Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 19
sunflower1979 spune:
salut!
La multi ani, Cygni si Saby! sa va implineasca Dumnezeu toate dorintele si sa fiti sanatoase!
"domnisoara" Gabi , si eu m-am intrebat de multe ori cate din mamicile de pe prima pagina ne mai citesc. eu recunosc, am perioade cand nu am nici un chef sau inspiratie sa scriu ceva, dar nu pot sa nu citesc.
Denis e la tara, la bunica, unde mananca foarte bine, doarme si sta la aer. saptamana asta a fost cam rece si ajung si eu sa-mi doresc canicula. acolo, chiar daca e cald, e umbra, iar in casa e asa racoare si bine!
dupa ce ne-am intors de la mare, a mai mers doua saptamani la gradinita (cu cati copii s-au adunat din toate clasele) si la el au fost vreo 7 care au stat impreuna. asa ca a reusit si a luat un streptococ, iar joi dimineata, in ultima zi s-a trezit cu dureri de gat. m-am uitat si era foarte rosu. noaptea l-a durut si burta, dar vineri nu s-a mai plans de nimic. eu i-am tot dat pastilute de supt, tantum verde si am zis ca-i bine. manca, nu facea febra, totul parea ok. dar cand am venit de la servici, am fost inspirata sa ma uit in gatul lui care era si mai rosu si amigdalele inflamate.
ne-am dus la pediatru care a zis ca-i angina streptococica (asta banuiam si eu, doctor ma fac!) si i-a dat ospen 10 zile. Am inceput tratamentul, nu l-a mai durut nimic, si am aflat ca un coleg de-al lui a ajuns sa faca febra 40 si puroi pe amigdale. deci asta urma si la noi daca nu-i dadeam tratament (de fapt asa a zis si doctorita).
am citit pe net ca la gat rosu si dureri abdominale ca ale lui, neinsotite de simptome de raceala ( muci, tuse), e angina streptococica. daca debuteaza ca o raceala, e virala.
vad ca sunteti gospodine, faceti dulceturi, bunatati. am facut si eu de capsuni, de cirese amare si am pus visine pt visinata .
de gatit, am in plan mancarica de dovlecei cu rosii, usturoi si carnita si o supa de pui.
acum va las, ma intorc la hartoagele mele.
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
musso17 spune:
cristina, dulceata de cirese amara????!!!vaiii te invidiez,aici nu gasesc asa ceva si de cand caut,dar lasa ca poate mananc de la tine.ma bucur ca denis e bine.
sunflower1979 spune:
mmmm, ce buna e, sa stii!
sa-ti mai zic ca a facut Catalin clatite si am mancat cu dulceata din asta proaspata si cu dulceata de trandafiri (primita)? hai, vino la mine ca te servesc si pe tine!
Dana, sanatate multa lui Eric, sa-i treaca gatutul!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
mychydutza spune:
neatza. uf, ce ma enervati cu dulceturile voastre, eu anu asta n-am facut nimic. am ratat sezonul capsunilor ca era prea cald si nu stateam sa fierb la dulceatza si uite asa am ramas fara dulceatza de capsuni, preferata lui andrei.
carla, la multi ani pt Saby!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Eu sunt la munca si imi cad ochii in gura. Ma doare gatul si un deget de la picior. Asa ca am nevoie de o tona de si pt ca sunt fata buna va dau si voia
Cygni La multi ani fericiti si impliniti alaturi de familia ta. Sa fii sanatoasa si plina de energie
Saby La multi ani fata frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ai o zi cu multe cadouri, zambete si imbratisari
Vivela spune:
La multi ani, Sabi, sa cresti mare, frumoasa, desteapta, norocoasa, iubita, cu mult noroc si tot ce e mai bun pe lumea asta .
Dana, parca Anca a zis deja cum o va chema pe micuta Alexandra (Lexi). daca nu s-or fi razgandit intre timp.
Monica, mai pot ca n-am incotro. la scutecele celelalte mi se confirma ce stiam mai demult, anume ca "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita" .
Cristina (floarea soarelui), sanatate multa lui Denis, sa nu se mai imbolnaveasca niciodata! distractie placuta in vacanta .
eu am facut dulceata de visine, de capsune si de zmeura. si am mancat-o pe toata deja . mi-a fost frica sa nu fermenteze, ca era pacat de ea, nu? halal de mine.
s-a trezit piticot, adormise in carut de afara, intr-o pozitie de contorsionist.
fug sa-l salvez.
mychydutza spune:
ei, daca si-a mancat si vivela dulceatza, stau mai linistita.
apropos de BAC-ul de anul asta, a aparut un banc:
elevul aspirant la BAC se duce la cumparaturi de cartofi:
elevul: dati-mi cartofi!
vanzatoarea: de cat?
elevul: da, decat cartofi!
eu nu mai am rabdare sa stau la servici si am treaba cat incape. mai am maine si intru in concediu si astia ma tot freaca cu lucrari. ce oameni!
stefania_97 spune:
Micky nici eu nu am mancat dulceata
Si colegii tai sunt teribili vrei sa vin sa ii invat eu minte ca nu poate asa inainte de concediu sa iti dea de munca?
mychydutza spune:
stefania, merci pt....solidaritate! deci te doare gatu si un deget! .ti-a trecut somnu?????????cum e andre la gradi? tu te-ai acomodat la servici???
Vivela spune:
voi ce mai mancati? (in afara de dulceata )
ca mie nu-mi vine sa "gatesc" decat pepene si branza cu rosii .
da' se pare ca sexu' tare din casa nu apreciaza in mod deosebit meniul, punandu-mi in vedere ca ei sunt carnivori prin definitie.
ei ar manca numai ceafa de porc cu garnitura de friptura de pui.
mychy, solidarizez si eu cu tine si te inteleg perfect. oricum, au un tupeu fantastic sefii aia ai tai, auzi la ei, sa muncesti pana in ultima clipa!!