Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 17
musso17 spune:
buna fetele.
intram si noi in club dar schimbam un pic nota,mihnea cu greu il iei de undeva casa,parc,strada,magazin..cred ca e melancolic si isi aduce aminte de crizele de pe la 2 ani..treaba asta a inceput acu cateva zile ca daca incepea acu o luna o puneam pe seama plecarii lui ta-su.
Vivela spune:
si sa ma laud si eu un pic, ca sunt satula de propriile mele vaicareli : Damian mananca singur cu tacamurile (bine, mai da si pe jos, normal, dar parca din ce in ce mai putin).
Stefania, si mie imi vine sa ma ascund undeva, pe o insula! (de lux! pt un concediu ). asa imi vine sa plec fara copii undeva... dar cat alaptez n-am cum si desi zic de 10 ori pe zi ca intarc, parca nu-mi vine, nu stiu, ma gandesc ca am lapte gratis, bun, cald, mereu proaspat, mereu la indemana...parca ar fi pacat. dar tzatele mele daca ar putea vorbi, cred ca ar urla!
eu am constatat ca david se crizeaza daca nu-l cert in aceeasi masura si pe damian. era tare "fericit" ca o incasase de la frate-su si se astepta sa-i fac morala celui mic. daca n-am facut-o, asa s-a pus pe un jelit....ca il doare "extrem de rau", bla-bla....
Anca, pe unde esti? da un semn ca sunteti bine, pls!
ps: David si-a facut un fel de tren din scaune. si cica la mine: "mami, ma simt ridicol in scaunele astea" (de unde o fi auzit expresia....)
mychydutza spune:
ei de unde? din desenele animate! ca si pe mine ma uimeste cate expresii stie!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Luna1 spune:
La multi ani Strumfarie!!!
Imi cer scuze ca am ratat urarile dar sunt ingropata in munca pana peste cap, pe cuvant ca am ajuns la capatul puterilor. Avem niste probleme ce tin de IT, systemele pe care le folosesc eu nu functioneaza decat daca nu le mai foloseste nimeni altcineva, asa ca am ajuns sa lucrez ture tampite de la 12 ziua la 8 seara sau sa ma loghez de acasa. Naspa rau. Bine ca e numai pt o perioada, sa speram ca scap sapt viitoare.
Nu-mi vine sa cred ca luna viitoare ne mutam de la scutece, parca ieri ne mutam aici de la odisee. Asa repede trece timpul.
Cristina pupici Ingridutei, sper ca sunteti bine si durerile de cap sunt numai de la caldura. Si la multi ani special!
Vivela felicitari lui Damian, gata ai flacau mare!!!
Noi suntem cum ziceam ocupati, cand nu cu serviciul, cu copiii la greu. Cu Cosmin bagam meditatii si practicam etc ca vine examenul, mai sunt doar 4 luni, Adelise mai are luna asta la gradi si gata, abia asteapta sa termine, nu stiu cum va reactiona la scoala in septembrie, full time de la 9 la 3.
Casa cica va fi gata mai repede, in noiembrie maxim decembrie, asa ca ne-a apucat amocul si cu casa, pana acum ne gandeam ca e departe totul, acum ne-am dat seama ca gata, trebuie sa ne apucam de acte, banca etc.
Deci agitatie maxima la noi. Ah, plus ca in fiecare weekend de acum pana la ziua lui Adelise, Adelise e invitata la cate o alta petrecere. Plus ca trebuie sa-i organizez ziua lui Cosmin.
Hai ca m-am plans destul, va pup pe toate fara exceptie si fara numar.
mychydutza spune:
neatza
luna, ma gandeam la tine zilele astea.....dar vad ca ai absentat motivat. bafta lui Cosmin la examene, sunt convinsa ca o sa fie ok. bafta lui Lis cu scoala(ce ciudat suna). bafta cu casa si cu toate
o cafea bea cineva cu mine???????????????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
violetan spune:
Mychy, beau eu, mersi!
Pai sa nu treaca ziua fara sa uram la multi ani unei gramajoare mari de strumfuleti:
Andrei Robert de greierash
Lorina Maria de lorinaoo1
Alexandra de lulualex
Miruna Andreea de christyne
Olga Cristiana de olguttza
Denis Mironel de Eles
Sa creasca cu totii mari, sanatosi, frumosi, destepti, veseli si...sa ia BAC-u'!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
monicabo spune:
Neata!
La multi ani tuturor strumfilor sarbatoriti!
Ce repede au trecut 4 ani!!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ddanagh spune:
La multi ani strumfii nostri dragi!!!!
Nu am mai intrat fiindca mi-a venit si mie randul sa fiu un pic depresata. II simt lipsa lui tanti care ma ajuta in PLoiesti, am un maldar de rufe de calcat si timp ioc. Cand le vad cum troneaza ma apuca groaaza. Aici nu am reusit sa gasesc pe cineva de incredere.
Daria astazi e la ferma Nana din Calarasi cu gradinita. Sper sa-i fie bine in microbuz, cam am emotii.
Pe Eric il am bolnavior. Toata noaptea mi-a facut febra 39.5, mi-e asa o mila de el. mergem peste o ora la dr sa vedem ce facem. cred de fapt ca asta e motivul pt care ma simt asa sfarsita, pe mine ma deprima total cand am copiii bolnavi , parca nu mai am forta sa fac nimic.
Stefania eu cred ca nu are o intoleranta chiar asa grava din moment ce ca bebelus a baut lapte.
ERic are alergie la ou. Mi s-a zis ca in timp i se poate atenua, de fapt o sa mi-l testeze la un an cand or sa vrea sa-i faca ROR-ul.
Am descoperit si de ce ii facea rau supa mea de acasa si borcanelele nu. Din cauza telinii. Acum slava domnului a inceput sa manance si el ceva legume cu carnita. Nu e fan insa macar 100 g le papa cu cantece si poezii.
Daria nu face nici ea nota discordanta fata de grup si are o perioada foarte plangacioasa. Am observat-o ca a devenit geloasa pe Eric si cred ca asa isi manifesta ea aceasta gelozie. Mi-a si zis intr-o zis ca e si ea bebelus ca Eric si de-aia plange, are voie. Cred ca isi inchipuie ca asa primeste mai multa atentie.
Oricum ce am observat este ca pe aici ne plangem mai mult de copii mai mari noi astea care nu avem niciun ajutor si cumva ne-am pierdut o mare parte din rabdare.
plange
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
La multi ani strumfeilor de ieri .
(noi avem lista lunga pe prima pagina, dar oare in afara de noi astea, care mai trecem din cand in cand pe aici, o mai citi si altcineva, macar din umbra? mamica de strumf, ma refer...)
Luna, spor la munca
Dana, sanatate multa lui Eric . cum ai descoperit intoleranta la ou?