Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Fetele, am si eu o pb cu titi . Catalina a inceput sa muste si sa traga de ele si ma doare raaaaaau
Dupa ce termina de supt incepe si se screme sa iasa afara si strange cu gingiile de san..de-l face plat apoi tanand de el isi intoarce capul in directia aopusa si trage de sfarc...dupa 2 trageri din astea imi dau lacrimile. Daca o pun jos nu mai face caca
Acum imi aduc aminte ca tot asa a inceput sa faca si Cristi, apoi a scazut lapticul iar la 5 luni si jumatate i-au dat dintisorii iar dupa 6 luni nu am mai avut curaj sa-i bag tata-n gura
Oare de ce face asa? lapte e in san, ca strang sa vad si tasneste. Ce sa-i fac sa na ma mai muste?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralukab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Fetele, am si eu o pb cu titi ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa ce termina de supt incepe si se screme sa iasa afara si strange cu gingiile de san..de-l face plat apoi tanand de el isi intoarce capul in directia aopusa si trage de sfarc...dupa 2 trageri din astea imi dau lacrimile. Daca o pun jos nu mai face caca ![]() ![]() Acum imi aduc aminte ca tot asa a inceput sa faca si Cristi, apoi a scazut lapticul iar la 5 luni si jumatate i-au dat dintisorii iar dupa 6 luni nu am mai avut curaj sa-i bag tata-n gura ![]() Oare de ce face asa? lapte e in san, ca strang sa vad si tasneste. Ce sa-i fac sa na ma mai muste? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Mada, si eu mai patesc asa, altadata incepe sa tipe cu sanul in gura desi mai este lapte iar lui ii este foame. Il mai pacalesc schimband pozitia de alaptat. De cele mai multe ori prinde smecheria asta. Se mai potoleste si daca il tin un pic ridicat sa ragaie.
Astept si eu cu interes sfaturile de la celelalte fete
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralukab
Mada, si eu mai patesc asa, altadata incepe sa tipe cu sanul in gura desi mai este lapte iar lui ii este foame. Il mai pacalesc schimband pozitia de alaptat. De cele mai multe ori prinde smecheria asta. Se mai potoleste si daca il tin un pic ridicat sa ragaie. Astept si eu cu interes sfaturile de la celelalte fete ![]() Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
asa patesc si eu cu Daria. In ultimele 2 seri chiar refuza sanul, voia suzeta. Dar am pacalit-o pana la urma.
![](pupic.gif)
plange bubulina. revin ca mi-a fost dor de voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
pupicuti dulci!!
pisumic si salo LA MULTI ANI PUIUTILOR VOSTRII MINUNATI!!!! MULTA SANATATE SI NOROC!!!
fug sa trag si eu cu okiul din urma
stefyapost spune:
citat din mesajul lui dyadyazuza stefi ce frumoasa e printesica ta ![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita cu ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
stefyapost spune:
citat din mesajul lui catank stefyapost dulcica tare micuta, iti vine s-o maninci nu alta. ![]() ![]() ![]() Ce parere si-a facut sotul de tarisoara noastra draga? ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() i-a olacut mulllllllllllt mai mult decat ultima oara cand a fost ![]() ![]() ![]() |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
La multi ani pt Petru de Pisuc si Petra de Cami si bineneteles la multi ani si pt Salo_sama!!!
La multi ani pt toti sarbatoritii si sarbatoritele si pt nepotica lui Strumpitz!
Revin....s-a trezit nervosul meu!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
stefyapost spune:
citat din mesajul lui simonacip Neata fete. N-am apucat sa mai intru aseara... LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!!! Ally, ![]() ![]() Strumpfi, iti prieste Londra cu racoarea de acolo. Multumim ca te ocupi de listutza cand ai timp. Alexina, ce-ai mai patit....ooof, m-am saturat de necivilizatie...si eu m-am certat cu unele acum 2 zile...tot un capuccino la mijoc...nu intru in detalii ca sunt asa plictisita si necajita ca doar cu cearta se mai rezolva pe la noi... Andreea ![]() ![]() Hapiness, Dya ![]() Miki, scuze pt nepotzel...chiar ma gandeam cand am scris dc nu cumva gresesc...dar scriu din memorie, ca n-am timp sa notez pe ceva si uite asa se isca confuziile. Stefy, daaaa..pompa nu se compara cu suptul lui bb niciodata...E distantza dintre frumos, dulce, minunat si urit si plictisitor...Dar te apreciez tare ca nu renunti si ca ii mai dai cat vei mai putea. Cami,La Multi ANi Petrei!!! Sa fie sanatoase amandoua fetele tale si tu la fel, mami sa ai putere pt ele. SaloLa Multi ANi si Petrei tale...de ce nu mai intri sa ne scrii? Xeo ce remarci mi-am mai auzit si eu pt ca am facut al treilea copil.."asa tanara" (lumea ma vede de 23 ![]() Vas, si eu tin minte cand ai zburat cu parasuta atunci...mie mi-a parut putin rau ca n-ai mai scris la noi...atunci chiar as fi vrut sa-ti spun ca-i mai fain sa fii printre primii la o odisee decat ultima la alta...oricum, bine ca ai revenit! Catank, frumu foc Ioana, cat imi place de ea...si ce grasulina este... Mada, imi plac mult pozele si tu arati minunat, ai slabit serios de tot...felicitari pt vointza...Ce rau imi pare ca n-am reusit si noi sa ne vedem... Lavi, felicitari pt decizie, sper sa va implinitzi rapid visul.Diferentza fata de bloc, betoane e enorma...mai ales pt copilasi...dar si in rest. Acceptul prin prima casa nu implica nici un cost suplimentar pt vanzator, dar e avantajos pt cumparator are taxe notariale mai mici,lipsa anumite comisioane etc...Noi tot prin prima casa am vandut...si a fost ok. Cat depsre casutza...dc nu ai pe nimeni in domeniul constructiilor si pile pe la primarii etc, n-are rost s-o faci singura...pt ca te vei trezi ca te costa mai mult decat s-o iei de-a gata...plus alergatura si timpul pierdut...la noi nu avea cine sa alerge pt fiecare lucru... Moulineta, bun venit!!! Deea, de cand asteptam pozicile de la botezul Annei!!EU tot urmaresc Piccasa. Roxy ![]() Lalely, cand ne pui pozici? Scrish, pregatiri pt botez? Pisuc, da, ieri a fost mult mai faina vremea decat azi...as fi fost multumita macar sa nu ploua, sa pot iesi sa-mi iau si eu un capuccino de la aparat... ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
ai descris exact diferenta dintre supt si pompa...sincer,imi e tare teama ca voi ramane fara laptic.. cumnata mea,care are puiut cu 2 luni mai mare,cand a inceput munca a ramas fara
![](bang.gif)
![](bang.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui pisucmic Ally ![]() ![]() BBYasmi, Alexina ![]() Urata vreme si inteleg ca asa va fi toata saptamana (sau mai rau, ca macar azi am stat 3 ore in parc dar cica va ploua tare zilele urmatoare). Numai sa fie frumos in WE ca duminica avem botez!!! ![]() Va imbratisez ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
![](punk.gif)
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui Deea99 doamne ce vreme de kakao azi dac va zic ca nu am scos fat din casa e tare curent la mine in curte si mi-a fost frics sa o scot....plus ca nu am scapat de okisorii care ne curg abia vineri obtin em rezultatul de la secretii yasmi tare duci mai sunt piticii tai...si cum sta L atent la cartea lui iasmi..parca ar intelege ce ii pov ea ![]() Ally felicitari pt condus...uff oi trai si eu ziua in care sa plec singura cu masina ...pai as fi in stare sa ma duc chiar pana la mall afi sa beau o cafea facuta de duduia care a supi pe Alexina..dar numai sa prind curaj in trafic ![]() aseara cand am admirat pozicile din picasa am zis ca Petru e cel mai pletos, dar uite tu mi-ai amintit de Gheorghia si de Edy al tau insa recunosc ca pe gheorghia nu am vizitat-o ca nu a mai pus mami pozici si tu parca nu mai ai album..sau ma insel eu?? Miki nastere usoar pt cumnata si o nepoata sanatoasa si voioasa..ce bine o sa ii fie Andrei cu o verisoara asa de varsta apropiata.... daca sunteti apropiati ca familii o sa vedeti ce legatura frumoasa o sa se lege intre ele..vor fi ca 2 surori Pisuc doamne ajuta sa fie vreme buna in w-e.... Scrish ms....ieri am vazut si eu mesajul..insa cineva mi-l deschisese mai de mult....acum vad ca suntem pe o linie buna...fata papa mama-i fericita ![]() felicit bebelanii care sunt nervosi, care fac tumbe, care sug haine (si noi o facem. ma baleste toata ![]() a mea tumbe insa nu face. dar am citit ca-i ok cu ce face la varsta asta..insa ce ma cam dispera este suptul pumnului...doamne daca ar avea 5 pumi pe toti ar fi in stare sa-i bage in gura in acelasi timp...scuipa suzeta si dai ciof ciof la pumni.... imi e treama sa nu se prinda ca poate suge doar degetul mare, ca nu stiu cum sa o mai dezvat apoi. ma gandesc ca de pumn s-o plictiosi intr-un final ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)