Strumfi de iul-aug 2007 (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si andrei s-a mai plans de diverse "dureri", dar am observat o legatura intre "suferintele" noastre si "plangerile" lui. mi-a cerut intr-o zi un liv 52 ca-l doare ficatu. (tacsu ia d-astea pt ficat).
il dor picioarele de nu mai poate, ca sa-l iau in brate, daca vede ca nu, se aseaza jos, il las, si daca vede ca nu-i merge nici asa se ridica si pleaca. si daca margem la locul de joaca sare ca iedu.
Cristina, e de investigat cu durerile de cap, dar vezi sa nu cumva sa "copieze"!!pupam . in rest ce mai faceti? ati fost in tara? ceva poze? am mai vazut cate ceva pe FB

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele, va doresc un vikend linistit, ca frumos am inteles ca n-o sa fie.pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

housepocket, la multi ani pentru Matei ieri , scuze de intarziere!

david se mai vaita si el de diverse, dar multe sunt inchipuite. azi, pe la piata, se tot vaita ca il dor coastele (invatase si el o notiune noua: coaste!) ba chiar se vaita la o tanti care il intrebase cati ani are si el i-a turnat poezia cu "lasa-ma ca ma dor coastele" - a facut tanti aia niste ochi mari la mine ...

mai des se vaita de dureri de picioare, ii zic mereu ca-s dureri de crestere si le suporta mai usor, ba chiar cu mandrie as zice...de fapt chiar cred ca-s dureri de crestere.

de cap se vaita doar cand e foarte obosit si agitat (starea aia de smiorcaiala nervoasa) sau cand e racit. in rest, din fericire nu zice ca-l doare.

mi-e somn rau si visez la o noapte intreaga dormita - poate intr-o alta viata, ca-n asta m-am resemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
si mihnea se vaita de dureri de picioare si am citit ca int'adevar sunt dureri de crestere,se mai vaita de dureri de ochi,si-l mai doare capul dar dupa cateva minute daca il intreb daca-l mai doare zice mirat ca nu
la noi ploua mocaneste,vai de cei care si-au luat bilete/rezervat sa vina la mare in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

si Luca a avut o perioada in care s-a plans de dureri de picioare, vreo 3 zile, si mai ales noaptea.ma striga si ma punea sa il masez, mai ales pe gambe. il masam si eventual ii dadeam putin Nurofen cand chiar acuza dureri mari.
discutand problema asta cu o cunostinta, pediatra in Bucuresti, mi-a zis ca exista doua posibilitati- dureri de crestere cand nu acuza termen indelungat durerile, sau o infectie in corp cand acuza dureri multe zile la rand si nu se linisteste prin masaj/repaus/antiinflamator.
a fost o perioada scurta, 2 zile, in toamna, de atunci nu s-a mai plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Hei! Credeati ca ati scapat de mine, este?

da. dar ti-ai gasit...te tii de noi ca scaiu de oaie!
ce faci? ceva concediu?

cine, io?????

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Va las galeata de si o tai in concediu!

mami de Matei 28 iulie 2007 si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Ingrid s-a plans de dureri de cap, iar cand o intrebam unde o doare imi arata cu degetul aratator spre mijlocul fruntii, apoi a si vomitat sa fie cu pereche, dimineata a fost tura 2-a. Cu cinci zile inainte s-a intamplat acelasi lucur dar acumpaniat de febra mareeee. Sunt ca tine Anto (pupici lui Victor si Soniei din partea noastra), de cate ori imi zica ca o doare capul ma lua cu lesin. Apoi am vorbit cu o rezidenta de lui barbatu meu de dureri de cap la copii si m-a speriat aia de numa... Al meu o zis ca fata e bine, aici ii caldura de 40-42C asa ca poate fi de la soare, de la mancare, virus, etc. Apoi m-am gandit sa va intreb si pe voi, ma bucur atat de mult sa va am ca cyberfrinds. Chiar daca nu iesim la cafea, nu povestim zilnic, stim atat de mult despre fiecare. Radem de peripetiile copiilor impreuna si plangem cand una dintre noi trece prin clipe grele. Acum ma apuca si pe mine melancoliile, cu alte cuvinte imi sunteti tare dragi toate.
lulu77 si Ingrid s-a plans de dureri de picioare, dar cam toti copiii se plang de dureri de picioare. Nu stiu exact daca is crampe sau ce fel de dureri sunt ca nu mi-am dat seama din explicatiile lui Ingrid.
Vivela, lasa ca creste si Damian mare si doarme toata noaptea si atuci ii vedea ce bine v-a fi.

Va multumesc din suflet!
mychydutza, eu sufar de migrene, Ingrid stie ca eu am dureri de cap destul de dese, dar cred ca durerea ei a fost legitima. Pupici lui Andrei din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Ingrid!
cristina, sa va traiasca printesa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
ingrid,la multi ani!!sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput