in lumea blajinilor in 2008. De aia sper sa trec de astea trei dati si sa fie una si fericita!! Cateodata cand ma gandesc ce mult si a dorit mama sa si vada primul nepot/nepoata ma apuca . Saraca a murit la dar 53 ani!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 21 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Corry, eu am inteles ca unghiile trebuie sa fie curatate, nu cu oja. Nu m am trezit niciodata cu burtica deformata.

La Multi Ani!

tuturor celor cu nume de Petru, Pavel, Paul, Petronela si toate celelate derivate! Va doresc sanatate si iubire.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 21 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Ramo, scumpa! Ai de trecut multe incercari, dar pe multe le-ai depasit deja. Suntem toate cu gandul la tine. Doamne-ajuta ca Iustin sa mai stea un pic cumintel la mami in burtica. Suntem alaturi de voi.

Lisssa am visat aseara ca ai nascut doua fetite!!! Ciudate mai sunt gravidele astea, nu?

Cereline, sa scoatem si pt voi?

Laura 13 luni ai cezariana!!! Multa bafta si sper ca esti pregatita!! Noi suntem!!!

Babylicious uite si o savarina de la mine!!yami]....ma bucur cand vad mesaje bune de la mamici!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 21 ZILE!!!!!

Mergi la inceput