Strumfi de iul-aug 2007 (218)
Raspunsuri - Pagina 21
Timi07 spune:
La multi ani sarbatoritilor de pana acum, mult noroc si fericire.
Vivela felicitari lui Damian. Ce speciala e si perioada cand incep sa mearga , fiecare pas e balsam la sufletul mamei.
Sambata am venit acasa dar am fost ocupata cu spalatul, pus lucruri la loc, iesit cu fetele cat mai mult...si acum mi-s furioasa.
Planuim o vizita in Romania in august si nu gasim o masina. Nici o firma de aici nu inchiriaza masini cu care s apoti merge in Ro.
O solutie ar fi avionul dar noi vom sta mai mult la casa de la tara a parintilor si vom face doar una 2 vizite la Timisoara si pt asta imi trebuie scaune de masina pt fete.
Stiti unde pot gasi scaune de masina foarte ieftine? Nor vor fi folosite mult timp si nici la drum lung deci nu vreau sa investedc mult in ele.
Asa mi-a pierit tot entuziasmul de-a merge in Ro. (sunt furiasa si pe credibilitatea Romaniei in lume si pe elvetieni)
Am uitat sa precizez ca va trebui sa cumpar scaunele din Timisoara
oaana spune:
Buna seara.
La multi ani tuturor strumfilor.
Am o durere.Aaron ar trebui sa primeasca vaccinul DTP ,dar eu nu sunt de acord.VOi ce faceti, ii vaccinati?
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t256991.html
Am mai citit cate ceva,totul am da peste cap,m-ati ajuta cu sfaturi ,idei.I-am trimis mesaj Anyei,dar cred ca nu mai are acelasi numar de telefon,voi ce stiti?
musso17 spune:
neatza
felicitari micului mergaret damian!!
oaana,dar vaccinul asta nu l-am facut si in primele luni dupa nastere?de ce ar fi acum mai periculos decat atunci??am rasfoit si eu un pic linkul respectiv si am observat pareri pro si contra aproape toate nesustinute prin argumente medicale...eu nu vreau sa intru in panica,ca pana acum..am amanat ror-ul pana cand mihnea a facut 3 ani tot din cauza a ceea ce am citit pe net,nu zic ca nu exista si ceva adevar, in definitiv nu iese fum fara foc dar parca n-as vrea sa ma stresez chiar la fiecare vaccin din schema obligatorie.
cristina26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza! cristina, sotul tau e doctor? poate ingrid a racit. poate e o sinuzita. poate a stat in curent. sanatate multa va doresc decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Da, este doctor si mi-a zis ca nu e nimic grav si sa nu imi fac griji. Dar sa imi fac griji e specialitatea mea, asa ca ii cam greu sa nu imi fac.
Multa sanatate mamei tale.
cristina26 spune:
citat din mesajul lui stefania_97 Eu nu stiu ce sa mai fac cu plansul lui Catarina. Ma dispera. Si o intreb ce are imi spune ca ma vrea pe mine. Eu sunt chiar langa ea dar plange oricum. In ideea ca are nevoie de confirmare ca o iubesc o las sa doarma cu mine. O invit sa ma ajute la ceea ce fac. Dar nu pot sa stau cu ea in brate toata ziua Nu stiu cum sa o mai iau. Am scos-o la plimbare doar noi doua acum 2 saptamani, incerc sa ii dau atentie dar recunosc ca imi pierd rabdarea. Viata in patru :) Stefania, mami de fetita nazdravana www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel cuminte www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank"> Andre din 02/08/10 |
Stefania, eu cred ca toti copiii trec prin perioade de nesiguranta. Eu ii repet Ingridutzei ca o iubesc si o tot pup cat de des pot, cad o vad trista. Apoi la un moment dat imi zice sa nu o mai pup, atuci o las in pace ca de obicei ii OK.
cristina26 spune:
Va multumim mult pentru urarile de "la multi ani!"
Am citit tot si m-am uitat la poze (la cate am gasit), copilasii cresc si is tare frumosi.
La multi ani si din partea noastra:
Gabriel Mihnea
Filip Gabriel
Vlad Andrei
Tudor Gabriel
Matei Alexandru
Doru Andrei
Ingrid Ecaterina
Ioana Camelia
Denis
Andrei Robert
Lorina Maria
Alexandra
Miruna Andreea
Olga Cristiana
Denis Mironel
Luca Serban
Sabina
Timea Larisa
Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, ascultatori si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!
Luna1
Simo78 spune:
La Multi Ani! pentru Ingrid si Sabina
Vorbim maine...noapte buna!
mami de Matei 28 iulie 2007 si14+
Timi07 spune:
citat din mesajul lui Simo78 mami de Matei 28 iulie 2007 si14+ |
heiiiii uite ce ai la semnatura...Felicitari!!!!! sa fie intr-un ceas bun!
cristina26 spune:
citat din mesajul lui Simo78 La Multi Ani! pentru Ingrid si Sabina Vorbim maine...noapte buna! mami de Matei 28 iulie 2007 si14+ |
Felicitari draga mea, sa dea Domnul sa fie totul bine. Ma bucur tare mult, mult pentru voi.
mychydutza spune:
hellou......gata am ajuns la vatra dornei. am facut prostia sa renunt la varianta de transport cu vagonul de dormit si sa experimentez cuseta cu 4 paturi. a fost nasol rau, paturile inguste, aer conditionat ca la balamuc, oameni neciopliti. ma rog, am trecut peste toate si am ajuns cu bine intr-un final. vremea a fost super ieri, azi a plouat putin, dar e foarte cald. doua saptamani ma relaxez, abia am asteptat momentul asta.
cristina, mama e mai bine.ingrid s-a mai plans de dureri de cap????
oana, nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta.....vaccinul asta parca s-a facut la 2-4-6-12 luni????? acum se face al 5-lea rapel???
din ce am citit(acu ca ai adus tu problema in discutie), efecte adverse ar fi mai ales de la vaccinul pertussis, insa am inteles ca exista si varianta de vaccinare DT fara vaccinul impotriva tusei convulsive, care am vazut ca-i mai periculoasa la copilul mic.asa ca ai putea opta pt varianta de doua vaccinuri, parerea mea. eu n-am facut ROR, dar pe asta cred ca am sa-l fac, eventual in varianta DT. poate sa ma sfatuiesc si cu pediatra, pe care n-am mai vazut-o de doi ani si ceva. nici nu stiu daca mai e la policlinica......
uite aici am citit http://www.qbebe.ro/bebelusul/sanatate/ghidul_vaccinurilor_pentru_2-7_ani
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"