Reducerile de vara
Buna fetelor, aveti idee cand incep "oficial" reducerile de vara prin magazine? De ceva timp mai vad pe ici-pe colo reduceri, dar am impresia ca nu-s cele oficiale, inca...
Raspunsuri
Delyutz spune:
La Mango sunt deja 50%. Nu stiu ziua oficiala, dar parca era in august - cea prevazuta prin lege
salcia spune:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor. Da, la Mango sunt deja reduceri de 50%, si la Accessorize (dar nu la toate produsele). Altii au diverse reduceri mai mici. Si la H&M au o selectie de produse la reducere (dar sunt ori produse de calitate mai slaba, ori produse super "basic").
Delyutz spune:
La H&M merita gentile, de la 120 ron sunt 60. Imi place una maronie, f.frumoasa, dar materialul e slab, se zgarie usor si ii strica tot aspectul frumos :(
Selene_Bunny spune:
La Takko au fost, 30%, mai urmeaza, o sa primesc SMS.
Reducerea de 30% s-a aplicat tuturor produselor, inclusiv lenjeriei intime si inclusiv produselor care deja erau reduse.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
mari78 spune:
"50% reducere la 10000 produse" la Debenhams - asa suna sms-ul de la ei
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari78 spune:
Mai sunt reduceri la Kiabi , cumperi 2 si platesti unul, iar maine, daca printezi cuponul trimis de ei (eu primesc newsletter, sunt inregistrata) cumperi 3 si platesti unul.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
siren25 spune:
Salutare fetelor. Eu am fost ieri la BERSHKA :d ..Si au super reduceri. Tricouri la 20 de lei, jeansi la 80, gentute mici si tot felul de accesorii incepand cu 10lei pana la 20, 30. Mi-am luat sandale cu 120 de lei de la 220. DECI,GO FOR IT. ;)
salcia spune:
Astazi am trecut rapid pe la mall, nu am avut timp de magazine, dar am vazut ca au reduceri si la Promod, Zara, Polo Garage, Parfois, Celio, Women's Secret - asta ce am observat eu asa, din fuga.
Spor la cumparaturi si week-end placut!
Androix spune:
Citat: |
La Takko au fost, 30%, mai urmeaza, o sa primesc SMS. Reducerea de 30% s-a aplicat tuturor produselor, inclusiv lenjeriei intime si inclusiv produselor care deja erau reduse. |
Sunt cam hoti astia de la Tako. M-au chemat si pe mine la niste reduceri d-astea de 30% si cand am ajuns acasa am constatat ca produsele fusesera in prealabil scumpite.
Citat: |
Mai sunt reduceri la Kiabi , cumperi 2 si platesti unul, iar maine, daca printezi cuponul trimis de ei (eu primesc newsletter, sunt inregistrata) cumperi 3 si platesti unul. |
Iar la Kiabi, nu am reusit niciodata sa gasesc 2 produse sau 3 care sa faca sa merite oferta asta. Pentru ca nu se aplica la toate produsele ci doar la o parte din ele, produsul gratuit este bineinteles cel mai ieftin din cele doua sau trei. De fiecare data caut zeci de minute al doilea produs. De trei ori mi s-a intamplat asta si m-am cam lecuit.
La H&M am vazut ca aveau ceva reduceri, dar destul de slabuta oferta dupa mine, mi-am luat doar un tricou.
La debenhams m-as duce sa vad despre ce e vorba, dar cum la ei toate sunt incredibil de scumpe poate dupa reducere au ajuns la un nivel acceptabil, nicidecum sa zici ca ai facut afacerea vietii tale.
In ultima vreme am cautat de-am inebunit niste pantaloni de vara care sa-mi vina perfect fara succes, evident. Asa am avut ocazia sa cam invat oferta la destule magazine. Am concluzionat cu amaraciune ca 99% din produsele care sunt la reducere au un motiv foarte bine intemeiat pentru care nu s-au vandut cum ar fi greseli de croiala (pica prost, sunt strambe) materiale de proasta calitate sau haine care nu merita banii nici dupa ce sunt reduse. Asa ca nu imi mai pierd mult timp la rafturile de reduceri, in general scanez tot in 2 minute.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!