Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mada pt tine am intrat!
sa nu fi singurica pe aici!! ca nu prea mai aveam de gand sa intru...
lalely sunt alaturi de voi!
pisuc.....tata nu zice???? ce copil precoce....
roxy, si eu zic ca si happy.... am folosit termometru la fetita pana la 3 luni...nu a dat nici o dependenta.
mada,da, si noi am folosit si vom folosi borcanase cand nu suntem acasa.
eu sunt de parere ca nu trebuie luat drept regula ce scrie in carti ci personalizat in functie de copil.
la multi ani Lucutza de cris1!!!!
la multi ani luana de donna!!
la multi ani daria de laura!
cam atat...
va poop
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra mai da ce activitate restransa pe aici. Ce animat era forumul in sarcina, acum..pauza ![]() ![]() Citesc diverse articole depre dezv copiilor, mai sortez din hainutele fetei si ma apuca plansul ca ei cresc asa repede . O iau in brate pe Cata si imi aduc aminte cum in tineam si pe cristi si acum e deja baiat mare si vine la pupat doar cand vrea el. Iar pe Cata nu-mi mai vine sa o las jos din brate. I-as strange in brate si as vrea sa se opreasca timpul in loc, sa nu mai cresca, sa ramana la pieptul meu mereu ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
ieri in timpul mesei andra s-a oprit din supt sa-mi zambeasca si sa gangureasca cu gura pana la urechi si pe urma s-a cuibarit asa multumita inapoi la san ca m-a bufnit plansul
![](plang.gif)
desi mai mult ca sigur il voi face si pe-al treilea, nu cred ca rezist
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyadyazuza/dyadyazuza.jpg)
dyadyazuza spune:
buna seara mamici si pitici
puiul meu a facut rost de niste muci muuulti multii si galbeni luni mi-a vomitat de 2 ori lapticul care avea o consistenta mucoasa. am fost la doc. si nea dat sa facem aerosoli cu dexa, acc si ser fiziologic 5 zile dupa care din nou la control. acum e mai bine dar luni am fost super speriata ca se ineca si luni noapte nu am dormit deloc am stat si l-am pazit ca se tot ineca cu ei.
dupa 6 zile in sfarsit a facut kk-utza azi. a facuuutttttt pt 6 zile. nu stiam cum sa il curat. lam luat si l-am bagat direct in baliuta cu apa. l-am lasat 6 zile pt ca nu dadea semne ca il doare burtica. alta data cand il durea burtica il stimulam cu termometru iar cand nu mergea nici asa bagam supozitor.
de ieri avem 3 lunite suntem baietel mare. multumesc celor care i-au urat la multi ani. sunt atat de mandra de el. e atat de cuminte sa-l vedeti cum sta el la aerosoli si rade la mine si gangureste . bine mai intoarce capul se mai foieste dar ma asteptam sa urle. cand ii scot mucisorii cu batista bebelusului urlaaa...
[redstunfi al meu apuca jucariile de la 2 luni jumate si le agita dar eu l-am stimulat mult.. cand nu doarme sau numai cu el si vb si radem si ne jucam cu jucariile. intoarceri nici al meu nu face. deci eu sunt de parere ca fiecare copil are ritmul lui.
la 3 luni avem si noi 6400 gr la 65 cm dar era imbracat si pampersul pus de 2 ore si fara kk facut de 6 zile. oare cat sa scad?? 200 gr e suficient?
scrish[/red] si eu sunt de acord cu pediatrul tau.
aaa si a zis doctora ca pot sa ii dau 2- 3 lingurite de suc de mar daca nu face kk. si chear o sa ii dau
mamica fericita cu de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Citesc diverse articole depre dezv copiilor, mai sortez din hainutele fetei si ma apuca plansul ca ei cresc asa repede . O iau in brate pe Cata si imi aduc aminte cum in tineam si pe cristi si acum e deja baiat mare si vine la pupat doar cand vrea el. Iar pe Cata nu-mi mai vine sa o las jos din brate. I-as strange in brate si as vrea sa se opreasca timpul in loc, sa nu mai cresca, sa ramana la pieptul meu mereu Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze |
ieri in timpul mesei andra s-a oprit din supt sa-mi zambeasca si sa gangureasca cu gura pana la urechi si pe urma s-a cuibarit asa multumita inapoi la san ca m-a bufnit plansul aceleasi sentimente ma incearca, as vrea sa stea timpul in loc..imi vine sa plang ca nu voi mai trai probabil aceste sentimente..ca ei cresc asa repede si nu se mai intoarce timpul inapoi..stiu ca vor veni alte momente minunate alaturi de ei dar parca nimic nu se compara cu aceste clipe.. desi mai mult ca sigur il voi face si pe-al treilea, nu cred ca rezist mami de 2 prichindei |
Cat de bine va inteleg fetelor, exact asa simt si eu, mai ales ca Ilinca cu siguranta va fi ultima.
Miki asa am ajuns si eu la 5 copii.
![](pupic.gif)
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
yasmi pup sexy-mamica
miki, ce tare ai fost la faza cu al treilea . eu nu mai am curaj pt al trei-lea si nici sotul
dya, eu zic ca tb sa scazi mai mult, dar cel mai bine il mai cantaresti odata: dezbracat, fara pampers si cacacit
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
dyadyazuza spune:
roxi da ce bolfute are pitica ta. tare mult imi place. si e si o curajoasa felicitari.
aaaaa apropo e posibil sa stie copii de la varsta asta de plimbare?? cand stam prin curte daca ma apropii cu el de poarta incepe sa dea din picioare si sa cchiuie si azi dupa ce l-am imbracat ca sa iesim la plimbare pana m-am imracat eu a tinut-o numai intr-o maraiala si cum l-am pus in marsupiu a tacut pe loc.
mamica fericita cu de
dyadyazuza spune:
mada daca ma mai duc o data la doc cred ca ma fugareste cu paru ca am tot fost in ultima vreme si are un program.... de iti vine sa faci asasi niciodata nu m-a lasat sa il dezbrac.bine ca azi era imbracat intr-un badi tip pantalon scurt
mamica fericita cu de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
ieri in timpul mesei andra s-a oprit din supt sa-mi zambeasca si sa gangureasca cu gura pana la urechi si pe urma s-a cuibarit asa multumita inapoi la san ca m-a bufnit plansul ![]() desi mai mult ca sigur il voi face si pe-al treilea, nu cred ca rezist ![]() mami de 2 prichindei |
Neata fetele!
Nu dau nimic de baut acum de dimineata, ptr ca voi inca dormiti si eu ma voi baga la somn din nou. M-am trezit sa pape Ioana, s-a trezit la 5.30...deci, nu stiu ce disconfort a avut ea ieri de s-a trezit la 3.
Fetelor, m-ati facut sa dau ''apa la boboci'' asa de dimineata... mikisi fetita mea se opreste uneori din mincat, sta si ma priveste, gindureste si imi zimbeste de eu raman himnotizata
![](plang.gif)
Eram hotarita sa merg la un an la lucru, dar nu cred ca voi face pasul acesta, ...nu pot sa o las, nuuuu pot
![](plang.gif)
Nici nu stiu de ce am intrat sa scriu, dar prea m-ati emotionat asa de dimineata
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Merg la somnic
![](nani.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
citat din mesajul lui roxy_s simona da, foarte cumintica si curajoasa a fost azi ![]() ![]() oare sa-i facem baita diseara? la vaccinul de 2 luni i-am facut. voi faceti? cate zile a stat Arsenie cel mai mult fara caca? ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Eu nu le-am facut baitza in ziua vaccinuui nici unuia. A stat 4 zile fara kk, dar stiu ca la san asimileaza tot si ca oricum el nu e constipat pt ca nu a facut niciodata tare. Niciodata. Nici nu stiu dc are cum sa fie constipat pana la diversificare sincer. Eu cred ca ei isi formeaza stomacelul si-si fac un ritm in functie de organism, de cat papa in unele zile....
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
catank si pe mine m-au emotionat fetele
Mada, Miki, ..si eu sunt la fel..mabucur de fiecare moment. Eu voit nu cred sa mai fac alt bb(asa am spus si dupa Matei), dar dc se intampla sa raman...nu se discuta, il primim cu bucurie
Lavi...esti supi?
Dya, cred ca e ok 200 dc scazi, hai 250..desi era mai buna o cantarire cum spunea si mada.felicitari pt voinicel!