Reducerile de vara
Raspunsuri - Pagina 3
Delyutz spune:
Salcia si eu sunt pasionata de pantalon Zara si pnatofi
Mai sunt reduceri si la Berska, la Pimkie...
Andronix, marimi mai mari sunt la C&A cred
iubu77 spune:
Am fost si eu pe la reduceri..in Cotroceni si in baneasa..insa cam dezamagita...Oricum mi-am jurat ca nu mai intru in toate magazinele..Zara si mango merita..plus ipekyol si inca cateva...imi tot caut rochite clasice tapanoase dar nu gasesc nimic..domane nu mai poarta lumea clasic..la birou nu pot sa vin cu rochii scurte stramte sau materiale jalnice...
La zara o rochie mai kalumea la reducere era 200 ron..cam scumpa...la mango pantalonii sunt pt mine cam intre numere cum zicea cineva...si cam 1 milion..plus am avzut la ei camasi cu 100 ron..pai ce reducere e asta..mie nu imi pare...astept poate dupa 15 iulie sa fie mai ok..sau la 1 august..de la hm am mai luat pentru copii si de la marc&spencer... zara mai astept la copii ca inca-s scumpe...plus la zara e patita..rochie care era 220 ron acu 2 luni..acum e cu 180 ron si pretul vechi e trecut 320 ron..magar
iubu77 spune:
e suntem noi am vrut sa scriu magarie pe fatza....ca nu se face asa..ce suntem noi prosti..da asta e romania...
anda141 spune:
Reducerile de la noi sunt o mare teapa, e nesimitire pe fata. Preturi foarte mari la asa zisele reduceri, si haine proaste. Ce e mai bun nu e redus. Am impresia ca la reuceri aduc alta marfa. Rar gasesti un produs pe care il stiai la un pret mai mare si acum il vezi redus. Dar si acolo il scumpisera inainte. Eu una sunt f dezamagita de reducerile din Romania.
XIO spune:
Mie mi se pare o prostie sa dau banii pe hainele de la Zara, Bershka, mango, cand aceleasi modele si cateodata aceleasi haine le gasesti la magazinele cu preturi mici care au paraut ca ciupercile (cel putin la noi in Tm).
E adevarat ca nu le gasesti tot timpul, dar unc hilipir din cand in cand merita.
La problema costumelor de baie am scapat foarte ieftin. Am gasit un magazin in bazar unde sunt costume de firma (Billabong, Kulu, Mango, New yorker etc), cu 30 de lei respectiv 50 daca sunt mai iesite din comun.
Preturile din Romania mi se par nesimtire, si de cand am fost in Canada unde chiar am vazut reduceri, cele de aici nu imi mai spun absolut nimic.
la noi daca vezi un tricou cu 10 dolari sau o pereche de pantaloni scurti te bucrui ca e mega reducere, in Canada reducerile erau altceva, la Mango gaseai de la 3 dolari in sus.
Ce cred eu ca merita: accesoriile.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Androix spune:
Eu toacmai am facut o afacere am gasit la reducere o fusta, desi plecasem dupa bluze sau tricouri, la LC WAIKIKI care era redusa cu vreo 40% in orice caz arata super, preconizez ca o voi purta ani de-acum si va fi o piesa preferata in garderoba mea. Si a costat 45 de lei.
XIO, la noi nu sunt magazine d-astea de care zici tu decat rareee. Chiar vroiam sa intreb si eu daca mai stiti si alte magazine, no name, decat cele din mall.
Am mai facut o comanda pe www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=33053" target="_blank">dorothy perkins si mi-am gasit si panatalonii de in care imi vin chiar bine, dar n-au fost redusi si au costat destul de mult 20 lire. Dar vad ca au ceva reduceri.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
XIO spune:
Androix, si mie imi plac lucrurile de la Dorothy, imi cumpar de regula de pe ebay.
Poti incerca si :
goddiva.co.uk
boohoo.co.uk
asos.com
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
Delyutz spune:
Xio, in mare ai dreptate, sunt lucruri dragute si ieftine si la magazinele no name. Dar mai sunt si altele la zara&co pe care se vede calitatea si sunt mai greu de gasit. Adica vad ceva la Zara scump si oricat as cauta un inlocuitor mai ieftin nu gasesc. Ma refer atat la material, cat si la model (la pantaloni sau sacouri, etc). Bluzite de vara se gasesc in multe locuri si mai ieftine de 100 ron la reduceri (cat sunt la zara acum :))
La bershka, pimkie, stradivarius, eu zic ca merita la reduceri. au haine si cu 20 de ron f.simpatice. Mie nu mi se pare ca nu se mai gasesc modele din sezon, ci marimi. Raman numai L-uri.
Anda, nu e chiar asa. Uite sa luam exemplu Zara, eu cred ca depinde de tara. Zara e slabiciunea mea, asa ca intru oriunde pot cand plec in afara :D La Paris, la Barcelona diferenta era de 10 ron intre ei si noi (acum n-am verificat la toate, ci la cele care ma interesau). Ideea e insa ca ei au alta putere de cumparare. Pentru ei 50 euro la un salariu minim de 1200 euro nu se compara cu 200 ron la noi cand ai un salariu de 800 ron
XIO spune:
cum mergi dinspre gara spre capatul bazarului, pe stanga este cladirea mai noua cu scari rulante. Au acolo un magazin, la etaj, si mai au si peste drum de cladirea aia, intr-o galerie vospita cu rosu la intrare. vand doar costume de baie si lenjerie intima, nu cred ca vei avea probleme sa gasesti! shopping placut!
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro