Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

happiness Maria pana la urma a facut singura? daca zici ca cu termometrul n-a mers... si dupa cate zile? Anastasia se si screme cateodata si da parturi. si la parturi se screme asa tare, deci este clar ca are un disconfort, mai si scanceste, cred ca o si doare.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

simona da, foarte cumintica si curajoasa a fost azi la vaccinul de 2 luni a plans doar putin cand a intepat-o si gata.
oare sa-i facem baita diseara? la vaccinul de 2 luni i-am facut. voi faceti?
cate zile a stat Arsenie cel mai mult fara caca?

Mergi la inceput

deea si eu abia astept poze de la botez

pisuc mare umblatura cu dosarul. mie-mi zici? a trebuit sa merg de 3 ori la servici cu adeverinta aia. ba era gresita, ba era mazgalit ceva acolo si nu mi-o primea, ba nu stiu ce.... te si enerveaza astia. bine ca ai rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor va mulumesc pt pareri si incurajari!!!

Intre timp m-a laurit prietena noastra Viss..ce si cum..Viss multumesc frumos!!!

Este asa greu numai sate gandesti ca ai puiul bolnav,dar si sa mai astpeti cine stie ce diagnostic...Ne rugam sa fie totul cat mai bine din ce poate fi...Vom vedea saptamana viitoare.

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salut mamici!
Nu stiu ce a patit Ioana de s-a trezit la 3 noaptea...sunt curioasa ce face in noaptea asta. Dar mi-a fost tare drag, parca imi era dor sa-i dau sa pape in toiul noptii. Sa nu aruncatii cu rosii in mine

Lalely Sanatate multa! Sper sa nu fie nimic grav. Doamne ajuta!
happynes Multumesc mult! Va merge sotul la primarie sa vada ce si cum. Am luat un nr de pe site-ul primariei dar nu raspundea nimeni
roxy Ioana facea kk la doua zile, dar acum face mai rar, ce mai mult am lasat-o 5 zile, apoi a facut azi dupa 4 zile...repet, nu plinge, nu se screme, nu vad ca ar avea vreun disconfort. Eu o las sa se regleze singura.
Legat de ceapa " nici o masa fara ea''
strumphy vad ca ti-au raspuns fetele, ... si eu fac cam aceleasi actvitati. Astazi am observat si eu cum incerca sa se intoarca, a reusit pe jumatate, am prins-o si in foto .
De prins jucarii inca nu le prinde, insa i-am dat un trandafir cu codita(fara tepi) si nu va spun ce tot dadea din minuta dar nici ca nu-i dadea drumul. Intr-un final l-a scapat I-am facut si filmulet si foto...asa frumos il privea
miki asa imi place cum ne explici una alta. Te apreciez tare mult!Imi pare rau de Vlad...pupa Ioana buza lui, poate ii mai trece
Pup toata gasca de mamici active

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

eh miki d aia imi e si greu, ca luca e super cuminte, ia perfect in greutate, nu se constipa...deci motive sa incep nu prea as avea. plus ca stiam ca trebuie indeplinite niste conditii: sa stea in fundulet, sa ii fi disparut reflexul de impingere din gurita...si bag mana in foc k peste o luna, cand o sa implineasca 4, nu o sa stea in fundulet, nici nu e recomandat!!

in alta ordine de idei, voi mamicile care aveti experienta la diversificat, ce orar de mese aveti pentru bebe? luca al meu mananca la 8 dimineata prima masa, la 12, la 16, la 20 si ultima masa la 22:50 mai nou (am reusit sa ii decalam ultima masa) dupa care doarme fara sa se mai trezeasca pana la 8 dimineata cand o luam de la capat. doctorita mi-a zis ca programul trebuie sa inceapa la 6 dimineata, 10, 14, 18 si ultima masa la 22. voi ati avut alt program? ca dupa ce dormeam si eu toata noaptea, acum sincera sa fiu parca nu imi surade deloc trezitul la 6....

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

asta cu trezitul la 6 e chiar aiurea. La diversificare oricum raman 2 mese de lapte /zi. Eu la Cristi aveam 5-6 mese de lapte cand am inceput diversificarea si am inlocuit treptat 3 dintre ele. Manca lapte la trezire, apoi urmatoarea masa am transformat-o in gustare cu fructe cu/fara biscuiti, cea de pranz in masa de ciorba/supa, cea de dupa amiza in masa de lactete: iaurt, branzica iar cea de seara a ramas cu lapte.
Daca mai vroia si o alta masa de lapte ii dadeam. Treptat am inceput sa adaug in ambele mese de lapte (seara si dimineata) cereale.
Capraru recomanda ca laptele de dimineata sa fie fara adaos de cereale, iar fructele sa fie simple(fara biscuiti)sau chiar sa se sara masa de fructe. Eu chiar daca i-am dat adaos mereu a fost slabut, si acum e la fel, asa e felul lui dar imi place asa.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
azi iar am alergat pe cladura asta in toate directiile : la CIC, unde tot dosarul era perfect minus adeverinta de venit de la facultate cu o chestie necompletata - figa la rectorat sa-mi corecteze, fuga inapoi sa depun, fuga la mall sa cumpar marturiile alese ieri, si -desi la telefon imi spusesera ca au nr sufiecient, cand am ajuns s-a dovedit ca nu stia ca se mai vandusera o parte, deci am facut doar comanda si in WE se duce tati sa le ia... si tot asa, am murit de cald si intre astea bineinteles am si alaptat o data ca bietul bb nu era sa astepte rezolvarea tuturor problemelor
Diseara mergem la "degustarea" meniului de botez, el merge cu buni in parc... Aseara am fost cu totii sa vorbim cu preotul care il boteaza, cu nasa (evident puiul nu a intrat in biserica) - e tare frumoasa, si preotul cu har.

Acum sa raspund pe fuga la ce am mai citit pe aici:
Strumphi, noi facem urmatoarele "activitati": vorbim foarte mult cu el, si el ne tot raspunde pe limba lui, deja cu silabe (de cateva zile zice chiar "ma-ma" dar evident ca nu stie la ce se refera ...); fac cu el bicicleta si un pic de gimnastica cu mainile; masaj (ca tot am facut cursuri la moasa...) in cursul dupa-amiezii; sta pe covorasul de activitati si de la inceput s-a prins el sa dea cu piciorusele intr-un perete al acestuia ca sa se miste animanlutele de deasupra capului si el vrbeste ceva cu ele; ii miscam obiecte sa le urmareasca cu privirea (asta de mult); uneori dansam cu el prin casa. Azi pe neasteptate s-a intors singur pe o parte sub nasul nostru, nu ne-a venit sa credem!!! il punem pe burtica cateva minute pe zi

Fug!!! au venit niste prieteni

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

pustiul tau e chiar precoce daca face atatea lucruri

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Buna fetelor, am primit un alt laptop, asa ca am putut sa deschid cat i-am dat sa suga Ilincai. Sunt rupta, nu mai pot, greu de tinut 2 case . De maine imi vine iar femeia ca nu mai rezist, am chemat-o ca trebuie sa merg la lucru si o mai las saptamana viitoare cateva zile.

Lalely multa sanatate va doresc, vaccinul poti sa-l faci oricand eu la Matia le-am avut decalate cu 2 luni si a fost totul ok.

Scish eu pe ai mei i-am diversificat dupa 6luni, chiar de la 7. La 8 luni abia aveam o masa introdusa. Eu stiu ca diversificarea cat mai tarzie e cel mai ok. Nu ma refer aici la cazurile in care bebe nu pune in greutate sau are diverse intolerante. Cat despre program nu-ti fa nici o grija, vei gasi tu unde sa bagi mesele, plus ca se va mai schimba si programul copilului. Eu un a nici nu stiu daca Ilinca are vreun program, cand ii e foame ii dau sa suga, habar n-am ce ora e. Nu uita ca odata inceputa diversificarea adio libertatea pe care o ai acum. Acum iau copilul si plec, chiar nu conteaza cand ma intorc, numai scutece sa am. Ei cand diversifici nu mai e asa, trebuie sa fii acasa sa storci fructele sa le dai atunci proaspat, sa fierbi legumele sa fie totul proaspat, e nasol. Daca ar fi dupa aspectul asta n-as diversifica pana la un an.

Na sunt somata sa parasesc lapu ca atseapta Alex cu un prieten sa se jpoace.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

pt plecari sunt borcanele gata preparate . nu zic ca sunt ele nemaipomenite dar se gasesc peste tot si din cand in cand daca nu esti acasa pt masa se pot da copilului.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamneeeeeeeeeee
lalelyyyyyy
ne vom ruga pt voiiiiiiii
offffffffff
mi se face pielea de gaina
stiu prin ce treci
am stat cu antonia f mica in spital
si am ramas cu sechele
dar te rog
sa fii puternica
cat de greu ti s-ar parea
tre sa fii tare pt bebele tau
chiar daca noaptea vei plange
ziua sa fii ok
si sa iti pastrezi laptele
te rog sa te rogi mult
sa ii indrume dumnezeu pe doctori
sa faca totul bine pt voi
doamne ajuta!
iti tin pumnii

Mergi la inceput

mai da ce activitate restransa pe aici. Ce animat era forumul in sarcina, acum..pauza ..desi stiam ca asa se va intampla

Citesc diverse articole depre dezv copiilor, mai sortez din hainutele fetei si ma apuca plansul ca ei cresc asa repede . O iau in brate pe Cata si imi aduc aminte cum in tineam si pe cristi si acum e deja baiat mare si vine la pupat doar cand vrea el. Iar pe Cata nu-mi mai vine sa o las jos din brate. I-as strange in brate si as vrea sa se opreasca timpul in loc, sa nu mai cresca, sa ramana la pieptul meu mereu

Poze

Mergi la inceput