Strumfi de iul-aug 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

La multi ani tuturor strumfilor!

Sa ma laud, azi e ziua mea, un coleg mi-a zis ca dupa 30 cica nu se mai zice varsta. Eu zic ca fac 31 si merg pe 21

Va invit la un tort virtual cu crema de caise, ananas si ciocolata din plin!

Astazi fac petrecere la serviciu la 12:30 si sper sa iasa toate bune ca am dat comanda la restaurant dar au zis ca imi fac surpriza, practic eu n-am comandat nimic concret O sa vad surpriza la 12, nu ma panichez ca am mai colaborat cu ei dar totusi am emotii, e prima mea zi sarbatorita aici in companie si o sa vina multa lume.

Sotul mi-a adus aseara, venit din delegatie un buchet de flori de camp pe care el le-a cules si aranjat (mi-l si imaginez in costum pe camp), cu spice de grau, floarea soarelui, o frumusete!

Ma simt minunat si vreau sa transmit starea mea de bine tuturor fetelor, sanatate celor bolnaviori si multa rabdare si putere pentru toate mamele!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Gabi, f simplu si evident, dupa fiecare chiar si numa sfert de galbenus, la 2-3 ore voma apoi o zi intreaga avea scaune moi si urat mirositoare a ou clocit.

ma duc la dr. off aveam atatea de facut

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, sanatate lui eric, sper sa va treaca repede!
cygny, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai o zi minunata azi!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI Cygni

LA MULTI ANI tuturor strumfilor...

Dana, sanatate lui Eric, poate este ceva usor, o simpla viroza, etc

am inceput mesajul cred ca de vreo 3 ori de dimineatza pana acum, mereu a aparut cate o urgenta
sunt in foc continuu, la job stres si munca multa, da' ce sa zic...zic si io' ca batranii "lasa mama, bine ca ai de munca ", acasa alergatura, tata a stat in spital cu arsura de grad 3 pe laba piciorului si glezna, acum il supraveghem/ingrijim acasa(a cazut oala cu apa oparita pe picior), soacra cu criza de fiere, chemat salvarea, maine o duc la medic sa vedem ce decide- cand o programez la cutit - deci ceva zile de concediu sa stau cu Luca si sa o chem si pe mama.

in rest, vremea face figuri si ma oftica, ca m-am saturat de frig, vant si nori vreau canicula, da vreau canicula, sa stau si eu o ora seara pe plaja, macar atat.

m-am apucat de dulceturi, etc.am facut de zmeura si caise.
ma apuc, cred ca in week-end de visine cateva borcane, cred ca fac tot in masina de paine, sa vedem....

vb de crize/plansetele copiilor, pai si Luca are o perioada...il apuca plansul cand trebuie sa urcam in casa, dupa stat minim 3 ore afara dupa amiaza(dimineatza nu stiu cum face cu bunica-sa )si ma face in continuu "urato".
aseara:
- urato;
- multumesc, daca tu asa crezi ;
- urato ;
- am inteles Luca, am zis multumesc, daca tu asa crezi ca sunt, ce sa fac;
- cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna
la multi ani strumfilor ce se serbeaza zilele astea.
gabi,eu cred ca sunt mai multe fete care citesc dar nu indraznesc sa scrie sau poate nu au ce scrie...cine stie.
sanatate lui eric,sa fie ceva usor.
lulu,si fiimiu imi zce "raule"...si la noi,aseara a stat 4 ore afara de ma durea mijlocul si mai voia,n-a comentat foarte tare dar oricum nu m-a slabit prea mult.
si eu m-am dulcetit/gemuit...am facut dulceata de caise si mai nou am pus si samburii in ea,daca faceti sa incercati e absolut delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cygni, la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si norocoasa, sa te bucuri de ai tai

david - de vreo 2 zile imi zice "domnisoara" (in contexte de genul: "poftiti in lift, domnisoara, v-am deschis usa!" "domnisoara, doriti sa luati cina? dar pranzul? , si tot asa). recunosc ca e mai bine decat "proasto" sau "urato"

Mergi la inceput

multumesc mult pentru urarile de bine, va iubesc

La multi ani Cygni sa fii sanatoasa si sa ajungi sa-ti duci nepotii la montessori m-a binedispus mesajul tau

mie mi-a nenorocit eric tastatura, nu-mi mai bat literele bine, trebuie sa citesc mereu in urma

la dr ne-a zis ca are un f mare rosu in gat, sa-l mai las doua zile cu antitermice si daca nu trece sa-i dau antibiotic sa nu ajunem la bronsiolita iar. sper sa se faca bine fara.

Daria a venit f incantata de la ferma, cica i-ar fi invatat sa calareasca, le-au pus casca, tot tacamul. maine le duc si eu un stik sa-mi puna pozele. acum doarme busteam

Imi place acum pe timpul verii la gradi, au un program "scoala de vara". Ieri i-au dus la piscina, azi la ferma, maine la catarari, poimaine gatesc. F fain dar si 3 mil/saptamana pana la 2. Ce mi-e frica este ca dupa asa program toata vara, aleluia sa o mai iau eu de aici sa o duc la stat in toamna. Nici nu vrea sa auda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

La multi ani, CarlaV, pentru Sabina! Sa creasca mare, frumoasa si desteapta si sa fie sanatoasa, alaturi de surorile ei!

Cygny, la multi ani de ziua ta! Cum a iesit petrecere de la serviciu?

Dana, faine activitati are Daria la gradi de vara! Sanatate lui Eric, cum este acum?

Vivela, mai poti, mai poti? Te-am vazut intamplator si la scutecele lui Damian (aparea acolo ultimul mesaj ca fiind al tau si asa m-a impins curiozitatea sa ma uit). Agitate spiritele pe acolo, din ce am vazut...

Lulu, Musso, ce fain ca puteti iesi oricand pe malul marii! Hai ca acum se incalzeste vremea!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
la multi ani sabina,sa fii sanatoasa si sa cresti mare!!
da monica,vara e bine,mai ai unde iesi,pe plaja,la o terasa,la o promenada..dar iarna e cam sinistru.

Mergi la inceput

Sabi La Multi Ani sanatosi si fericiti alaturi de mami si tati si de surioarele tale
Carla v-ati hotarat la nume? sunt tare curioasa ce alegeti, stiu cat v-ati gandit la Larisa.

Monica Eric pare mai bine. Nu a mai facut febra asa mare insa imi plange fff mult, ca niciodata, ceea ce-l face sa-si irite mai rau gatul. Nu stiu cum sa-l linistesc, are niste spasme in somn. Nu a facut niciodata asa, cred ca-l deranjeaza nasul care e infundat, cred, ca muci nu are f multi, ceva aposi dar nesemnificativi.

Mergi la inceput