Strumfi de iul-aug 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, ingrid! Cristina, sa-ti fie fata sanatoasa si sa cresteti mari si frumosi si veseli!
Daca n-a dat nimeni cafea, poftiti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cristina, La multi ani lui Ingrid sa creasca mare, si sa fie sanatoasa!
Ai fost in tara anul asta? Sau urmeaza sa mai vii? Mai tii minte cand ne-am intalnit cu copiii in Herastrau, aveau ei putin peste 1 an?
Cu durerile de cap, nu stiu ce sa iti spun... daca sunteti siguri ca nu imita pe cineva care se vaita la dureri, atunci ceva investigatii... Sanatate multa in orice caz!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

O cafea sa va trezesc!

La multi ani cu intarziere: Matei Alexandru, Doru Andrei, Ingrid Ecaterina, Ioana Camelia si Denis! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

A'ti pleacat deja in vacanta?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
cristina, sotul tau e doctor? poate ingrid a racit. poate e o sinuzita. poate a stat in curent. sanatate multa va doresc
eu n-am niciun chef. sunt si intoarsa pe dos: mama e la sormea in belgia, a facut acum trei zile o criza nasoala de fiere(capacul l-a pus o gorfa calda), si de atunci e deranjata la stomac incontinuu. azi se duce sormea cu ea la dr, ca miercuri seara ar trebui sa vina acasa. aici am zis ca o internam sa vedem despre ce e vorba, ca daca se duce acasa asa, e singura si e mai nasol. oricum daca ea se interneaza pt investigatii,eu ar trebui sa plec inainte cu andrei, sa avem grija de casa. :(

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

sambata au ajuns si la Londra, si mi-a zis sormea ca au vizitat toate toaletele. noroc ca acolo nu-i ca la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am revenit si noi acasa.
Mai vreau vacanta, a trecut asa repede concediul asta.
Ma duc dupa Daria

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

La multi ani Ingrid sa fii sanatoasa. Cristina sa iti traiasca printesa

Eu nu stiu ce sa mai fac cu plansul lui Catarina. Ma dispera. Si o intreb ce are imi spune ca ma vrea pe mine. Eu sunt chiar langa ea dar plange oricum. In ideea ca are nevoie de confirmare ca o iubesc o las sa doarma cu mine. O invit sa ma ajute la ceea ce fac. Dar nu pot sa stau cu ea in brate toata ziua Nu stiu cum sa o mai iau.

Am scos-o la plimbare doar noi doua acum 2 saptamani, incerc sa ii dau atentie dar recunosc ca imi pierd rabdarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

Stefania, daca te consoleaza cu ceva, si la noi situatia e la fel. in ultimele zile mi-am pierdut cam des rabdarea si-mi vine sa-mi dau palme. bietul copil , cred ca nu pricepe deloc ce am cu el. dar le face in asa fel incat nu am cum sa reactionez decat cu o critica, cu o interdictie, cu o izolare, cu tipete si chestii de genul asta. vrea numai in brate la mine, apoi ne bate, ne musca (pt toti ai casei, inclusiv pisica!), tranteste, tipa, imprastie jucarii...si altele cam in acelasi registru. daca il cert, plange si zice ca vrea in brate, ca ma iubeste, etc.
si mai nou, cred ca din cauza stresului, a inceput sa faca cam des pisu in pat noaptea. zice ca nu stie cand ii vine. mi-e mila de el, ca se vede ca-i pare rau, se duce la baie dupa ce deja a facut balta in pat :(.

cred ca o sa incerc sa fiu mai maleabila, sa las educatia pe mai tarziu. asta e ..

Mychy, sanatate multa mamei tale .

Mergi la inceput

andrei nu plange dupa mine, dar umbla ca mielu dupa oaie, si-mi zice : ma-ma, ma-ma. asa cu accent cum zic bebelusii mici. trebuie sa-l iau in brate si sa-l legan.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Nu stiu mai Vivela ce sa mai zic. E greu cu crizele astea. Ma termina psihic ca ma simt ca cea mai rea mama din lume sau imi vine sa ma ascund undeva

Mergi la inceput