Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 20
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza stefania, merci pt....solidaritate! deci te doare gatu si un deget! .ti-a trecut somnu?????????cum e andre la gradi? tu te-ai acomodat la servici??? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Mai vad ca nu ma mai doare degetul, gatul s-a mai calmat dupa 4 cafele fierbinti.
Andre e bine la cresa, nu mai plange cand il lasam, s-a integrat perfect. E toata ziua in cutia cu nisip vine acasa ca un porculet. Cu nisip si in fund. Mananca insa doar macrou in sos tomat si pate de ficat la cresa daca ii dau altceva abia atinge. Sper sa fie o faza ca acasa sparge tot ce ii dau fara discriminare.
Vivela eu am facut chiftele cu spaghete si orez cu chiftele. 2 feluri pt ca unora le plac spaghetele altora orezul. Asa am avut mancare 2 zile. dar eu ca si tine vreau rosii cu branza sau branza cu pepene
Azi vreau sa fac o tarta de pui cu praz la cuptor.
Malaud ca am slabit 3 kg de cand am inceput munca. Imi prieste
ddanagh spune:
ciora de rosii cu taitel de casa.
de 2 ore stau cu eric pe picioare, altfel se trezeste in 5 minute desi e rupt de oboseala. Noroc ca a adormit si Daria, a venit franta de la catarari, cica i-a placut tare mult.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
violetan spune:
la multi ani, saby! anca, sa-ti traiaca fetele si sa fiti sanatosi!
cygni, la multi ani si sa fii sanatoasa si fericita; bravo, fff frumos mesajul, tine-o tot asa!
danutzo, sanatate lui eric!
stefania, m-ai distrat cu gatul, degetul si cafelele
mychy, tare bancu'. decat atat am vrut.
va pup vb maine ca acu scriu cu stanga ca laur e la mine in brate, rupt de oboseala. maine va povestesc cum a revenit la frumoasele obiceiuri lingivstice pe teme de kkt. sper sa ia bacu'.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
ce ziceti de copilul asta?
http://www.choralnet.org/view/268945
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
mychydutza spune:
neatza gagici!!!foarte tare clipul cu pustiul dirijor
vivela, cand zici " EI" ...carnivorii... te referi doar la sotz sau sunt piranhia toti trei????? sa nu-mi zici ca si david-grevistu foamei?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
Ce bine ca e vikend si diseara plec la dorna
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza Ce bine ca e vikend si diseara plec la dorna decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Strumful e la bunici? Ce bine ca ai unde sa te duci sa te relaxezi :)
Eu fac planuri pe unde sa ma duc sa se joace ai mei ca maine ploua si nu vreau sa stau toata ziua in casa cu ei.
Vivela spune:
mychy, dar david a fost mereu carnivor. de bebelus .
si nu a fost mereu grevist, mai are el perioade d-astea care ma scot pe mine din minti, dar in general mananca suficient (prost, dupa parerea mea, adica dezechilibrat, dar mananca).
acum, cum am spus, si-a revenit gratie remediului homeopat! ALELUIA!!!
azi ma duc si cu Damian - doarme prost si pt faza aia cu testiculul plimbaret. a mai coborat un pic, mi se pare mie, dar tot nu e unde ar trebui sa fie. in paranoia mea ma gandesc ca poate din cauza faldurilor de sunculita care il inconjoara, poate cand o mai slabi nitel se vede si outul la locul lui.
si vroiam sa ma laud cu el ca a inceput sa mearga, primii pasi . scumpul mamei, e asa incantat cand vede ca poate sa mearga singur...
fug, sunt contratimp.
distractie placuta la Dorna, ce-as veni si eu....
stefania_97 spune:
Vivela felicitari pt Damian imi imaginez surpriza din ochii lui. Are niste ochi asa de expresivi si frumosi.